- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
- Konu Sahibi aysefeytum
-
hosgeldin canım hemen hemen aynı süreci yaşıyoruz beraber takip ederiz inşallahBen de varım
hosgeldin canım hemen hemen aynı süreci yaşıyoruz beraber takip ederiz inşallah
Ben agridayim malesef ama memleket aydinİnşallah canımm. Ben Kütahya'dayım. Sen? :)
İki tane oluştu canım. Benim dr da erkek olduğu için eşim hiç istemiyor ama en iyisi o diye mecbur gidiyoruz burda da var dr sıkıntısıBen agridayim malesef ama memleket aydinburda dokTor da sıkıntı sen sanslisin yine.bu arada sen de kaç yumurta oluşmuştu canım?
Benim de 3 tane oluşmuş tu yumurta. Dün çok fena rahatsızlandım bu catlatma iğnesinden heralde sende de çok ağri yapmismiydi.36 saat sonra olur dediler deİki tane oluştu canım. Benim dr da erkek olduğu için eşim hiç istemiyor ama en iyisi o diye mecbur gidiyoruz burda da var dr sıkıntısı
Yok canım ben hiç bir şey hissetmedimBenim de 3 tane oluşmuş tu yumurta. Dün çok fena rahatsızlandım bu catlatma iğnesinden heralde sende de çok ağri yapmismiydi.36 saat sonra olur dediler de
Slm canım kan testi yaptirdin mi senin 10 günü geçti sanirim catlatma iğnesini vurulaliYok canım ben hiç bir şey hissetmedim
Hayirlisi olsun canim insallah güzel haberler aliriz senden..sonra da bendenYaptırmadım kuzum adet tarihimi bekliyorum yani hayal kırıklığına uğramamak için
Ay inşallaahhHayirlisi olsun canim insallah güzel haberler aliriz senden..sonra da benden
Selam menogon kullanıyorum 4 doz iki su kullandım işe yaramadı yumurtam büyümesi şimdi 6 doz iki su kullanıyorum yrdim edin bilen kullanan varsa söyleyin lütfen ise yaramaz diye korkuyorum okşar acı çekiyorumAllahım yardım etsin hepimize
Canım günde 6 doz mu vuruluyorsun? Dr kontrolündedir inşallah bana çok fazla gibi geldiSelam menogon kullanıyorum 4 doz iki su kullandım işe yaramadı yumurtam büyümesi şimdi 6 doz iki su kullanıyorum yrdim edin bilen kullanan varsa söyleyin lütfen ise yaramaz diye korkuyorum okşar acı çekiyorumAllahım yardım etsin hepimize
Evet canım altı doz fakat ilki düşündü ise yaramadı çok acıyor dayanamıyorum sagtenCanım günde 6 doz mu vuruluyorsun? Dr kontrolündedir inşallah bana çok fazla gibi geldi
Evet bir günde 6 doz iki su yarın muane ölçamgünde mi 6 doz???
Anladım canım, aslında bana çok fazla geldi ama dr kontrolünde olduğun için için rahat olsun, dr un öle uygun görmüş sonuçta. Prolaktin yüksek mi sende? Beynim uyarmıyo demişsin ya, prolaktin ölçtü mü dr unEvet bir günde 6 doz iki su yarın muane ölçam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?