Menogon ve çatlatma iğnesi kullananlar gelin süreci beraber takip edelim...

Ben agridayim malesef ama memleket aydin burda dokTor da sıkıntı sen sanslisin yine.bu arada sen de kaç yumurta oluşmuştu canım?
İki tane oluştu canım. Benim dr da erkek olduğu için eşim hiç istemiyor ama en iyisi o diye mecbur gidiyoruz burda da var dr sıkıntısı

İki tane oluştu canım. Benim dr da erkek olduğu için eşim hiç istemiyor ama en iyisi o diye mecbur gidiyoruz burda da var dr sıkıntısı
Benim de 3 tane oluşmuş tu yumurta. Dün çok fena rahatsızlandım bu catlatma iğnesinden heralde sende de çok ağri yapmismiydi.36 saat sonra olur dediler de

Yaptırmadım kuzum adet tarihimi bekliyorum yani hayal kırıklığına uğramamak için

Selam menogon kullanıyorum 4 doz iki su kullandım işe yaramadı yumurtam büyümesi şimdi 6 doz iki su kullanıyorum yrdim edin bilen kullanan varsa söyleyin lütfen ise yaramaz diye korkuyorum okşar acı çekiyorum Allahım yardım etsin hepimize

günde mi 6 doz???

Canım günde 6 doz mu vuruluyorsun? Dr kontrolündedir inşallah bana çok fazla gibi geldi

Ne olur dua edin bana elim ayağım tutmuyor resmen felç geçiriyorum ya heyecandan korkuyorum da ins ise yaramıştır düşünmeden edemiyorum beynim yumurtaliga ileti yapıyormuş Allahım sabir

Evet bir günde 6 doz iki su yarın muane ölçam
Anladım canım, aslında bana çok fazla geldi ama dr kontrolünde olduğun için için rahat olsun, dr un öle uygun görmüş sonuçta. Prolaktin yüksek mi sende? Beynim uyarmıyo demişsin ya, prolaktin ölçtü mü dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…