Menogon ve çatlatma iğnesi kullananlar gelin süreci beraber takip edelim...

Ben soğan kürü için geç kaldım galiba 17 dinde başlamıştı çünkü. ben incir badem fındık ceviz falan alayım o zaman akşam.

Ben soğan kürü için geç kaldım galiba 17 dinde başlamıştı çünkü. ben incir badem fındık ceviz falan alayım o zaman akşam.
Kuru inciri bir gün yağda beklet ye eşinde yesin yiyemem dersen şekerli suda hoşafımsı gibi yap.

Eltim soğan suyunu adetinden baya bi sonra içmiş 5.6 gün aonraydı sanırım.

İç bence ne olur ne olmaz içebildiğince 7.8 gün

tamam canım başlayayım o zaman

tamam canım başlayayım o zaman
Ben yarın değil ondan sonraki gün başlicam sabah 1 bardak akşam 1 bardak iç canım inşallah işe yarar bugün akşamdan başla eltimde yaramış inşallah bizde de yarar

Ben yarın değil ondan sonraki gün başlicam sabah 1 bardak akşam 1 bardak iç canım inşallah işe yarar bugün akşamdan başla eltimde yaramış inşallah bizde de yarar
Menegon dan sonra herhangi bir etki hissettin mi? Bende ne kasık ağrısı nede karın ağrısı hiç bir şey yok. Büyümüyorlar galiba

Menegon dan sonra herhangi bir etki hissettin mi? Bende ne kasık ağrısı nede karın ağrısı hiç bir şey yok. Büyümüyorlar galiba
Menogon hormonlarda felan işe yarıyor klomen kullanıyordun sanırım sen oda yumurtalıkları çoğaltıyor ritabi menogonda işe yarıyor. Bazen kasıklarım batıyor neden bilemem.

Ben soğan suyuyla incir kürü yapıcam yumurta çatlatmada felanda yarıyor incir kürü.Ben bi topiğe yazdım iyice araştırıp girip okuyabilirsin ona göre uygula derim

Canım sen bugün mü doktor a gidecektin gittin mi? ne dedi?

Canım sen bugün mü doktor a gidecektin gittin mi? ne dedi?
Evet gittim 6 tane yumurtam olmuş biraz daha çoğaltalım menogon iğnesini tekrardan verdi aynı doz şeklinde.Salı gününe kadar femaraya devam edicem , 3 gün iğneyi vurdurcam çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulucam

Bende ki durumlar kötü Bugün gittim hiç yumurta büyümemiş. Menegon ü yeniden verdi banada, bugün tek pazar - pazartesi 2 doz vurulucam. 2 doz diyince sabah akşam olmuyor dimi ikisi aynı anda oluyor

Bende ki durumlar kötü Bugün gittim hiç yumurta büyümemiş. Menegon ü yeniden verdi banada, bugün tek pazar - pazartesi 2 doz vurulucam. 2 doz diyince sabah akşam olmuyor dimi ikisi aynı anda oluyor
Evet canım bana 2 doz 1 su 2 gün vurulacaksın 3 gün 1 toz yarın su dedi hergün elinden geldiğince aynı saatde vurdur öğlwn mesela femara isteseydin keşke çok işe yarıyor

2 ampül yazmış sadece 2 su 2 toz demek sanırım. Moralim çok bozuldu ağladım hatta Akşamları iş çıkışı vuruluyorum hep aynı saatte ama bugün gecikti çünkü nöbetçi eczane bulduk ilaç istettik falan uzadı. Femara vermedi bana folik asit dedim gerek yok şuan dedi. Umutsuz galiba bu ay, para bile almadı adam benden düşün umudu kesti galiba ama çok üzüldüm. Kısmet artık Allah ol derse olur. Senin adına çok sevindim ama inşallah sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın.

Canım hamile kalmak isteyenlere vitamin ilacı vermeleri gerekiyor genelde hep folik asit veriyolar banada 13 vitamin 9 mineral 4 çeşit daha içerisinde olan br vitamin kullanıyorum doktora gittiğimden beri.Sadece menogon iğnesiyle olmuyor yumurtalarının genişlemesi için femara klomen vb vermesi lazım genelde

Canım ben zaten klomen ile başladım, Sonra Menegon a başladım.
Bu sabah yine dr a gittim. Baktı 18mm bir yumurtam var. menegon u yine yazdı. 3 tane yurulucam bu sefer. Sonraki dün de ovitrelle vurul perşembe akşamı gel dedi. Hayırlısı olur inşallah.

Galiba çatlanma iğnesini aynı gün vurulacağız seninle.

Bugün çatlatma iğnesi vurulucam hayırlısıyla 6 tane yumurtam olmuş cuma günü gittiğimde bugüne biraz daha çoğalmış rabbim büyük gün aşırı hergün ilişki önerdi elimden geldiğince gün kaçırmıyorum.Bu ay umarım herbirimiz başarılı oluruz

Bende bu akşam 19:30 gibi vurulacağım ama senin kadar şanslı değilim 1 tanecik yumurtam ile başarıya ulaşmayı deneyeceğim. Yarın akşam dr a gideceğim inşallah hayırlı haberlere ulaşırız canım

Neden tekrar iğneyle klomene devam ettirmediki inşallah olur canım sen moralni bozma

Neden tekrar iğneyle klomene devam ettirmediki inşallah olur canım sen moralni bozma
Canım klomen den sonra menegon iğneye başladım 5 tane oldum gittim baktı yumurta yok dozu arttırdı 2 tane ol dedi sonra 3 e çıktı. en sonunda 1 yumurta oldu. Zaten daha fazla kullanmak zararlıymış. regl tarihime 12 gün kaldı çünkü bu ay full tedavi gördüm. Dün yine gittik yumurta gözükmüyor çatlamış dedi. 12 gün sonra gebelik testi yap dedi.

Bak benden sana tavsiye eşine keçiboynuzunu sabah akşam 1 bardak suyla 5.6 tane kırıp kaynat aç karnına içir.

Sende kuru incir ye ben 1 gün soğan suyu içtim eşime 2 gün keçiboynuzu yaptım kuru incir ceviz sucuğu yedim.

Bolca dua et inşallah bu ay başarılı olursun allah büyük

Canım zaten dr a gittiğimizden beri soğuk sıkım keçi boynuzu özü içiyor sabah akşam. İncir yiyoruz ikimizde, çörek otu yağı içiyoruz. inşallah başarılı oluruz bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…