- Konu Sahibi aysefeytum
-
Hakkında hayırlı olsun dualarım seninle benimde iğneler işe yaramdiMerhaba, bana da doktor günde 1 doz toplamda 7 gün kullanmamı söyledi. eğer yumurtalıklarımda hareketlenme olursa çatlatma yapacağını söyledi. henüz iğneye başlamadım. benim hormonlarımda problem olduğu için rahimim çok küçük ve yumurtalıklar çalışmıyor. dolayısıyla bu iğneye hemen başlayabilirsin dedi. zaten ben ilaçla regl olduğum için ilaç ta içmeyeceğim için kanama olursa ters bir durum vardır diye düşünmem lazım sanırım. birkaç yerde bu iğne sonrası aşılama yapıldığını okudum. aşılamadan kasıt nedir? yumurta çatlatma işlemine mi deniyor? bu konularla ilgili paylaşım yapacak olan varsa çok sevinirim.
Ben kalçadan vurulmuştum canım dediğin belirtileri de yaşamadım, doktoruna danış istersenKızlar bende dün menogona başladım ve kolumdan vuruldum etrafı kızardı ve ağrı yapıyor.
Sizde durumlar nasıldı yardımcı olursaznız sevinirim
Dün aradığımda doktorum doğumdaydı farklı doktora danıştım kokumdan vurulabileceğimi söyledi.Ben kalçadan vurulmuştum canım dediğin belirtileri de yaşamadım, doktoruna danış istersen
Ben de Menogon kullandım 10 gün boyunca 1 doz vuruldum, 10 günün sonunda çatlatma iğnesi oldum o ay hamile kaldım :) senin ilk tedavin mi canımDün aradığımda doktorum doğumdaydı farklı doktora danıştım kokumdan vurulabileceğimi söyledi.
Bugünde kalçadan vurdurmayı düşünüyorum.
İlk kullanmanda hamile kaldın mı peki ? Nasıl bir tedavi gördün
Şubat ayında klomenle çatlatma iğnesi vuruldum.Nisan8de klomensiz çatlatma iğneai vuruldum bir işe yaramadı 21 hastalandım 22de doktora gittim menogonla femera verdi cuma günü kontrolüm varBen de Menogon kullandım 10 gün boyunca 1 doz vuruldum, 10 günün sonunda çatlatma iğnesi oldum o ay hamile kaldım :) senin ilk tedavin mi canım
Anladım canım Allah yardımcın olsun bu ay tutar inşallah :)Şubat ayında klomenle çatlatma iğnesi vuruldum.Nisan8de klomensiz çatlatma iğneai vuruldum bir işe yaramadı 21 hastalandım 22de doktora gittim menogonla femera verdi cuma günü kontrolüm var
İnşallah allahım bu ay yüzümü güldürür.Peki sen kaçıncı gününde hamile olduğunu öğrendinAnladım canım Allah yardımcın olsun bu ay tutar inşallah :)
25 Aralık son adet tarihim, adetin 3.gününden itibaren 10 gün Menogon vuruldum sonra 6 Ocak'ta çatlatma iğnesi oldum tam 14.günümdü. 19 gün sonra 25 Ocak'ta da hamile olduğumu öğrendim idrar testindeİnşallah allahım bu ay yüzümü güldürür.Peki sen kaçıncı gününde hamile olduğunu öğrendin
Anladım teşekkürler bilgilendirdiğin için ilk çocuk olucağı için baya hevealiyim araştırıyorum herşeyi.25 Aralık son adet tarihim, adetin 3.gününden itibaren 10 gün Menogon vuruldum sonra 6 Ocak'ta çatlatma iğnesi oldum tam 14.günümdü. 19 gün sonra 25 Ocak'ta da hamile olduğumu öğrendim idrar testinde
Amin canım sağol :)Anladım teşekkürler bilgilendirdiğin için ilk çocuk olucağı için baya hevealiyim araştırıyorum herşeyi.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin ömrü uzun olur inşallah
Nde 22.23.23 de vuruldum vanım femara kullanıyorum bir yandan daMerhaba Kızlar bende 17 nisan da regl oldum. 3. günü klomen kullanmaya başladım. Dün dr a gittim menagon iğne verdi 5 gün vurulup gideceğim. Ama okudukça umutsuzluğa düşüyorum o kadar çok başarısız olan var ki
Çatlatma iğnesi verecekmi dr unuz ne zaman dr a gideceksiniz?Be
Nde 22.23.23 de vuruldum vanım femara kullanıyorum bir yandan da
Cuma günü gidicem tam bilmiyorum ama aşılama yaparsa çatlatma iğneside vuruluyormuş.Çatlatma iğnesi verecekmi dr unuz ne zaman dr a gideceksiniz?
Ay ne heyecanlı inşallah sağlıklı sıhhatli ikizlerin olur. Bende ikiz istiyorum.Cuma günü gidicem tam bilmiyorum ama aşılama yaparsa çatlatma iğneside vuruluyormuş.
8 nisanda çatlatma iğnesi vurulmuştum başarısız oldum.
Doktorum ikizleriniz olsun farklı bir tedavi uygulicam dedi bunları verdi
Ben baştan beri ikiz istiyorum kendi tarafımda da eşimin tarafında da ikizler var bu ilaçlarda çoğul gebelik yapıyor.Allahım inşallah sanada banada diğer isteyen herkeze bir bebiş bağışlar.
Bende 11.aydan beri çok istiyoeum allaha şükür doktorum çok iyi ilgileniyor inşallah bu ay başarılı oluruz.
Sen menogon iğnesini ne zamanlar kullanıcaksın kaç doz?KHENA
Ben femara ya başladığım gün vurulmaya başladım1toz 1 su iki gün vuruldum üçüncü gün 1 toz yarım su vuruldum..İnşallah canım. Ben dün başladım iğneye 5 gün kullanacağım. cumartesi dr a gideceğim.
17 nisanda regl oldum. 3. günü klomen e başladım 10 a yakın yumurta var ama pko dan dolayı zaten her ay varlar ama gelişmiyorlar. Dün de dr baktı hiç bir gelişme yok o yüzden bu iğneyi verdi. İnşallah işe yarar. Hormon bombası oldum. Hormon ala ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?