Menopoz Menopozda vajinal kuruluk

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

angelusa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
5
0
1
54
55 yaşındayım ve yaklaşık 5 yıldır menopozdayım. Son 1 yıldır en büyük sıkıntım vajinal kuruluktu. Arkadaşlarımla konuştuğumda çoğu eşlerinin anlayışlı olduğundan bahsediyordu !! ama bu durum beni rahatsız etmeye başlamıştı. Jinekoloğum sadece vajinal östrojen önermişti fakat tek başına bu yeterli gelmiyordu.
Sonra sosyal medyada Dr. Burcu Akdağ’ın Vajinal lazer ile ilgili paylaşımlarını gördüm ve hemen randevu aldım. Hem muayene hem de kapsamlı kan testinden sonra bana eksiklerimi tamamlamak için destekler verdi. Ardından Vajinal lazer yaptı ve vajinal östrojen de kullanmaya başladım.
Hiç yan etki yaşamadım, aksine inanılmaz rahatladım. Hatta tuvalete yetişememe ve ufak kaçırma sorunlarım da geçti.
Burcu Hanım gerçekten işini çok iyi yapan bir hekim, sabırla her şeyi anlattı. Onun sayesinde öğrendim ki vajinal kuruluk kader değilmiş. Aynı sıkıntıyı yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 🌸

Hiç alakası yok. Sadece tecrübemi ve onu nerede yaptırdığımı söyledim. Fayda gördüğüm şeyi paylaşmaktan mutluluk duyarım. Oradaki özne “vajinal lazer” dr değil.
Evet değil, özne Burcu Akdağ. Buraya yeni üye olup ilk mesajı bu şekilde konu açarak yazmak. Tamam hiç alakası yok :)

He he canım he he yallah
images-8.webp

Back
X