• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mentor marka mi MOTİVA marka protez mi?

Aybikedrmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Merhaba 31 yasındayım 1.70 boy 50 kilo kaburgalarım görünüyor. 75c-75B sütyen takıyordum emzirmeden sonra cok sarktı sağ daha cok sarktı simdi dikleştirme + protez ameliyatı olacagım mentor ve motiva markası arasında kaldım ve istanbulda
Dr.oğuzhan Demirel
Dr Mehmet erdem
Dr hasan büyükdoğan
Dr özcan Canpolat hangısıne olsam kafam karıştı bu doktorlardan birine giden var mı? Ufak doğal bir meme istiyorum. Ve kas altı kas üstü hangisi? Motiva kullananlar memnun mu

Merhaba 31 yasındayım 1.70 boy 50 kilo kaburgalarım görünüyor. 75c-75B sütyen takıyordum emzirmeden sonra cok sarktı sağ daha cok sarktı simdi dikleştirme + protez ameliyatı olacagım mentor ve motiva markası arasında kaldım ve istanbulda
Dr.oğuzhan Demirel
Dr Mehmet erdem
Dr hasan büyükdoğan
Dr özcan Canpolat hangısıne olsam kafam karıştı bu doktorlardan birine giden var mı? Ufak doğal bir meme istiyorum. Ve kas altı kas üstü hangisi? Motiva kullananlar memnun mu
Motiva nın daha yumuşak olduğunu söylüyorlar genelde burada.doktorlarla görüşme fırsatınız olmadı mı onlar hangi markayı öneriyor genelde çalıştığı markaları öneriyorlar ama çok marka ile çalışanlarda oluyor

Back