Menüm vasat mı

Beğenmedim menüyü bi corba ana yemek bir iki meze pilav tatlı yeter ;) abartı bu ama demek ki dolu bir menü istoyorsunuz

Yaa bende olsam ya kırmızı et yapardım ya da tavuk.. Ama misafirliğe gitsem ikram edilse ikisini bir arada yerim.. Bence komik bir durum yok.. Ama gereksiz oluyor..

Ben olsam bir çorba
Bir et yemeği
Pilav
Bir zeytinyağlı
Yoğurtlu bir meze
Salata
Tatlı yapardım
Daha da olsun derseniz Sarma yapabiliyorsanız sarma da ekleyebilirsiniz..

Bu çocuğun başında oturduğu sofralar var internette belki yardımcı olur 😂

Eklentiler

• images - 2021-06-14T022050.147.webp
    images - 2021-06-14T022050.147.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Sizce yanına başka ne yapabilirim.
Misafirlerim var
Eti haşlamayı çıkartıp,mercimek çorbası ve şerbetli bir tatlı ekleyebilirsiniz.Birkaç meze de fena olmaz ( sarımsaklı-yoğurtlu kırmızı köz biber,parlıcan salatası ) Yoğurtlu meze olursa yoğurt ya da cacık servis etmeyin içecek alın.

Misafir umdugunu degil, buldugunu yermis. Cok aberymaya gerek yok. Corba, salata, pilav ve bir ana yemek ile tatli yeter. Belki bir de meze.

Bu çocuğun başında oturduğu sofralar var internette belki yardımcı olur 😂
oha ben bu cocugu ve annesini takip ediyodum ablalari vardi baya siskolardi cocuklar yemekten ama her yeni postunu bekliyodum kadjnin :D ve bi kere aglamistim hamsi yapmisti ama ben yurt disindaydim telefonda babami arayip aglamistim cok kotu bi travma bu cocuk benim icin ajakahakjssksh

oha ben bu cocugu ve annesini takip ediyodum ablalari vardi baya siskolardi cocuklar yemekten ama her yeni postunu bekliyodum kadjnin :KK70: ve bi kere aglamistim hamsi yapmisti ama ben yurt disindaydim telefonda babami arayip aglamistim cok kotu bi travma bu cocuk benim icin ajakahakjssksh
Ya ben bu yorumda neye güleceğimi şaşırdım 😂 Hamsi yiyen çocuğun birinde travma olacağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :KK70:

Foto bu muydu?

Eklentiler

• images - 2021-06-14T022042.135.webp
    images - 2021-06-14T022042.135.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Misafirlerim var
Hem tavuk hem et taze fasulye pilav cok karisik olmus,ya et ya tavuk yapin bence.Cacik da olmaz ki taze fasulye tavuga yoğurt koyun en olmadı.Yanina da kuri biber dolmasi,veya sarimsakli yogurtlu patlican biber kozlemesi olabilir.O zaman yoğurt koymayin ama menumuz karisik toparlasaniz daha guzel görünür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Misafirlerim var
Tabi vasat. İkinci sınıf bir menü. Rezil olursunuz. Bütün sene akrabalar bu menüyü konuşup sizi çekiştirir. Hiç mi utanmıyorsunuz böyle menü yapmaya? Bu nasıl menüdür aman Allah’ım. Bir de utanmadan buraya sormuşsunuz

korona dönemi misafir sofralarindan cok uzak kalmisim. en son misafirime ne pisirdim hatirlamiyorum bile.

yeni evli misiniz ? ben de ilk davetlerimde böyle biraz alakasiz yemekler yapardim. aman napayim , begenmeyen gelmesin :KK43:

saka bi yana, ev sahibi kac saat benim icin ugrasmis, gittigim evde sevmedigim bir sey de pismis olsa yerim nezaketen. sizin de menunuz vasat degil , benzer skalada olan yemekleri cikarirsaniz hafifler isiniz. kolay gelsin.

Back
X