Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu mevsimde brokoliyi nerden
ay onu sonradan dusundum bende :) ornek verdim ama benPeki bu mevsimde brokoliyi nerden bulcaz?![]()
Anlamadımm
![]()
Siz evde tuvalet ihtiyacınız geldiğinde acil diye salonun ortasına mı yapıyorsunuz? Yaptığınız tam bu, evde yapmadığın pis isleri burada da yapamazsın...
Eti haşlamayı çıkartıp,mercimek çorbası ve şerbetli bir tatlı ekleyebilirsiniz.Birkaç meze de fena olmaz ( sarımsaklı-yoğurtlu kırmızı köz biber,parlıcan salatası ) Yoğurtlu meze olursa yoğurt ya da cacık servis etmeyin içecek alın.Kızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Sizce yanına başka ne yapabilirim.
Misafirlerim var
oha ben bu cocugu ve annesini takip ediyodum ablalari vardi baya siskolardi cocuklar yemekten ama her yeni postunu bekliyodum kadjninBu çocuğun başında oturduğu sofralar var internette belki yardımcı olur![]()
Ya ben bu yorumda neye güleceğimi şaşırdımoha ben bu cocugu ve annesini takip ediyodum ablalari vardi baya siskolardi cocuklar yemekten ama her yeni postunu bekliyodum kadjninve bi kere aglamistim hamsi yapmisti ama ben yurt disindaydim telefonda babami arayip aglamistim cok kotu bi travma bu cocuk benim icin ajakahakjssksh
Hem tavuk hem et taze fasulye pilav cok karisik olmus,ya et ya tavuk yapin bence.Cacik da olmaz ki taze fasulye tavuga yoğurt koyun en olmadı.Yanina da kuri biber dolmasi,veya sarimsakli yogurtlu patlican biber kozlemesi olabilir.O zaman yoğurt koymayin ama menumuz karisik toparlasaniz daha guzel görünür.Kızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Misafirlerim var
Ayşe’nin Renkli Sofraları. Gerçekten de renkli. Şuna renksiz diyen çarpılır.Bu çocuğun başında oturduğu sofralar var internette belki yardımcı olur![]()
Neyliyim anali kondasiz sofrayi amaAyşe’nin Renkli Sofraları. Gerçekten de renkli. Şuna renksiz diyen çarpılır.![]()
Tabi vasat. İkinci sınıf bir menü. Rezil olursunuz. Bütün sene akrabalar bu menüyü konuşup sizi çekiştirir. Hiç mi utanmıyorsunuz böyle menü yapmaya? Bu nasıl menüdür aman Allah’ım. Bir de utanmadan buraya sormuşsunuzKızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Misafirlerim var
hesabına baktım şimdi ama küçük çocuğu koymuyorlarmış sanırım artıkAyşe’nin Renkli Sofraları. Gerçekten de renkli. Şuna renksiz diyen çarpılır.![]()