- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.367
- 498
Bunlar iyiymiş bak,Emine S.Beder gibi son naktayi koymuş :)Analı kondalı çorba, çengerekli börek ve kobra kebabı.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar iyiymiş bak,Emine S.Beder gibi son naktayi koymuş :)Analı kondalı çorba, çengerekli börek ve kobra kebabı.![]()
Öyle söylemeyin.
Öğrenmeye calışıyor ve de akıl danışıyor
İste simdi olduAnalı kondalı çorba, çengerekli börek ve kobra kebabı.![]()
Teşekkür ederimBende yerdim dengeli ve güzel bir menuymus![]()
Öyle ama bazı ailelerde bu bilgi olmuyor.ama ne biliyim insanda da bi damak tadı olmaz mı ?
mesela taze fasulyeden kastı z.yağlı çalı fasulye değildir muhtemelen. bayağı ev usulu normal taze fasulye yemeğidir
üzerine tavuk üzerine haşlama et
ne hazım mümkün ne de ağızda tat kalması
illa ki hepsini ayrı ayrı yemiştir
birleştirince kel alaka bulması lazımdı bence
Niye bu kadar karışık menüler hazırlanıyor misafir ağırlarken hiçbir zaman anlayamadım. Mesela bu konu için değil de bazen fikir olsun diye bakıyorum. Etli nohut, tavuk kızartma, mantı falan dolduruyorlar. Çok karışık geliyor bana. Bu menü de karışık geldi. Ya tavuk tercih edin ya et. Umarım fasulye zeytinyağlıdır. Çorba ve tatlı yok. Ben çorbasız sofraya oturamayanlardanım mesela. Tatlı da soğuk bir tatlı olursa iyi olur. 2 3 tane ana yemek var asıl gerekenler yok menüde.
Öyle ama bazı ailelerde bu bilgi olmuyor.
Bi akrabamız davet etmişti bizi çorba fasulye vs pişirmişti. Önce nevalırsınız diye sordu.
Ben de son yıllarda corba
Ana yemek bir adet
Yanına da mezeler yapıyorum.
Türlü türlü sıcakları alaturka buluyorum artık
Bi bölümde Adnan Ziyagil misafir cagırıyordu. Doldurmayın masayı demişti. Kahya da anladım efendim şık ve elegan demişti. Az öz cesit daha elegan bence. Ama belli ki konu sahibinin bilgisi cok yok agırlama da istiyor çabalıyor
Evet bir de dolu bir sofra kurup önden mantı verenler var. Mantı zaten öylece Bi yemekakşamüstü çayına mantı ve kısır yapanları anlamıyorum ben de.. ikisi çok alakasız ve beraber ağır geliyor bana.
Çayın yanina mantı mi yapıyorlarakşamüstü çayına mantı ve kısır yapanları anlamıyorum ben de.. ikisi çok alakasız ve beraber ağır geliyor bana.
Evet bir de dolu bir sofra kurup önden mantı verenler var. Mantı zaten öylece Bi yemek
Sadece salata ve mantı olur hadi belki corba ama bence o bile gereksiz
Çayın yanina mantı mi yapıyorlar![]()
Yok canım bildiğin dolu sofra önden de Bi tabak mantıküçük bir porsiyon tadımlık gibi olabilir belki. onda da genelde fırında yapılan mantıdan 3-4 parça veriyorlar
Yok canım bildiğin dolu sofra önden de Bi tabak mantı![]()
Israr cumhuriyetinde öyle olmuyor. Kimi davetler işkenceye dönüyor.valla ben 1 dolu tabak mantı yesem 2.sini ister onla doyarım :) diğerlerine yer kalmaz :)
Israr cumhuriyetinde öyle olmuyor. Kimi davetler işkenceye dönüyor.
Ben de ben deay ısrar hiç sevmediğim için tabağıma zorla konsa da yemiyorum ben. birden fazla gittiğim yerdekiler anlıyor sonrasında :)
ama ısrar sevmediğimden ben de ısrar etmiyorum misafire. bir kere sorunca yok derse nazlandı diye düşünmeden peki diyip koyuyorum geri yemeği :)
birazcık öküzüm hehe
Kısırı biliyorum. O da mantıksız ama manti daha da mantiksiz. Sarımsaklı yoğurtlu biberli naneli bir yemek ve çay...evet mantı ve kısır verenler var
ben de mantığı anlayamadım ama çok yerde denk geldim