merak edilen el işlerim

panolarla devam edelim ilk resim cam boyası çalışmam
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

transfer ve çatlatma tekniğiyle yapılmış tablolar
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

patchwork tekniğiyle yemeni ve terikotondan diktiğim yatak örtüsü
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

rölyef ve alçıyla çalıştığım aynam
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

bu örtü bir büyük kare üstünde küçük kareden oluşuyor üstteki kare dikiliyor 10 santim kala içine büyük bir avuç pul atılıyor
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

şık bir bolero
Link Silinmiştir.
panço bere takım
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

buda kızlar inanmıyacaksınız ama patlıcan dallarından yapıldı
Link Silinmiştir.

patlıcan saplarını soydum zımparaladım vernikledim altına kağıt çiçekler yapıp boyadım üstüne ıke dan aldığım ışıklı pervaneleri doladım çok kolay hepiniz yapabilirsiniz hadi bakalım patlıcan tarlalarına sevgiler

mobilyalarınız eskidiyse üzülmeyin büyük marketlerde satılan yapışkanlı kağıtlarla kaplayın bunlar benim eski krem rengi çatlak mobilyalarımdı kapladım şimdi depoda kullanıyorum
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

zarf şeklinde dikiliyor önce dikdörgen şeklinde biç içe doğru bir kez katla katladığın kısımdan biraz daha kısa bir parçayı {eni aynı olucak}katlamayı planladığın yerin üstüne açıkken dik sonra ortadan dikine diksonra tekrar katla kalan kısmı üçgen kes [zarfın yapışkanlı kısmı gibi}bütün etrafına verev biye geçir ve üçken kısma mıknatıslı çanta çıt çıtı dik umarım yeterince açıklayıcı olmuştur aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin sevgiler

teşekkür ederim arkadaşım yaptığın açıklama yeterli ben hurcun kapağını açtığın zaman diğer bölümleride zarf şeklinde olduğunu sanıyordum ama düzmüş değilmi fakat benim dediğim şekildede olabilir kabamı durur yoksa

bir şey değil canım bence düz yapsan daha iyi olur öbür türlü kabarır hoş durmaz sevgiler

teşekkürler yeşilim bu resmi sana özel çektim antalyadan topladığım deniz kabukları sevgiler
Link Silinmiştir.

Barçman çok teşekkür ederim.Emeklerine değmiş canım.Bahçen,evin,sen harikasın sağol İyiki varsın..

Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

Link Silinmiştir.
Shot with Link Silinmiştir. at 2007-07-10 buda benden bir terlik görüntü biraz büyük oldu ama idare edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…