merak edilen el işlerim

mart ayında kuru çiçeklerden yaptığım panom nihayet çerçeveletebildim sevgiler

hepsini bastan sona kadar baktim ve bayildim ya sen bunlarin hepsini nasil yaptin sasirmamak elde degil
bu arada vallaha kendimden utandim sabahtan aksama kadar elel üstünde oturuyoruz helal olsun

teşekkürler canım kışın elişi yapmak benim en büyük hobimdir inanılmaz zevk alıyorum ve meditasyon gibi bir şey sanada tavsiye ederim yapmak istersen yardımcı olurum sevgiler

selam ablacığım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş yakında olsaydın ders alırdım sendenbenim merek ettiğim o fiyonkları nasıl yaptın tarif edermisin ablacığım

selam ablacığım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş yakında olsaydın ders alırdım sendenbenim merek ettiğim o fiyonkları nasıl yaptın tarif edermisin ablacığım

teşekkürler dikdörtgen bir örtü dik daha sonra uzun dar dikdörtgen parçanın uçlarına cırtlar dikip orta bölümü oluştur sarkan kısımları uçları üçken hazırlayıp orta bölüme hafif pile yapıp ekle umarım anlatabilmişimdir kolay gelsin

selam bayramın mubarek olsun arkadaşlara fazlasıyla katılıyorum soze gerek yok senden fıkır alabılırmıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…