Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatun hergün birşeyler yapıyor kardeşim hızına hangimiz yetişebilir.döktürmüş yine.ben tablolarına bayıldım.benimde bir dolabım var eski değil ama kaplamayı düşünüyordum fikir verdin bana teşekkürler.
barçman senden bir ricam olacak çamaşır makinası için örtü modeli arıyorum sende varmı böyle modeller veya bildiğin bir site varmı bana yardımcı olursan çok sevinirim sevgiler
arkadaşım teşekkür ederim beni aydınlattığın için ama verdiğin bu adreste ders koulrı falan veriliyor aynı yıllık plan gibi ya ben açmayı beceremedim yada bu kadarmı açılıyor:uhm:canım üç yıl önce okul aile birliğinde arkadaşlarla okul kermesi için dikmiştik ben evde çamaşır makinası örtüsü kullanmıyorumama sana internetten bulduğum modelleri yolluyorum bizim yaptığımızda ilk model gibiydi biz bunun üstünü krem kapitoneden dikmiştik kapak kısmını krinkıldan çalışmıştık sevgiler
Link Silinmiştir.
www.carsambahem.com/Upload/OK3B31CG.doc
ayrıca bu sitede dikimi ve işleme tekniklerini öğretiyorlar
arkadaşım teşekkür ederim beni aydınlattığın için ama verdiğin bu adreste ders koulrı falan veriliyor aynı yıllık plan gibi ya ben açmayı beceremedim yada bu kadarmı açılıyor:uhm:
Barcman bayıldım hepsine, yeni gördüm.ellerine kollarına saglık arkadasım.
senin gibi olmayi cok isterdim hemde cok!Ellerine,goozlerine ve yuregine saglik canim!
bunlar süper ya bende kendime yapıcam o fiyonk gibi olanlardan
Barçman,sen bir harikasın işlerin bir harika
Maşallah on parmağında on marifet ellerine ve emeğine sağlık bu işleri yapan eller hiç dert görmesin.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barçman canım keyifle el emeklerinin hepsine baktım ellerin dert görmesin.Senin gibi yetenekli,zaman ve emek harcayan arkadaşlarımı gördükçe gurur duyuyorum.Dönüp baktığında kendinden bir sürü eser görüyorsun:)Umarım tatilin güzelin geçmiştir.Tekrar hoşgeldin yaptıklarının devamını bekliyorum.Sevgilerimle..