merak edilen el işlerim

hatun hergün birşeyler yapıyor kardeşim hızına hangimiz yetişebilir.döktürmüş yine.ben tablolarına bayıldım.benimde bir dolabım var eski değil ama kaplamayı düşünüyordum fikir verdin bana teşekkürler.

hatun hergün birşeyler yapıyor kardeşim hızına hangimiz yetişebilir.döktürmüş yine.ben tablolarına bayıldım.benimde bir dolabım var eski değil ama kaplamayı düşünüyordum fikir verdin bana teşekkürler.

rica ederim canım kaplarken kenar kıvrımlarına pay bırakmayı unutma ve kabarcık kalmasın diye yumuşak bir havlu yardımıyla yapıştır sevgiler

barçman senden bir ricam olacak çamaşır makinası için örtü modeli arıyorum sende varmı böyle modeller veya bildiğin bir site varmı bana yardımcı olursan çok sevinirim sevgiler

barçman senden bir ricam olacak çamaşır makinası için örtü modeli arıyorum sende varmı böyle modeller veya bildiğin bir site varmı bana yardımcı olursan çok sevinirim sevgiler

canım üç yıl önce okul aile birliğinde arkadaşlarla okul kermesi için dikmiştik ben evde çamaşır makinası örtüsü kullanmıyorumama sana internetten bulduğum modelleri yolluyorum bizim yaptığımızda ilk model gibiydi biz bunun üstünü krem kapitoneden dikmiştik kapak kısmını krinkıldan çalışmıştık sevgiler
Link Silinmiştir.
www.carsambahem.com/Upload/OK3B31CG.doc
ayrıca bu sitede dikimi ve işleme tekniklerini öğretiyorlar

canım üç yıl önce okul aile birliğinde arkadaşlarla okul kermesi için dikmiştik ben evde çamaşır makinası örtüsü kullanmıyorumama sana internetten bulduğum modelleri yolluyorum bizim yaptığımızda ilk model gibiydi biz bunun üstünü krem kapitoneden dikmiştik kapak kısmını krinkıldan çalışmıştık sevgiler
Link Silinmiştir.
www.carsambahem.com/Upload/OK3B31CG.doc
ayrıca bu sitede dikimi ve işleme tekniklerini öğretiyorlar
arkadaşım teşekkür ederim beni aydınlattığın için ama verdiğin bu adreste ders koulrı falan veriliyor aynı yıllık plan gibi ya ben açmayı beceremedim yada bu kadarmı açılıyor:uhm:

arkadaşım teşekkür ederim beni aydınlattığın için ama verdiğin bu adreste ders koulrı falan veriliyor aynı yıllık plan gibi ya ben açmayı beceremedim yada bu kadarmı açılıyor:uhm:

doğrusunu söylemek gerekirse acelem vardı bende açmadım çamaşır makinesi örtüsü yapımı ve nakışları yazıyordu işine yarar diye düşündüm neyse temel prensip resimdeki gibi gerisi senin hayal gücüne kalmış kolay gelsin sevgiler

Barçman canım keyifle el emeklerinin hepsine baktım ellerin dert görmesin.Senin gibi yetenekli,zaman ve emek harcayan arkadaşlarımı gördükçe gurur duyuyorum.Dönüp baktığında kendinden bir sürü eser görüyorsun:)Umarım tatilin güzelin geçmiştir.Tekrar hoşgeldin yaptıklarının devamını bekliyorum.Sevgilerimle..

Barçman,sen bir harikasın işlerin bir harika
Maşallah on parmağında on marifet ellerine ve emeğine sağlık bu işleri yapan eller hiç dert görmesin.:nazar::nazar:

b.gif
a.gif
r.gif
c.gif
m.gif
a.gif
n.gif

güzel dileklerin için teşekkürler sende bir harikasın sevgiler

Barçman canım keyifle el emeklerinin hepsine baktım ellerin dert görmesin.Senin gibi yetenekli,zaman ve emek harcayan arkadaşlarımı gördükçe gurur duyuyorum.Dönüp baktığında kendinden bir sürü eser görüyorsun:)Umarım tatilin güzelin geçmiştir.Tekrar hoşgeldin yaptıklarının devamını bekliyorum.Sevgilerimle..

evet canım kesinlikle haklısın ortaya güzel bir şeyler çıkınca çok mutlu oluyorum bu el işleri bana terapi gibi geliyor tatilim süperdi bir hafta mavi yolculuk yaptık sizler içinde yüzlerce fotoğraf çektim ayrı bir topikte gördüğüm güzellikleri paylaşmak için istanbuldaki evimdende yaptığım el işlerinden resimler çektim bunları bir yıl önce yapmıştım yazın pek el işine fırsat bulamıyorum sevgiler

bunlar dekupaj çatlatma ve kabartma tekniğiyle çalıştığım duvar panolarım sevgiler

Back
X