- Konu Sahibi kalbinsesi
Bence en güzeli siz yine aynı kişilerle bi yere gidin yada gitmek için bi sebep oluşturmaya bakın .Herşeyin sonunda ödeme gelince cebinizde sadece 10 20 tl bulunduğunuzu yanınıza bugün para almayı unuttuğunuzu söyleyin hesabı tamamen onlara ödetin yada 10-20 tl yi katın borcum olsun öderim diyin.Hesap ödendikten sonrada ilerleyen günlerde kendi 30 tl nizi kesip onlara kalan borcunuz varsa ödeyin yoksada ödemeyin
Bu sizin yaptığınız iyi niyetlilik onların yaptığıda açıkgözlülük şayet hala paranızı ödemedilerse tabii..
Ayrıca parayı madem güç kazanıyorsunuz çoğumuz gibi o halde başkaları yesin diyemi kazanıyorsunuz o parayla ailenize sevdiklerinize hediyeler alabilirdiniz bile ama bakın ki başkası yedi.Bence bunun adı cimrilik değildir ben enayi değilim demektir.
Bence bunu yapın yoksa her zaman bun kişiler yada başkalarınca bu yönde kullanılırsınız...
Evet haklısın canım bu yöntem bana da mantıklı geldi.Ben yapamam demiştim ama onlar bu kadar rahatsa,ben neden sıkılayım ki.Para emektir bence de.