- 2 Nisan 2019
- 78
- 68
- 3
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
-
Keşke... Dilerim karakteri onlara benzemez.Keşke şu hayatta anne baba olacaklar süzgeçten geçirilse hani o asalet o ahlak var mı diyerekten.
Şimdi bu iki ahlaksız dünyaya bir bebek getiriyor tek üzüldüğüm bebek, böyle rezil 2 insanın parçası olması.
Onlarda o akıl olsa bu naneyi yemezler.Merhaba. Empati kurarak cevap vermenizi istediğim bir sorum var. Öncesi sonrası mühim değil. Sadece şu ana göre cevaplandırmanızı istiyorum.
Eski eşim 2 yıldır beni aldatıyormuş. Boşandık. Evlendiler hemen ve şimdi de bebek bekliyorlar. Buralar umrumda değil. Sadece ettiğini bulma kısmını sabırsızlıkla bekliyorum. Merak ettiğim şey şu kadın evli bir erkeği ayartıp, erkek de evdeki sözde eşini aldatıp bunlar birlikte oluyor sonuçta. Bu kişilerin yerinde olsanız birbirinizden hiç şüphe duymaz mısınız? Yani sürekli bir kuşkuyla yaşamaz mısınız? Ya yine aynı şeyi yaparsa diye... Merak ediyorum bu mantığı.
Çok güzel dediniz. Tebrik ederimValla bir o..uyla bir o..u cocugu evlenmis, birbirlerini gayet hak edip layiklarini bulmuslar. Sizin gibi, benim gibi insanlar bu tip kafalari anlayamaz o yuzden bosverin kafar yormayin.
Yuva yıkanın yuvası olmaz da bunlar nasıl böyle bir de çocuk yapıyor ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar?İğrenç insanlar çocuga yazık yuvayı yıkanın yuvası olmaz boşver in iyiki kurtulmuşşunuz böyle Bi pislikten
Dert değil asla. Ama merak ettim işteBunu kendinize dert etmediniz inşallah , düşünürler bence akla gelir yani bu ,yesinler birbirlerini boşver yahu ...
Ama canım benim onlar hasretlik çekiyordu ! Ennn sonunda kavuşmuşlar, mutluluklarını herkese göstermek için hemende çocuk yapmışlar! Çünkü ikiside kavuşmak için ağlıyordu bilmem ne , arabesk arabesk ve sahte duygular...Yuva yıkanın yuvası olmaz da bunlar nasıl böyle bir de çocuk yapıyor ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar?
Sana yapan onada yapar merak etme ilahi adalet denilen bişey var..belki de yuvanın sebebi bu kadın oldu hiç şaşmaz bunlar yuva yıkanın yuvasıda olmaz iflah olmaz aldatan kişilerde bu normal bi olay gibi geliyor zamanla..belki de aldattı yada aldatılıyorMerhaba. Empati kurarak cevap vermenizi istediğim bir sorum var. Öncesi sonrası mühim değil. Sadece şu ana göre cevaplandırmanızı istiyorum.
Eski eşim 2 yıldır beni aldatıyormuş. Boşandık. Evlendiler hemen ve şimdi de bebek bekliyorlar. Buralar umrumda değil. Sadece ettiğini bulma kısmını sabırsızlıkla bekliyorum. Merak ettiğim şey şu kadın evli bir erkeği ayartıp, erkek de evdeki sözde eşini aldatıp bunlar birlikte oluyor sonuçta. Bu kişilerin yerinde olsanız birbirinizden hiç şüphe duymaz mısınız? Yani sürekli bir kuşkuyla yaşamaz mısınız? Ya yine aynı şeyi yaparsa diye... Merak ediyorum bu mantığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?