Merak ediyorum bu mantığı...

Merak etme onlar da hak ettiklerini bulacaklar. Zamanında çok büyük bir ihanete uğradım, evleneceğim kişi beni aldattığı kadını hamile bırakıp onunla evlendi. Sonunda o kadını da aldattı ve boşanıp çocuklarıyla ortada bıraktı.
Tabi bunlar ben evlenip çoluk çocuğa karıştıktan artık onları çoktaaan unuttuktan sonra oldu .
Sen düşünmeyi kendini üzmeyi bırakıp yoluna bak, merak etme hayat onlara da hakettiğini verecek sen de bunu görüp benim gibi güleceksin

İnşallah

Allahımdan bulsunlar.Ama çoğu mutlu böylelerinin.Yada zamanımı var bilmiorum.Dünya cehenneme dönüşüyor.

Eğer o kadında biraz kafa çalışıyorsa, sürekli bir şüphe duygusu içinde yaşaması gerekir.
Ama kafası çalışan bir kadın, zaten bunu önceden kestirmiş ve eski eşiniz ile hiç evlenmeye hatta ayartmaya kalkışmamış olurdu. Ayrıca yine kafası çalışan bir kadın, oldu da kazara evlendi diyelim, şüphe duyguları ufak ufak kendini göstermeye başlayınca bunu hayat boyu taşımaz ve hemen boşanır.
Muhtemelen yine kafası çalışmadığından olsa gerek, aldatma gibi bir alt yapısı olan adam karşısında kendisinin yeryüzündeki tek kadın olduğu yanılgısını yaşıyordur.

Bu olan bitende, en şanslı olan sizsiniz aslında. Bunu şu anda fark edemeyebilirsiniz ama öyle. Aldatan birisinden, vakit çok geçmeden kurtulduğunuz için. (kendimden biliyorum:))

bazı erkeklere, şüphe duyduran kadınlar daha değerli olur :)

Ben olsam esini aldatan benide aldatir diye dusunurum hatta evli erkekle beraber olan kadindanda supe ederim erkek olsam bosver yanlarina kalmaz elbet biyerlerinden cikar ama onlar neden oldugunu anlarmi bilmiyorum

Sizce onlar birbirine YeniBiHayatBu'yu ne de güzel aldattık, aldatmak konusunda bir numarayız falan mı diyorlardır? Hiç sanmam.. Birbirlerine birbirlerinin gerçek aşkı olduklarını söyleyip yaptıklarını da süregelen bir yanlışı düzeltmek olarak tanımladıklarından eminim. Hayatta en kolay şey insanın vicdanını susturacak bahaneler bulması sanırım. Zaten bu eşini aldattı beni de aldatır mantığı kurabilecek zekaya sahip olsalar böyle mantık dışı bir pisliğe bulaşmazlardı. Tencere kapak olmuşlar boşver, herkes kendi layığını bulmuş.

Negüzel kurtulmuşsunuz.Ama emin olum şimdi değilse 5 yıl sonra 10 yıl sonra aynı şeyleri yaşarlar.Annem 14 yıl sonra bu sonucu gördü.Şuan o ikinci kadın da aldatıldı ve yanlız yaşıyor.Tarih tekerrürden ibarettir.Kim can yaktıysa canı mutlaka yanar merak etmeyin.

Ettigini bulma kismina degineceğim.Siz onu bekledikçe gelmez.

Ne zamanki önunuze baktinkz umursamayarak yaşadiniz o zaman gelir.
Bak ben 2012 yilinda henuz evli degilken istanbulda bir kolejde ogretmendim.Cokda emek verirdim oraya.
Ama bir velinin iftirasina maruz kaldim ve mudurum onun lafiyla beni işten cikardi.
cok zor gunlerdi o zamanlar cok agladim.
Sonra evlenip sehir degistim ve bu durumu avantaja cevirip deli gibi kpssye calisip atandim.
2019 da yani gectigimiz aylarda ayni durumu o zamanlar beni isten cikaran mudurumun yasadigini ve işten cikarildigini ve hic bi kurumun onu ise almadigini ogrendim.
ama bisey ifade etmiyor benim icin inanin.
tam 6 yil sonra ilahi adalet tecelli etti.

Çok iyi olmuş. Sevindim buna.

Bende aldatıldıgını ögrenip boşananlardanım ve daha yeni zaten hala yaralarım kapanmış değil psikolga gidiyorum.bu senas bana dediği sence herkes yaşadıgını yaşamadan ölmezmi dedi bilmiyorum dedim.Şunu söyledi sen güvenilir ve asla eşim olan kişiye sadakatsizlik yapmam diyen birisisin dimi dedi evet dedim ama eski eş sadakatsizdi ve hem seni hem çocgunu bunları yaparken asla düşünmedi ve bunları düşünme kapasitesi olmayan bir adam yine hayatı boyunca gidip kendi gibi insanları tercih edecek ve sonuçlarında da kendiside kendi yaşattıgını yaşamış olacak dedi ve düşündügümde evet çok mnatıklı..sizde üzmeyin kendinizi

Ettiğini bulma kısmına zerre inanmıyorum. İnanıyor olsaydım da buna bel bağlamak yerine hayatımı yaşardım. Neyse...
Bu dediğiniz olabilir. Eski eşiniz de soğuduktan sonra başka kişilerin kollarına koşacağını düşünüyorum. İnsan kendi hatasını değiştirip ilişkisine güzellik katmalı ama o bunu yapmak yerine kaçıyor. Keza kadın da öyle. Ben sizin gibi düşünüyorum. Yeni bebekleri olduğu için sesleri çıkmıyor ama sonradan çıkar bence

Şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla 2. Kadın eşinden hep şüphe ediyor adamın bir sözü eskiyi hatırlatıp eski eşini bu şekilde kandırmıştık acaba bende mi kandırılıyorum moduna giriyor adamı da darlaya darlaya sonunda kaçınılmaz son oluyor ilahi adalet herzzaman gerçekleşir biz kimini görürüz kimini görmeyiz rahat olun

Tabiki güvenmem yapılan şey ortada neticede

İnsanın olduğu yerde her şey olur , her şey.Bu dünyada adalet yok ki onlar mutsuz olsun vs.Adalet olsa küçücük çocuklar tecavüze uğramaz , açlıktan yaşamlarını yitirmez ve hepsi mutlu hayatlar yaşar.Ama bu dünyada adalet yok maalesef.Bahsettiğiniz iki insan çok mutludur , emin olun siz akıllarına da pek gelmiyorsunuzdur.Peki siz neden onları bu kadar düşünüyorsunuz? Kendi hayatınızı daha da güzelleştirmenin yollarını arayın.O iki insanı da artık düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…