- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
-
İnşallahMerak etme onlar da hak ettiklerini bulacaklar. Zamanında çok büyük bir ihanete uğradım, evleneceğim kişi beni aldattığı kadını hamile bırakıp onunla evlendi. Sonunda o kadını da aldattı ve boşanıp çocuklarıyla ortada bıraktı.
Tabi bunlar ben evlenip çoluk çocuğa karıştıktan artık onları çoktaaan unuttuktan sonra oldu .
Sen düşünmeyi kendini üzmeyi bırakıp yoluna bak, merak etme hayat onlara da hakettiğini verecek sen de bunu görüp benim gibi güleceksin
Eğer o kadında biraz kafa çalışıyorsa, sürekli bir şüphe duygusu içinde yaşaması gerekir.Merhaba. Empati kurarak cevap vermenizi istediğim bir sorum var. Öncesi sonrası mühim değil. Sadece şu ana göre cevaplandırmanızı istiyorum.
Eski eşim 2 yıldır beni aldatıyormuş. Boşandık. Evlendiler hemen ve şimdi de bebek bekliyorlar. Buralar umrumda değil. Sadece ettiğini bulma kısmını sabırsızlıkla bekliyorum. Merak ettiğim şey şu kadın evli bir erkeği ayartıp, erkek de evdeki sözde eşini aldatıp bunlar birlikte oluyor sonuçta. Bu kişilerin yerinde olsanız birbirinizden hiç şüphe duymaz mısınız? Yani sürekli bir kuşkuyla yaşamaz mısınız? Ya yine aynı şeyi yaparsa diye... Merak ediyorum bu mantığı.
bazı erkeklere, şüphe duyduran kadınlar daha değerli olur :)Merhaba. Empati kurarak cevap vermenizi istediğim bir sorum var. Öncesi sonrası mühim değil. Sadece şu ana göre cevaplandırmanızı istiyorum.
Eski eşim 2 yıldır beni aldatıyormuş. Boşandık. Evlendiler hemen ve şimdi de bebek bekliyorlar. Buralar umrumda değil. Sadece ettiğini bulma kısmını sabırsızlıkla bekliyorum. Merak ettiğim şey şu kadın evli bir erkeği ayartıp, erkek de evdeki sözde eşini aldatıp bunlar birlikte oluyor sonuçta. Bu kişilerin yerinde olsanız birbirinizden hiç şüphe duymaz mısınız? Yani sürekli bir kuşkuyla yaşamaz mısınız? Ya yine aynı şeyi yaparsa diye... Merak ediyorum bu mantığı.
Negüzel kurtulmuşsunuz.Ama emin olum şimdi değilse 5 yıl sonra 10 yıl sonra aynı şeyleri yaşarlar.Annem 14 yıl sonra bu sonucu gördü.Şuan o ikinci kadın da aldatıldı ve yanlız yaşıyor.Tarih tekerrürden ibarettir.Kim can yaktıysa canı mutlaka yanar merak etmeyin.Merhaba. Empati kurarak cevap vermenizi istediğim bir sorum var. Öncesi sonrası mühim değil. Sadece şu ana göre cevaplandırmanızı istiyorum.
Çok iyi olmuş. Sevindim buna.Ettigini bulma kismina degineceğim.Siz onu bekledikçe gelmez.
Ne zamanki önunuze baktinkz umursamayarak yaşadiniz o zaman gelir.
Bak ben 2012 yilinda henuz evli degilken istanbulda bir kolejde ogretmendim.Cokda emek verirdim oraya.
Ama bir velinin iftirasina maruz kaldim ve mudurum onun lafiyla beni işten cikardi.
cok zor gunlerdi o zamanlar cok agladim.
Sonra evlenip sehir degistim ve bu durumu avantaja cevirip deli gibi kpssye calisip atandim.
2019 da yani gectigimiz aylarda ayni durumu o zamanlar beni isten cikaran mudurumun yasadigini ve işten cikarildigini ve hic bi kurumun onu ise almadigini ogrendim.
ama bisey ifade etmiyor benim icin inanin.
tam 6 yil sonra ilahi adalet tecelli etti.
Ettiğini bulma kısmına zerre inanmıyorum. İnanıyor olsaydım da buna bel bağlamak yerine hayatımı yaşardım. Neyse...Merhaba. Empati kurarak cevap vermenizi istediğim bir sorum var. Öncesi sonrası mühim değil. Sadece şu ana göre cevaplandırmanızı istiyorum.
Tabiki güvenmem yapılan şey ortada neticedeMerhaba. Empati kurarak cevap vermenizi istediğim bir sorum var. Öncesi sonrası mühim değil. Sadece şu ana göre cevaplandırmanızı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?