• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ediyorum.Sizin eslerinizi

Çok konuşmuyorsa bu günlerin kıymetini bil.
Benim eşim yeni evlendigimizde fazla konuşmazdı şöyle böyle
Emekli oldu, yaş ilerledi valla susturabilene aşk olsun
Adam evden çıkar asansöre bindiğinden bir başlar, kimi gördü, kiminle ne konuştu aklına gelebilecek herşeyi anlatır.
Ya TV 'de haber izliyoruz kendisi 100 kere izlediği için ben izlerken bana anlatıyor artık tamam demekten anam ağlıyor
Konuşacak konu bulamazsa çocukluk anılarını anlatıyor
O yüzden bırak konuşmasın, yanlışı olmasın yeter

Toparlamaya çalıştıkça batıyoruz.
Eşim bana hiç bir şeyini anlatmıyor hiç bir. Şeyini fark ettim ki evde hep ben konuşup bir şeyler anlatıyorum bir sustum iki gündür konuşmuyor adam.
O mesela beenim hakkımda herşeyi bilmek ister bir yere gitsem bir şey yapsam onu sorar .
Ben onun hiç bır şeyini bilmiyorum 10 yıldır aynı işyerinde çalışıyor.arkadaslarinin hepsine yakını bayan beni onlarla tanıştırmiyor.bahsetmek istemiyor.evlenen boşanan çocuk doğuran ek iş yeri açan vb ne bilim ya insan bı paylaşır işte hiç bir şey paylaşmıyor sıkıldım.ben grup yaslzismalarini okudukça takip ediyorum hep üzülüyorum anlatsa keşke paylassa o böyle yaptıkça üzülüyorum
Benim eşim de öyleydi. Gerçi ben çok daha fazla ve uzun konuşuyordum o ayrı 😅
Şikayet etmek bir işe yaramıyor. Ben de onun gibi davrandım. Evdeysem tek çıktım, bir şey anlatmadım. Kısa cevaplar verdim. Sonra ne oluyor diye sormaya başladı. Senin gibi davranıyorum, sen de benimle bir şey paylaşmıyorsun demek ki gerek yok dedim. Dank etti mi etti. Ama mizacı bu, çok konuşmaz. Şu an anlatıyor, sohbet edebiliyoruz fakat ben de ona benzemeye başladım. Kısa kesiyorum. Orta yolda buluştuk diyebiliriz. 5 senelik evliyiz bu arada sorunlar ilk iki sene vardı.

Erkek dedigin çok konusmasın zaten is yerinde kafamız sişiyor lak lak lak ne konusacak sürekli.Esinizin de is yeri gürültülüyse kafası götürmüyordur aksam da konusmaya ben öyle oluyorum da herkesi kendim gibi zannediyorum

Eşim bana hiç bir şeyini anlatmıyor hiç bir. Şeyini fark ettim ki evde hep ben konuşup bir şeyler anlatıyorum bir sustum iki gündür konuşmuyor adam.
O mesela beenim hakkımda herşeyi bilmek ister bir yere gitsem bir şey yapsam onu sorar .
Ben onun hiç bır şeyini bilmiyorum 10 yıldır aynı işyerinde çalışıyor.arkadaslarinin hepsine yakını bayan beni onlarla tanıştırmiyor.bahsetmek istemiyor.evlenen boşanan çocuk doğuran ek iş yeri açan vb ne bilim ya insan bı paylaşır işte hiç bir şey paylaşmıyor sıkıldım.ben grup yaslzismalarini okudukça takip ediyorum hep üzülüyorum anlatsa keşke paylassa o böyle yaptıkça üzülüyorum
Ne yaptın ne ettin diye sormam, sadece günün nasıl geçti der ufaktan dinler sonra kendi kafama göre takılırım. Bilmem gereken birşey varsa zaten Allah karşıma çıkarıyor o konuda sıkıntım yok.
Bende bilmesi gerekeni anlatırım. Öyle her haltını bileyim attığı adımdan haberim olsun düşüncesinde değilim

sizi az da olsa tanıyorum buradan eski bi üyesiniz :) ve hep benzer konular açıyorsunuz evde olduğunuz için boş vaktiniz çok çalışsanız hobi edinseniz umurunuzda olmaz sizinde konuşmaya haliniz kalmaz

sizi az da olsa tanıyorum buradan eski bi üyesiniz :) ve hep benzer konular açıyorsunuz evde olduğunuz için boş vaktiniz çok çalışsanız hobi edinseniz umurunuzda olmaz sizinde konuşmaya haliniz kalmaz
Şuan çalışmıyorum ama haftanın 7 günü aktifiz.3 gün benim4 gün kızımın. Kurslari var o sorar naptınız ne ettiniz ve anlatmamız bekler ister ama ben ona sorunca darlanir aynı der geçer.bir kadın olarak bunu hakkım var diye düşünüyorum

Grup yazışmalarını okudugun için belki de anlatacak birşey bulamıyor olabilir

Şuan çalışmıyorum ama haftanın 7 günü aktifiz.3 gün benim4 gün kızımın. Kurslari var o sorar naptınız ne ettiniz ve anlatmamız bekler ister ama ben ona sorunca darlanir aynı der geçer.bir kadın olarak bunu hakkım var diye düşünüyorum
hoşlanmıyor demekki detay vermekten kendiyle alakalı bunalmıştır elbette hakkınız var eşiniz sonuçta ama üstüne fazla gitmeyin konuşmak istemiyorsa zorla değil ya :D

Dayanamadım eski konularına baktım, nerdeyse 10 sene önceki konunda adama kıskançlıktan yapmadığın kalmamış. Adam sana öncesinde her şeyi anlatıyormuş.

İş bulup, kendine odaklandığın bir hayatın olsa evliliğin daha huzurlu olur.

Kendi dşen ağlamasın değil mi, yapıp yapıp eeee niye böyle olsu demek de akıllı işi değil, sebep sonuç ilişkisi kurmayı öğrenmek lazım

Kurs ayrı iş ayrı.

Sen sürekli kocanla kavga edecek konu arıyorsun. Sürekli evine yatılı kalmaya gelen misafirin var. Adamla 10 sene önce kıskançlıktan kavgalar edip durmuşsun, adam şimdi bir şey paylaşmıyor, ama telefonunu saklamıyor. Sürekli adamla çatışma halindesin. Bu evlilikte sürekli yıkıcı haldesin.

Boşanmak istiyordun ama işin yok birikmişin yok, bir planın yok. Gerçekten boşanmaya cesaretin varsa, 1 sene, 6ay düzgünce çalış, para biriktir. Eşinle nafaka ve çocuğun masrafı konusunda otur anlaş, 6 ay sonra 1 sene sonra boşan.

Sana ve kocana yazık değil ama çocuğuna yazık. Tüm bu huzursuzlukları bu çocuk hissediyor. Yatıyon, kalkıyon kocanda sorun, kusur arıyorsun.

Bence merak değil sizinki daha çok kıskançlık gibi geldi bana.
Aslında ilk günden beri böyle olduğu için kıskançlıkla diyebiliriz .sonradan olan bir şey değil yani
İlk günden beri.hep uzak tuttu bilmemmi istemedi hatta bir ara arkadaşinin dugunubvardi beni götürmedi benim arkadaşım ne işin var senin dedi.
Böyle olması merak uyandırıyor neden diye soruyorum

Kurs ayrı iş ayrı.

Sen sürekli kocanla kavga edecek konu arıyorsun. Sürekli evine yatılı kalmaya gelen misafirin var. Adamla 10 sene önce kıskançlıktan kavgalar edip durmuşsun, adam şimdi bir şey paylaşmıyor, ama telefonunu saklamıyor. Sürekli adamla çatışma halindesin. Bu evlilikte sürekli yıkıcı haldesin.

Boşanmak istiyordun ama işin yok birikmişin yok, bir planın yok. Gerçekten boşanmaya cesaretin varsa, 1 sene, 6ay düzgünce çalış, para biriktir. Eşinle nafaka ve çocuğun masrafı konusunda otur anlaş, 6 ay sonra 1 sene sonra boşan.

Sana ve kocana yazık değil ama çocuğuna yazık. Tüm bu huzursuzlukları bu çocuk hissediyor. Yatıyon, kalkıyon kocanda sorun, kusur arıyorsun.
Kusur aramıyorum kusurlu ben hep anlattığım için suçlu gibi görünüyorum belki ama öyle değil kınamayın yaşamayan bilemez.

İş arkadaşlarıni tanıtım biliyim istemez bahsi bile geçsin istemz bir düğün olsa benim arkadaşım senin ne işin var diyen bı tıp.
Ama onun aklına bir soru takılsa benle ilgili incigini cincigini sorar.ben sorunca bağırır cagiri kapatir

Aslında ilk günden beri böyle olduğu için kıskançlıkla diyebiliriz .sonradan olan bir şey değil yani
İlk günden beri.hep uzak tuttu bilmemmi istemedi hatta bir ara arkadaşinin dugunubvardi beni götürmedi benim arkadaşım ne işin var senin dedi.
Böyle olması merak uyandırıyor neden diye soruyorum

Aslında sizi birşey anlatması sorun değil bu anlatıklarınıza bakılırsa kocanız sizi kendi ortamına sokmak istemiyor. Neden sokmak istemiyor asıl sorun bu bence.

Back
X