• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ediyorum.Sizin eslerinizi

Eski olaylarinizdan dolayi artik suskunluğu seçmiş olabilir. Bir de ortak iş olmayınca ortak tanıdık olmayınca tüm mevzuları baştan sona anlatmak sıkıcı oluyor. Yine de sizin dikkatinizi çekecek kadar konusmuyorsa zevk alıyordur sohbet etmekten belki de

Aslında sizi birşey anlatması sorun değil bu anlatıklarınıza bakılırsa kocanız sizi kendi ortamına sokmak istemiyor. Neden sokmak istemiyor asıl sorun bu bence.
Evet bu tam olarak.
Nedenini bilmiyorum bir ara sordum utanıyormusun diye saçmalama dedi.
Ben aslında ondan çok daha güzelim ama eğitim olarak o çok çok daha iyi bazen diyorum acaba benden utanıyor mu.asla sokmak istemiyor bu beni çok üzüyor.

En başından beri hiç mi sokmadı, kimseyle bile mi tanıştırmadı? Yoksa zamanında yaptı ama siz sevmediğiniz için zamanla bıraktı mı?
En başta bir iki soktu ondada şuna selam ver buna kolay gelsin de şuna şunu de diye sürekli direktif veriyor du rahatsız ligini dile getirdim daha o gün bugündür sokmuyor bir de eski uzatmalı sevgilimle görüşmüyoruz diyordu bir öğrendim ki aynı birimde çalışıyor lar yalanı çıktı ortaya o gün bugün sokmuyor

Toparlamaya çalıştıkça batıyoruz.
Eşim bana hiç bir şeyini anlatmıyor hiç bir. Şeyini fark ettim ki evde hep ben konuşup bir şeyler anlatıyorum bir sustum iki gündür konuşmuyor adam.
O mesela beenim hakkımda herşeyi bilmek ister bir yere gitsem bir şey yapsam onu sorar .
Ben onun hiç bır şeyini bilmiyorum 10 yıldır aynı işyerinde çalışıyor.arkadaslarinin hepsine yakını bayan beni onlarla tanıştırmiyor.bahsetmek istemiyor.evlenen boşanan çocuk doğuran ek iş yeri açan vb ne bilim ya insan bı paylaşır işte hiç bir şey paylaşmıyor sıkıldım.ben grup yaslzismalarini okudukça takip ediyorum hep üzülüyorum anlatsa keşke paylassa o böyle yaptıkça üzülüyorum
Biz eşimle güzel dedikodu yaparız😅 bence kişilikle ilgili bazıları konuşmayı sevmez 🤷‍♀️

Kusur aramıyorum kusurlu ben hep anlattığım için suçlu gibi görünüyorum belki ama öyle değil kınamayın yaşamayan bilemez.

İş arkadaşlarıni tanıtım biliyim istemez bahsi bile geçsin istemz bir düğün olsa benim arkadaşım senin ne işin var diyen bı tıp.
Ama onun aklına bir soru takılsa benle ilgili incigini cincigini sorar.ben sorunca bağırır cagiri kapatir

Ya ablacım, niye sence? Yıllarca adamla kıskançlıktan korkunç şekilde kavgalar etmişsin. Neler etmişsin eski konunda yazıyor. Bıkmış adam. Adamın taksiciyle konuşmasını bile sana kusur, kavga edeni. Kavga kavga kavga.

Toksik şekilde başlattığın evliliğini aynı şekilde sürdürüyorsun. Sen eksiden yaptığın kıskançlıklarınla bugün bu iletişimi bu hale getirmişsin.

Mesela adam ne yapmıyor bir eş olarak? Şimdi sen çalışmıyorsun maddi olarak senin yapmak istediğin bir şeyi imkanı olduğu halde kısıtlıyor mu? Açıkça seni aşağılıyor mu? Psikolojik şiddet mi uyguluyor? Evine misafirlerin geliyor gidiyor yatılı kalıyor, taksiyle gezdiriyorsun, bunun kavgasını ediyor mu? Yatak odası konusunda koca olarak yapması gerekeni mi yapmıyor? Eve gelip çocuğun bakımına, ev işine asla elini sürmeden, yemek yiyip, yatıp kalkıyor mu?

Eşim bana hiç bir şeyini anlatmıyor hiç bir. Şeyini fark ettim ki evde hep ben konuşup bir şeyler anlatıyorum bir sustum iki gündür konuşmuyor adam.
O mesela beenim hakkımda herşeyi bilmek ister bir yere gitsem bir şey yapsam onu sorar .
Ben onun hiç bır şeyini bilmiyorum 10 yıldır aynı işyerinde çalışıyor.arkadaslarinin hepsine yakını bayan beni onlarla tanıştırmiyor.bahsetmek istemiyor.evlenen boşanan çocuk doğuran ek iş yeri açan vb ne bilim ya insan bı paylaşır işte hiç bir şey paylaşmıyor sıkıldım.ben grup yaslzismalarini okudukça takip ediyorum hep üzülüyorum anlatsa keşke paylassa o böyle yaptıkça üzülüyorum
Çok matah değil ama her gün konu açacak kadar da değil yani.Sizin tek sorununuz bu değil ki🤷‍♀️.

En başta bir iki soktu ondada şuna selam ver buna kolay gelsin de şuna şunu de diye sürekli direktif veriyor du rahatsız ligini dile getirdim daha o gün bugündür sokmuyor bir de eski uzatmalı sevgilimle görüşmüyoruz diyordu bir öğrendim ki aynı birimde çalışıyor lar yalanı çıktı ortaya o gün bugün sokmuyor
Sizi de suçlamak istemiyorum ama açtığınız konulara bakınca siz de tuhafsınız. Eşiniz denize götürünce bile kavga etmişsiniz çocuktan şikayet edince. Yine bir konunuzda arkadaşından bahsedince belaltı vurmuşsunuz. Adam ağzını açsa kıskançlık kavgası çıkıyor konuşmamakta haklı yani. 10 senelik filan evlisiniz eski sevgilisi kaç yıllık mevzu artık bununla uğraşmanın manası ne? Bu kadar tahammül edemiyorsanız evli kalmanız da yanlış.

Evet bu tam olarak.
Ben aslında ondan çok daha güzelim ama eğitim olarak o çok çok daha iyi bazen diyorum acaba benden utanıyor mu.asla sokmak istemiyor bu beni çok üzüyor.

Eğitimi farkınız sizi kendi ortamına sokmasına engel değil.

Eşinizin ve sizin eğitim durumunuz ne?

Huyu öyle demekki, değişeceğini sanmıyorum. En başlarda belki değişebilirdi ama 10 yıl bayağı bir zaman, ailesi ile paylaşıyor mu ortamda gözlemlediniz mi, size ait bir durum mu yoksa

Huyu öyle demekki, değişeceğini sanmıyorum. En başlarda belki değişebilirdi ama 10 yıl bayağı bir zaman, ailesi ile paylaşıyor mu ortamda gözlemlediniz mi, size ait bir durum mu yoksa
Ailesi ile de öyle ama iş ortaminda hicde öyle değil .gayet sevilen gayet matrak yazismqrdan öyle anlıyorum

Evet bu tam olarak.
Ya eşiniz sağlıkçı değil mi siz de çocuk gelişimci. Tam olarak nasıl eğitimi çok çok iyi olmuş oluyor anlamadım? Evet saglikcilar çok çalışıyorlar, emekleri çok işleri de çok önemli ama sonuçta eğitimleri de uzay fiziği değil abartmasaniz mı?

Çok konuşmuyorsa bu günlerin kıymetini bil.
Benim eşim yeni evlendigimizde fazla konuşmazdı şöyle böyle
Emekli oldu, yaş ilerledi valla susturabilene aşk olsun
Adam evden çıkar asansöre bindiğinden bir başlar, kimi gördü, kiminle ne konuştu aklına gelebilecek herşeyi anlatır.
Ya TV 'de haber izliyoruz kendisi 100 kere izlediği için ben izlerken bana anlatıyor artık tamam demekten anam ağlıyor
Konuşacak konu bulamazsa çocukluk anılarını anlatıyor
O yüzden bırak konuşmasın, yanlışı olmasın yeter
Çok konuşan adami çekmek de zor demeye gelmiştim ki sizin yorumunuza hak verdim 😂

Eğer her anlattığı olayda, detaylara takılıyor, şüpheci ve kontrolcü bir tavırda yaklaşıyor, sohbetiniz normal akışta değil de sorun çıkması adına veri toplama şeklinde ilerliyorsa, yani karşınızdakini geriyorsanız, sizinle konuşmamayı seçiyor olabilir. Diğer konularınız gerçekse ben de eşiniz gibi mümkün olduğunca az diyalog tercih ederdim.

Yani sorununuz bizim eslerimizle duzelecek mi?

Normal değil. Ben ve etrafımdaki kimseden böyle bir durum duymadım çok acayip eşiniz var ne konuşuyorsunuz peki . Sen de anlatma . Yani sen köle misin niye cevap veriyorsun o zaman

Back
X