merak ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asfy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla askerlik benim melek gibi kocamın psikolojisini alt üst etmişti.
geldikten sonra 1 yılda ancak toparladı.
surekli gergin
yüksek sesle konuşuyordu.en ufak şeye fazla tepki veriyordu.
doğru düzgün uyumuyordu.
epey zor adapte oldu normal hayatımıza.
üstelik öyle çok zor bir askerlik yaşamadı.
ama sizin bahsettiğiniz tipte çok insan varmış onlar yüzünden bütün koğuş ceza alıyormuş felan.
he karısına çıktığı gibi sesi çıkmaz o kesin.
ama dönünce bu yapıda bir karakterin değişeceğini sanmam.aksine ben olsam daha çok korkardım bu tipte adamın asker yolunu gozlemeye..
Bi şey diyemiyorum artık.yaşanmışlıkla da sabitse var olan umudu da kırılcak.yaşayıp göreceğiz bakalım.

Arkadaşınızın(!) akıl ve mantıktan uzak bu evliliğe neden evet dediğini çok merak ettim. Bir insan her türlü kötü huyu olan bir yaratıkla ailesini karşısına alarak neden evlenir ki ?
Ayrıca askerlik kimseyi adam etmez,adam olan askerliğini paşa paşa yapar gelir,arkadaşınızın eşi gibi işe yaramaz ciğeri beş para etmez kişiler içinse askerlik çok zor geçer.
Arkadaşınıza söyleyin adam olur mu acaba diye bari 2. çocuğu yapmasın.
evet, haklısınız, o zaman hiç kurtulamaz bu çıkmazdan..
boşanma olırda dahi araştırıp yapacağı ilk şeyler bunlar olacak.
Önce bunları araştırsın, oluru var mı diye.. kendini garantiye alsın öyle boşansın, kızcağız yağmurdan kaçarken doluya tutulmasın.. Anne baba kabul etmiyor tamam da destek olacak kardeş, akraba, arkadaş da mı yok?

evet, haklısınız, o zaman hiç kurtulamaz bu çıkmazdan..

Önce bunları araştırsın, oluru var mı diye.. kendini garantiye alsın öyle boşansın, kızcağız yağmurdan kaçarken doluya tutulmasın.. Anne baba kabul etmiyor tamam da destek olacak kardeş, akraba, arkadaş da mı yok?
Aslında erkek ve kız kardeşi var.erkek kardeşi evini açıyor ama evli.ona yük olmaktan çekiniyor.kız kardeşide evli.kız kardrşi yanına getirtip iş bulana kadar bakmayı planlıyo.iş bulduktan sonra yaşadığı yerden kendisine yakın bir yerden ev bulup arkadaşıma çocuğuna bakcak o sırada o da işe gidip evini geçindircek.ama arkadaşımın babası buna da izin vermiyor muş.katdeşinin yuvasınada etki eder diye

Aslında erkek ve kız kardeşi var.erkek kardeşi evini açıyor ama evli.ona yük olmaktan çekiniyor.kız kardeşide evli.kız kardrşi yanına getirtip iş bulana kadar bakmayı planlıyo.iş bulduktan sonra yaşadığı yerden kendisine yakın bir yerden ev bulup arkadaşıma çocuğuna bakcak o sırada o da işe gidip evini geçindircek.ama arkadaşımın babası buna da izin vermiyor muş.katdeşinin yuvasınada etki eder diye
Ne kinci bir babaymış arkadaş! İnsan ne hata yaparsa yapsın, çocuğunun mutsuzluğuna göz yumar mı?

Kinci .ona yaşayacakları bir bir söylemiş çünkü ve dediği oldu da hatasının bedelini ödemesinden yana
Ne olursa olsun bu da evlat kapısını açması lazım.Kız kötü yola düşse daha mı iyi.Torun da var üstelik.Kardeşlerden ziyade baba yanı uygun düşer.Olan olmuş nasılsa.

Bu sığınma evleri de çok tutmuyor diye biliyorum ama inşallah babası yardım eder.

Ne olursa olsun bu da evlat kapısını açması lazım.Kız kötü yola düşse daha mı iyi.Torun da var üstelik.Kardeşlerden ziyade baba yanı uygun düşer.Olan olmuş nasılsa.

Bu sığınma evleri de çok tutmuyor diye biliyorum ama inşallah babası yardım eder.
İnşallah .

Daha beter olup döneni gördüm ama askere gidip düzelen var mı gerçekten bilmiyorum .

Daha beter olup döneni gördüm ama askere gidip düzelen var mı gerçekten bilmiyorum .
Evet ne dertler var o da derdine şükrediyor aslında ne kadar zor olursa olsun.o da bekliyor o günleri .inşallah benim arkadışımında sonu öyle olur.

Askerlik genleri degistiremez ki. Adamin mayasi bozuk bir kere. Askerlik degil hicbirsey duzeltemez o adami. Bir insan 7 sinde ne ise yetmisinde de odur.

Umudsuz vaka erkekler hep aynı gençken yapıyorlar yapıyorlar yaş ilerledikçe anca duruluyorlar malesef :KK51:

Hadi ya ben gül veriyolar sanmıştım ..orda eğitim veriliyo ,insanlık dersi ,sorumluluk sahibi olma bilinci veriliyor tabi anlayana.belki o zorlukları görüpte bi şükür çekermi hayatına ya da en azından ben ne yaptım aileme deyipte çeki düzen verir mi hayatına asıl mesele bu.
Adamlik sonradan olunacak birsey degil dogustan olunacak bisi ;)

Back
X