- Konu Sahibi pink_prenses
Ben tvde Esra Erol'da sanırım duydum artık beklemek gerekmiyor diye avukata sorun bence, o kanun kalkmış sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani burda hep diyoruz ya kimse aldatılmayı haketmiyor diye ama bazı kadınlar da böyle arsız ahlaksız adamları bile bile tercih ediyorlar ya da o tip kadınları seçen erkekler aldatılmayı hakediyorlar diye düşünüyorum artık .Sonuçta adamın ya da kadının geçmişi belli başkasını aldatan çocuklarını bir kadın yad a erkek için görmezden gelen bir adam ya da kadın bir sonraki ilişkisnde veya evliliğnide sadakat timsali mi kesilecek acaba?
ben aldatmak olarak gormuyorum cnku kendımı evlı kadın olarak kabul etmediğim için...imzamı benı evlı gosteren...yada evlılık ımzadan mı ıbaret..valla kusura bakmasın kımse eğer nıyetım esımı aldatmak olsa neden boşanayım hem esımle olur hemde sevgılı bulurdum kendımee....
saygılarr
kadın bosandımı kcoasından
kocası duydumu bunları bıze anlatmadın
cocuk kucuk degılmıydı ustelık?
sankı afedersın ama senın eskı kocan onada aynısını yapmayacakmıydı? , aman bosver elmayra bende aynı sebebten terk edıldım ama ne oldu ben hayatma yenıden devam ettım
onlar ılıskılerını bıtırmek zorunda kaldılar hatta eskı eısm 1 sene baska bırı ılede sevgılı oldu
bende evlendım 4 aydır evlıyım ayrıldıktan sonra hayatıma aldıgım tek ve ılk kısı ılede evlendım.. tertemız.
Ben tvde Esra Erol'da sanırım duydum artık beklemek gerekmiyor diye avukata sorun bence, o kanun kalkmış sanırım.
siz ne biçim insansınız iki çocuğu babasız bıraktınız yk aşkmış
aşkı agzına alıp kirletmeyin
O iki yavruyu babasız bıraktınız
sizi Allaha havale ediyorum
biri 4 aylıkmış kadın belki hamile belki lohusayken siz çıktınız eşinin karşısına
siz hep ötekin kadınsınız evlensenizde öyle kalacaksınız
nasıl bir vicdan var birde pişkin pişkin ne zaman evleniriz diyorsunuz
Benim de merak ettiklerim var!
Merak ediyorum da kadınım diye nasıl insan içine çıkabiliyorsunuz?
Merak ediyorum bu dünyanın bir de ahireti olduğunu ne zaman anlayacaksınız?
Merak ediyorum da bu kadar aşağılandığınız halde neden ısrarla aynı konuda bunca başlık açıp duruyorsunuz?
Merak ediyorum bugün sizin yaptığınızın yarın size yapılacağını bile bile nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?
ve en çok merak ediyorum o çocuklar büyüyüp her şeyi anlayacak yaşa geldiklerinde size tiksinerek bakan gözlerinden nasıl ayıracaksınız gözlerinizi?
![]()
![]()
![]()
![]()
siz ne biçim insansınız iki çocuğu babasız bıraktınız yk aşkmış
aşkı agzına alıp kirletmeyin
O iki yavruyu babasız bıraktınız
sizi Allaha havale ediyorum
biri 4 aylıkmış kadın belki hamile belki lohusayken siz çıktınız eşinin karşısına
siz hep ötekin kadınsınız evlensenizde öyle kalacaksınız
nasıl bir vicdan var birde pişkin pişkin ne zaman evleniriz diyorsunuz
vicdan mı? ya haklı tarafından bakmaya calısıyorum ıyı yon bulayım dıyorum kadın magdur yalnızdı vs ama bırsey bulamadım ne yazıkkı! ama karısına el kadar bebekle bunu yapan adam sıze yapmazmı sanıyorsunuz??ılahı adaletten kacıs da yok :S
Ne söylersek söyleyelim durum değişecek mi? Hayır. Boş yere ceza almayın arkadaşlar olan olmuş. Sorusuna cevap aldı zaten.
ya arkadaşlar eskı esıne yaptığını bana da yapacağını nerden bılıyosunuzz
eşlerimiz durumu bilmiyordu diyorsun ama biz kadınlar herşeyi hissederiz,o kadıncağızın ettiği beddualarla ne kadar mutlu olursunuz orasını bilemem.
sevgiliniz yada yeni eş adayınız adı her neyse artık ,zamanı gelip sizi terk ettiğinde lütfen buraya tekrar bi konu açın..yuva yıkanın yuvası nasıl olmazmış görsün insanlar
keza cicim ayları bittiğinde o adamın gözünde sadece kocasını aldatmış birisi olarak kalıcaksınız.
ya arkadaşlar eskı esıne yaptığını bana da yapacağını nerden bılıyosunuzz
valla ben en çok nerede tanıştılar onu merak ediyorum
o konuda bizi aydınlatınca kapanabilir