ya kızlar eşimden yeni ayrıldım ben.şimdi başka birinle evlenmek istiyorum ama ne kadar beklemem gerek bilen varmı?
anlaşmalı olarak ayrıldık bu aradaaaa
Bu ne sevgiymis yahu dÊMkten alamadim kendimi,cunku éski konularinizda hâtaliyim âma seviorum napim diosunuz,ekimde acilmis bu konu ocaktayiz evlenecez diyorsunuz,ne diyim bilemedim,sizi kinamak,yargilamak bâna düsmez,âma ben sizin yerinizde olsaydim o adama ásla güvenemzdim,ya da zaten sizin ảranizda en ùfak bỉ sỏun oldugu zâman ödünüz kopacak,ya o da báska kadina ilgi duỷarsa diye,bi de gẻrcekten sunu anlamadim.Adam kendi cani,kani evlatlarindan vazgecmis ya,4 aylik bebegi olan Ésini bỉrakmis,evlat bu ya,tmm ben anne degilimde evlat ne dêmk anliyorum az cok ,annemden kảrdeslerimden .Evladindan vazgecen áskindan vazgecemez mi gẻrcekten? Hangi Áskmis ki bu evlattan kücücük bebekten ảyri düsüruor,bence siz bu adamin hẻr đedigine o kadar itimat etmeyin.
Íster dügün résimlerinizi paylasin,íster evliik cüzdani fotokopisini,bu bíseyleri degistirmz ki,kk da bu konuyu acmak da büyük césaret dogrusu,cunku malesef kảrsi dủrumda olan kadinlar oldukca fazla,daha gêcen gün yeni dogan bebegiyle bósanmaya kảrar vẻrenlerin hikayesini okuduk.
BỈ de su da dikkatimi cekti,size iyi ya da kötü yorumlr yaparlar,sinirlendirirler vs de,bỉirne demissiniz ki,dikkat et de sen de aldatildim diye bỉ konu acma.Saka gibi rÉsmen.Son sözüm ben hakkinizda hayirlisi diyemeyecgim malesef,O kadinin ve yavrularin hakkinda hayirlisi olsun !