• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ediyorum..

keskeanneolsam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
83
0
26
Erzurum
Bilmiyorum bu özel mi olur yada saçma bi soru mu ama şunu gerçekten merak ediyorum arkadaşlar;
Kaç yaşındasınız, ne zamandır evlisiniz, ne kadar zaman bebeğiniz olmuyor, tedavileriniz ne aşamada.
Neden merak ettiğimi düşünürseniz acaba bi ben mi kendimi böyle harap ediyorum (hemde hiç tedaviye başlamadan) diye bi başlık altında sizleri de okumak istedim :(
Henüz tedaviye hiç başlamadım doktorum gelecek ay yumurtlama tedavisine başlayacağız dedi. Hikayemi başka bi konunun altında yazmıştım. Tek yumrutalık, umutsuz bekleyiş, sonucu ne olacak diye beynimi kemiren tedavi..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Ben ilk söyleyeyim.. 21 yaşındayım 1 yıllık evliyim..

Bende 1 yıllık evliyim ama 27 yaşındayım. Doktoruma göre eşimdede bende de sorun yok ama henüz hamile kalamadım. 5 ay kadar ovulasyon tesleriyle yumurtlamamı takip etmeye çalıştım ama bir türlü çift çizgi göremedim. 2-3 aydır doktora gidiyorum, ultrasonla takip ediyoruz. Geçen ay hormon testlerimin sonuçlarına göre çatlaman olmuş dedi doktorum ama gene ovulasyon testlerinde bir şey görememiştim. Bu ay takip sırasında yumurta büyüklüğümün çatlama aşamasını geçtiğini farkettik ve hemen o gün karından iğne yaptı. Daha 1 hafta olmadı bekliyorum bakalım :) Bu zamana kadar çatlama sorunum mu vardı bilmiyorum ama hormon testlerine göre geçen ay çatlama olmuş bu ay olmadı iğneyle çatlattık umarım işe yaramıştır.:18:

ben 31 yasındayım 2 sene olacak evlendıgımız. son 8 aydır cocuk dusunuyoruz ozellıkle son 3 aydır klomen ve ovıtrelle tedavısı oluyorum hsg cekıldım. rahım temız. yumurtlar takıp edılıyor catlatma ıgnesı vuruldu ılkınde tutmadı. sımdı ıkıncıde ınsallah tutar. henuz esımın sperm testını vermedık bu ay tutmazsa verecez.

bende 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1yıldır bebek istiyoruz sağ tüpüm tıkalı bu ay klomene başladım çevremde herkes hamile olduğundan bende sadece bende mi var bu dert diye bazen kendimi yiyorum ama burada arkadaşlarla dertleşmek ii geliyo

27 yaşındayım iki buçuk yıllık evliyim.son bir yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı maalesef.
haziranda inşallah tedaviye başlayacağız.ama nedense hiç olmayacakmış gibi geliyor.

17 yasında evlendım.2 bucuk yıllık evlıyım. hıc olmadı daha. klomen kullandm bı ay olmadı. smdı rahım fılmı cekılcem bakalım adet olayımda. ...pkoluyum :( sdce adet dznszlıgı var :( esımdede grade 1 varıkosel :( hyrlsı olsn ıns..

32 yaşındayım 7 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım :(
iki rahim filmi 1 aşılama 1 laparoskopi ameliyatı ve 5 tüp denemem var
(aslında tüplerimin sadece bir tanesi tüm tedaviydi dört tanesi hep olumsuzluklar yüzünden iptal oldu
inan bu daha zor çünkü transferini olursun negatif olursa ya nasip dersin
ama diğer türlü o kadar ilaca iğneye cevap alamamak varya işte o çok zor )
henüz hiç tedaviye başlamadan bu kadar karamsar olma
ben bile bu kadar olumsuzluğa rağmen hala umut ediyorum çünkü Rabbimden umut kesilmez
Onun rahmeti sonsuz merhameti öyle çok ki Kudreti herşeye yeter yoktan varedendir
inşallah sana bana tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Bilmiyorum bu özel mi olur yada saçma bi soru mu ama şunu gerçekten merak ediyorum arkadaşlar;
Kaç yaşındasınız, ne zamandır evlisiniz, ne kadar zaman bebeğiniz olmuyor, tedavileriniz ne aşamada.
Neden merak ettiğimi düşünürseniz acaba bi ben mi kendimi böyle harap ediyorum (hemde hiç tedaviye başlamadan) diye bi başlık altında sizleri de okumak istedim :(
Henüz tedaviye hiç başlamadım doktorum gelecek ay yumurtlama tedavisine başlayacağız dedi. Hikayemi başka bi konunun altında yazmıştım. Tek yumrutalık, umutsuz bekleyiş, sonucu ne olacak diye beynimi kemiren tedavi..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Ben ilk söyleyeyim.. 21 yaşındayım 1 yıllık evliyim..

17 yasında evlendım.2 bucuk yıllık evlıyım. hıc olmadı daha. klomen kullandm bı ay olmadı. smdı rahım fılmı cekılcem bakalım adet olayımda. ...pkoluyum :( sdce adet dznszlıgı var :( esımdede grade 1 varıkosel :( hyrlsı olsn ıns..

bence hiç umutsuz olmayın yani Allahtan ümidinizi kesmeyin.(diyene bak,size söylüyorum ama ben bu dediğime kendim uyamıyorum)mutlaka hayırlı bir zamanı vardır rabbim bize de nasip edecektir bu güzel duyguyu diye umut ediyorum.hem siz maşallah daha çok gençsiniz ben sizler gibi olsam daha umutlu olurdum ama otuzuna merdiven dayamış biri olarak yaştan dolayı da şansımın az olduğunu düşünüyorum.ama aslına bakarsanız yaş falan hepsi hikaye. rabbimin "ol" demesi herşey.inşallah isteyen herkes meleğine hayırla,sağlıkla kavuşur...

32 yaşındayım 7 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım :(
iki rahim filmi 1 aşılama 1 laparoskopi ameliyatı ve 5 tüp denemem var
(aslında tüplerimin sadece bir tanesi tüm tedaviydi dört tanesi hep olumsuzluklar yüzünden iptal oldu
inan bu daha zor çünkü transferini olursun negatif olursa ya nasip dersin
ama diğer türlü o kadar ilaca iğneye cevap alamamak varya işte o çok zor )
henüz hiç tedaviye başlamadan bu kadar karamsar olma
ben bile bu kadar olumsuzluğa rağmen hala umut ediyorum çünkü Rabbimden umut kesilmez
Onun rahmeti sonsuz merhameti öyle çok ki Kudreti herşeye yeter yoktan varedendir
inşallah sana bana tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

canım allah sabır versin.aslında haklısın bir tedaviye başlayıp sonra olumlu yada olumsuz hiç bir sonuç elde edememek de çok zor gelir insana.ama işte herkesin imtihanı farklı oluyor.inşallah bizlerde bu imtihanı isyan etmeden atlatıp muradımıza ereriz...

çok saçma olacak ama sizleri okudukça inanın içim rahatlıyor. diyorum Rabbim tek ben değilim sen dert veriyorsun ama paylaşacak olduğumuzu da devasını da veriyorsun. inşallah güzel haberlerle döneriz birbirimize..

bence hiç umutsuz olmayın yani Allahtan ümidinizi kesmeyin.(diyene bak,size söylüyorum ama ben bu dediğime kendim uyamıyorum)mutlaka hayırlı bir zamanı vardır rabbim bize de nasip edecektir bu güzel duyguyu diye umut ediyorum.hem siz maşallah daha çok gençsiniz ben sizler gibi olsam daha umutlu olurdum ama otuzuna merdiven dayamış biri olarak yaştan dolayı da şansımın az olduğunu düşünüyorum.ama aslına bakarsanız yaş falan hepsi hikaye. rabbimin "ol" demesi herşey.inşallah isteyen herkes meleğine hayırla,sağlıkla kavuşur...

umutsuz degılız ama uıste evt. rabbım ol dedıgın ıns evlat sahıbı olucaz. allahın ıznıyle. bebekde evın nesesı.. derler yaa :( ıns o duyguyu bızde tadıcaz..

Ben 26 yasindayim 1,5 yildir evliyim. Yaklasik 1 yildir korunmuyoruz. Benm esimin sperm sayisi ve hareketliligi dusuk. Gecen ay hsg cektirdik bende bir sikinti cikmadi sukur bu ay fostimon ve ovitrelle kullandim ve bugun asilama oldum. İnsallah tutar eger bu ay tutmazsa doktorumuz tup bebek onerdi. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

merhaba ben 29 yaşındayım.5 yıldır evliyim.3 yıldır bebek düşünüyoruz bır defa geçen sene hamile kalabildim ama bebeğimin kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.bu hamilelik öncesinde 2 defa klomen 2 defa çatlatma iğnesi 3 ay glukofen kullandım.1 defa aşılama yaptırdım tutmadı.rahim filmi çektirdim doktorun dediğine göre eşimde de bende de bebek olmasını engelleyecek bı problem yok.bende yumurtlama tembelliği var. aşılamam tutmayınca problemin ne olduğunu anlamak için tanısal laparoskopi oldum.ve bunun sayesinde rahim filminde açık çıkan sağ tüpümün tıkalı olduğunu ve yapışıklıklar olduğunu öğrendim.laparoskopi sonrası sıkılıp tedaviye ara vermiştim 3 ay sonra kaybettiğim bebeğime hamile kaldım.geçen yıldan beri de doktora gitmiyorum Allahtan ümit kesmeyerek kürleri uygulayarak çalışmalara devam ediyoruz.önümüzdeki aylarda 2. aşılamayı düşünüyorum.sormak istediğiniz birşey olursa cevap veririm.bence yeni evliler ve yeni bebek düşünenler yaşı küçük olanlar kendinize eziyet etmeyin derim.bu yaz yaşım otuz olacak ve 6 yıl bitecek evleneli bebek yok üzülüyorum elbet ama rabbimin taktiri unutmayalım.sadece sizden daha uzun zamandır bekleyenler olduğunu bilin diye yazdım bu yola yeni girmişşiniz.rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun

Ben 26 yasindayim 1,5 yildir evliyim. Yaklasik 1 yildir korunmuyoruz. Benm esimin sperm sayisi ve hareketliligi dusuk. Gecen ay hsg cektirdik bende bir sikinti cikmadi sukur bu ay fostimon ve ovitrelle kullandim ve bugun asilama oldum. İnsallah tutar eger bu ay tutmazsa doktorumuz tup bebek onerdi. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

slm. noldu aşılama? Sonuç belli mi? Umarım olumludur

ben 32 yasındayım.. 3 yıl olacak bizim evliliğimiz..son 4 ay aydır bebiş istiyoruz.. bu ay 4. ayımız deniyoruz.. dr a gittik yumurtalarıma baktı oluşmuş dedi iğne yazdı.. iğneyi vurundum tekrar gittim çatlamış dedi ... bakalım hayırlısı..

merhaba arkadaşlar ben perşembe günü 4’30da çatlatma iğnesi oldum doktorum cumartesi günü 10 gün boyunca 1 gün arayla ilişkiye girin demişti cumartesi günü başlıycaktık fakat biz cumartesi günü birlikte olamadık iğne olalı 3 gün oluyo geç kalmış sayılırmıyım yani ilişkiye girsekte bi faydası olur mu ? çocuk olma ihtimali nedir şimdiden teşekkür ederim iyi günler .

30 yaşındayim........4 senelik evliyimm 2 defaa dogal hamilelikk gecirdim.... 2 asılamaa 2 rahim film cekildim...sorunum yok şükür..pco dısında...haziran adetiyle ilk tüp denememii yapcemm:49:

Back
X