Merak etmeyen...

gulsenfatsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
52
10
3
Merhaba Hanımlar
Hemen konuya gireyim.Bir yılı aşkın bir iliskim var.Erkek arkadaşımı seviyorum fakat dün beni cok üzdü. Konu şu dün 1 gibi beş dk kadar konustuk kendisiyle.Ben telefonu kapattiktan yarim saat sonra filan babaannemin tansiyonu yükseldi acilen hastaneye goturduk.Heycan ve korkuyla telefonumu yanima almayi unutmusum.Erkek arkadasim 3 sularinda mesaj atmis napiyon diye.Telefon bende olmadigi icin ben 6 gibi eve geldigimde mesajini gördüm. Yalniz ben bi an önce eve gelmek icin nasil acele ediyorum erkek arkadasim aramistir merak etmistir filan diye düşünüyorum. Eve geldim telefona baktım sadece 3 sularinda napiyon askim diye yazdigi bi mesaj var.

Mesaj atiyosun 3 saat kadar cvp gelmiyo sana be adam insan hic mi merak etmez.Biraz sakayla karışık askim ne de güzel merak etmissin beni dedim.Merak ettim tabi nerdesin sen diyo bi de gülümsüyor. Bende biraz sitemde bulundum ama inanin tatli tatli sitem ettim.Bana buyutuyosun cok duygusal davraniyosun dedi.Robot muyum tabiki duygusal davrancam bu konuda dedim.Dünden beri pasam trip atiyo ve soğuk soğuk konusuyo.ona göre olayi buyutuyorm.

Hanımlar sizce fazla mi duygusal davrandım .Olayı ben mi buyutuyorm?

Ben olsam ben de bozulurdum ama bunu kendisine belli etmezdim

Ya bende trip atardım ki burdaki çok bayanda büyütmüşsün dediği halde atardı.(şimdi trip atmam çünkü evleneli 5 sene oldu 3yılda sevgililik ortalama ) ama uzatma çünkü erkekler bizim gibi deil malesef :) az beklenti çok mutluluk canıms :)

Gece üçte attığım mesaja cevap gelmeyince karşı tarafın uyuduğunu düşünüp 2. bir mesaj atmam genelde

Su sevgililerimizi dunyanin merkezine koymasak. Babaannen caniyla ugrasiyor sen sevgilim merak etmistir diye eve gitmenin derdindesin. Gordugun gibi zaten degmiyor. Biraz agir olun.

Merhaba Hanımlar
Hemen konuya gireyim.Bir yılı aşkın bir iliskim var.Erkek arkadaşımı seviyorum fakat dün beni cok üzdü. Konu şu dün 1 gibi beş dk kadar konustuk kendisiyle.Ben telefonu kapattiktan yarim saat sonra filan babaannemin tansiyonu yükseldi acilen hastaneye goturduk.Heycan ve korkuyla telefonumu yanima almayi unutmusum.Erkek arkadasim 3 sularinda mesaj atmis napiyon diye.Telefon bende olmadigi icin ben 6 gibi eve geldigimde mesajini gördüm. Yalniz ben bi an önce eve gelmek icin nasil acele ediyorum erkek arkadasim aramistir merak etmistir filan diye düşünüyorum. Eve geldim telefona baktım sadece 3 sularinda napiyon askim diye yazdigi bi mesaj var.

Mesaj atiyosun 3 saat kadar cvp gelmiyo sana be adam insan hic mi merak etmez.Biraz sakayla karışık askim ne de güzel merak etmissin beni dedim.Merak ettim tabi nerdesin sen diyo bi de gülümsüyor. Bende biraz sitemde bulundum ama inanin tatli tatli sitem ettim.Bana buyutuyosun cok duygusal davraniyosun dedi.Robot muyum tabiki duygusal davrancam bu konuda dedim.Dünden beri pasam trip atiyo ve soğuk soğuk konusuyo.ona göre olayi buyutuyorm.

yasiniz kac sizin gece 3 te mesaj mi atilir ya ? hadi attin karsindaki cevap yazmazsa uyuyor diye dusunursun yani normal insanlar o saatte uyur.

Buyutmuyrsun ck haklısın aynen devam bu kafayla gdersen yapacagın evlılık saglam olur sımdıden ıyıce olcup tartman en dgrusu ınsanlar kavun degıl kı koklyıp alasın ıste byle kucuk detaylardan gercek karakterı hakkında fıkır sahıbı olrsn...

Merhaba Hanımlar

İlişkiler hep birbirine benziyor. Neden acele ediyorsun, msj atmıştır diye ha cevap vermesen trip atıcak ,sorun olucak dimi. Biraz rahat ol , sevgilin bak ne rahat emin ol aklına bile gelmemiştir. Gayet normal şekilde iyiyim sen napıyorsun bu kadar. Çok ince ayrıntılı düşünme akışına bırak sevgilin gibi.

Back
X