Merak etmeyen...

Yarım saat en geç saat başı mesajlaşan bir çift olduğumuz için 3 saat yazmasa ben de kızabilirdim merak etmiyor diye.
Eğer siz de günde birkaç kere değil de sık sık görüşüyorsanız trip atmakda haklısın. Değilse uzatma bence. Bu sizin aranızdaki ilişkiye bağlı tabi.

babannaneniz acile kaldırılmış siz erkek arkadaşım merak etmiştir'in derdine düşmüşsünüz. bu olmamış bu bir. ikincisi ben olsam ben de bızulurdum ama uzatmazdım.
Gece gitmedik hastaneye.ogleden sonra gittik erkek arkadasmda ogleden sonra 3 gibi mesaj atmisti.babaannemde gayet iyiydi hatta normale döndü amcamla yemege gittiler ben teli evde unuttum merak etmesin erkek arkadasm diye yemege gitmeyip hmn eve geldim.ee eve geldigimde de aramadigini görünce bozuldum bu durumda abartiyo muyum.ayrica kötü bisey demedim kendisine küçük bir sitemde bulundum sadece

Gece gitmedik hastaneye.ogleden sonra gittik erkek arkadasmda ogleden sonra 3 gibi mesaj atmisti.babaannemde gayet iyiydi hatta normale döndü amcamla yemege gittiler ben teli evde unuttum merak etmesin erkek arkadasm diye yemege gitmeyip hmn eve geldim.ee eve geldigimde de aramadigini görünce bozuldum bu durumda abartiyo muyum.ayrica kötü bisey demedim kendisine küçük bir sitemde bulundum sadece

çok takılacak bi mesele değil bence bu. altı üstü üç saat mesaj atmadınız diye endişelenmemiş.

Yarım saat en geç saat başı mesajlaşan bir çift olduğumuz için 3 saat yazmasa ben de kızabilirdim merak etmiyor diye.
Eğer siz de günde birkaç kere değil de sık sık görüşüyorsanız trip atmakda haklısın. Değilse uzatma bence. Bu sizin aranızdaki ilişkiye bağlı tabi.
Evet iki saatte birmutlaka haber alirz birbirimizden.bi de şöyle birsey var bana yazdiginda ya da aradiginda isim olsa dahi en fazla 15 dk bekletirim hmn dönerim

Acaba merak etçek mi diye teli evde bıraktın gibi sezinlendim aranızda ilgi problemi var zaten belli ki bu da tuzu biberi olmuş üatüne gitme o da öyle demekki nişanlıyken benim ananem hastanaye kaldırılmıştı 2 gün sonra eşim unutup bana evlenince kullanacağımız eşyaların fotolarını atardı unutmuştu heycanından ananem bile gelmemişti aklına tabi paparayı yemişti şimdi benden ilgili aileme karşı.

Ben olsam ben de alınabilirdim biraz ama nerden aklına gelsin ki babaannenin rahatsızlanacağı
Çok beklentiye girmemek gerek

Back
X