- Konu Sahibi gulsenfatsa
Buyutmemissin o senin kadar dusunceli bir insan degil hep uzulursun iyi dusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece degil ya gündüz.Gece üçte attığım mesaja cevap gelmeyince karşı tarafın uyuduğunu düşünüp 2. bir mesaj atmam genelde
Yaa gece degil ogleden sonra 3 yani 15 sulariyasiniz kac sizin gece 3 te mesaj mi atilir ya ? hadi attin karsindaki cevap yazmazsa uyuyor diye dusunursun yani normal insanlar o saatte uyur.
Ben de yazmazsam çatlarım.Bir de ben yazayım.
Büyütmüşsün.
Gece gitmedik hastaneye.ogleden sonra gittik erkek arkadasmda ogleden sonra 3 gibi mesaj atmisti.babaannemde gayet iyiydi hatta normale döndü amcamla yemege gittiler ben teli evde unuttum merak etmesin erkek arkadasm diye yemege gitmeyip hmn eve geldim.ee eve geldigimde de aramadigini görünce bozuldum bu durumda abartiyo muyum.ayrica kötü bisey demedim kendisine küçük bir sitemde bulundum sadecebabannaneniz acile kaldırılmış siz erkek arkadaşım merak etmiştir'in derdine düşmüşsünüz. bu olmamış bu bir. ikincisi ben olsam ben de bızulurdum ama uzatmazdım.
Gece gitmedik hastaneye.ogleden sonra gittik erkek arkadasmda ogleden sonra 3 gibi mesaj atmisti.babaannemde gayet iyiydi hatta normale döndü amcamla yemege gittiler ben teli evde unuttum merak etmesin erkek arkadasm diye yemege gitmeyip hmn eve geldim.ee eve geldigimde de aramadigini görünce bozuldum bu durumda abartiyo muyum.ayrica kötü bisey demedim kendisine küçük bir sitemde bulundum sadece
Evet iki saatte birmutlaka haber alirz birbirimizden.bi de şöyle birsey var bana yazdiginda ya da aradiginda isim olsa dahi en fazla 15 dk bekletirim hmn dönerimYarım saat en geç saat başı mesajlaşan bir çift olduğumuz için 3 saat yazmasa ben de kızabilirdim merak etmiyor diye.
Eğer siz de günde birkaç kere değil de sık sık görüşüyorsanız trip atmakda haklısın. Değilse uzatma bence. Bu sizin aranızdaki ilişkiye bağlı tabi.
Yaa zaten üstünde durmazdim küçük bir sitemdi benimkisi kendisi trip atiyo simdi.ben buna anlam veremedimçok takılacak bi mesele değil bence bu. altı üstü üç saat mesaj atmadınız diye endişelenmemiş.
Yaa zaten üstünde durmazdim küçük bir sitemdi benimkisi kendisi trip atiyo simdi.ben buna anlam veremedim
Iyide ben buyutmuyorumki küçük bir sitemde bulundum askim niye bnm merak etmedin ask olsun dedim trip atiyo simdi bana bu tuhaf geldiBen de yazmazsam çatlarım.
Büyütmüşsün,büyüyünce geçer.