Merak etmiyo da değilim?

"Artık görüşmek istemeyen insan en azından 1 mesaj atardı. Ama tabi herkesten adamlık beklemem benim hatam:) ama yinede teşekkür ederim yılbaşı ve ertesi günü eğlenceli geçti boş günüm dolu geçmiş oldu zira senin x x x x x x yönlerini pek beğenemedim ve özellikle x yönün aşırı itici gelmişti ama benim doğamda herşeyi hoş görmek var. Hoşçakal boş vaktimi geçirdiğim insan:)" hahah ya olmadı gibi ama ben olsam onu egosundan vururdum hani kendini bi mok sanmasın vuh nasıl da kızı ayarladım gibisine diye :KK53:

"Artık görüşmek istemeyen insan en azından 1 mesaj atardı. Ama tabi herkesten adamlık beklemem benim hatam:) ama yinede teşekkür ederim yılbaşı ve ertesi günü eğlenceli geçti boş günüm dolu geçmiş oldu zira senin x x x x x x yönlerini pek beğenemedim ve özellikle x yönün aşırı itici gelmişti ama benim doğamda herşeyi hoş görmek var. Hoşçakal boş vaktimi geçirdiğim insan:)" hahah ya olmadı gibi ama ben olsam onu egosundan vururdum hani kendini bi mok sanmasın vuh nasıl da kızı ayarladım gibisine diye :KK53:

Bence buda kedi eremediği ciğere mındar dermiş oluyor direk her yerden silip engellesin yoluna baksın... adamın derdi ciddi düşünmek değilde zaman öldürmekmiş bakmış bu kız o kafada değil geri çekilmiş

Başka biri var gibi geldi , ama sana yazarsa da aynı şeyi sende ona uygula yüz verme görsün bakalım nasıl oluyormuş daha sonra arar veya sitem dolu bir şey yazarsa da engeli bas :) böyle küçük intikamların delisiyim.

Sebebinin ne önemi var? Adam iletişimi kesmiş işte. Başkası yüzünden olması ya da sizi istememiş olması neyi değiştirecek?

Yorumlarınızı genelde beğenirim ama siz olsanız merak etmez misiniz sebebini :) Sallamadığım bir adam olsa dağların arasından sikkim'e giden bir yol var derim ama az da olsa bir şey hissettiysem merak ederim ben.

Yorumlarınızı genelde beğenirim ama siz olsanız merak etmez misiniz sebebini :) Sallamadığım bir adam olsa dağların arasından sikkim'e giden bir yol var derim ama az da olsa bir şey hissettiysem merak ederim ben.

Yok ben merak etmem. Pat diye kesip atma huyum vardır benim. Ayrıca bir insan yılbaşı gecesi mekanda tanıştığı ve sadece kahve içtiği birine ne hissedebilir? Birine bu kadar kolay bir şey hisseden insan boşluktadır, o his de gerçek değildir zaten.

Artı, şu saatten sonra verilecek her tepki adamın egosunu okşamaktan başka işe yaramaz.

Bana göre ihtimaller

1-Eski sevgilisi ya da daha çok istediği biri ışık yaktı.

2-İlk heyecanla sizi beğendi ama sonra düşününce "amaan" dedi ( Nedense içime bu gibi geldi. )

Her iki türlü de gebeşin teki. Dönüp şu şu olmuştu Zimbabwe'de deprem olmuştu bilmem ne ee nerde kalmıştık bebeğim'e bağlarsa şans vermeyin sakın. Gözüne kestirdiği başka kişi ya da kişileri deneyip yüz bulamadığından dönmüştür. Hoşlanan adam başka yedeği yoksa arayı açmaz, demir tavında dövülür.

Evet bu süper olurdu gerçekten 😬

Hanımlar hala ses seda yok adamdan 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bugun tam 4 gün oldu ne yazdı ne çizdi ne de aradı sizde neden böyle dengesizce bi tavır sergiledi. Madem görüşmeyecektin bi daha o kahveyi neden içtin ya da bi gün sonra sesimi duymak için aradın ?
En son mesajı ben attım gerçi ama sizce mesaj atmalı mıyım ? 4 gündür bende sessiz kaldım ama yazmama aramama nedenini merak ediyorum.

anam millet ana babasıyla gittiği yerde tanışıyo ya.
yazma.
ağırdan sat.

Kız sil numarasını gitsin. Numarasını ezbere bilmiyorsundur zaten. Arar ya da mesaj atarsa “kimsiniz numara kayıtlı değil” yazarsın. En güzel kapak bu olur 😄

Bence buda kedi eremediği ciğere mındar dermiş oluyor direk her yerden silip engellesin yoluna baksın... adamın derdi ciddi düşünmek değilde zaman öldürmekmiş bakmış bu kız o kafada değil geri çekilmiş
Ya evet öyle algılanma ihtimali çok yüksek katılıyorum ama hani adamın egosu bi şekilde incinsin istedim bu tür lavuklar bu şekilde egolarını tatmin ediyorlar piyasada hala varmışım diyerek önce ilgi ilgi sonra yoğunum bla bla ıssız adam tripleri
Bi nevi özgüvenini yaralamak iyi olurdu

Lütfen saçmalamayın peşinden koşuyormuş gibi olur yani dha 1 kez görüştügünüz adama ne bu atar ? Sallamayın

İyi okursanız anlarsınız
Ben gondersin demedim iyi olurdu dedim
Tabiki olmaz sadece bayan güzel cevap yazmış onun için yazdim

Back
X