Merak ettigim bir konu

Bence bir sormalıydın senin planın mı vardı diye bence planı varsa bozulmuştur belki o kadar kızmıştır ki aldığnı veresi gelmemiştir bence sen içinden geldiği şekilde mütevazı bi süpriz yap sonra sor neden böyle yaptın kırgınım bu konuda diye

Bence sende bir şey alma
Alsın beyefendi ağzının payını...

Doğum gününüzde neden kalabalıkça çıktınız yemeğe? Başbaşa olmak varken? Birde onca insanın içinde hediye vermedi size? Ayrıca hediye yerine kabul et ne kadar kabaca. Sen de hiçbirşey yapma. O değil de valla ben hediye almadı diye resmen kavga çıkarmıştım burnundan getirmiştim.

peki kirilmiyomusun sen alip o sana almadiginda
gidip bir magazaya girip birsey begenip almak cok mu zor mesela bir erkek benim icin bunu bile yapamayacaksa diyecek soz bulamiyorum, cidden onem verdigim bir konu ...

Ya canım yapı meselesi. Ne bileyim genelde düşünemiyolar heralde onlar, bizim gibi ince değiller. Gerçi eşim nişanlıyken askerdeydi ve doğumgünümde iş yerime çiçek, pasta falan göndermişti. İncelikleri vardı zamanında
Hem senin nişanlın normalde gayet sürprizci, özel güncü bi erkekmiş. Bi kerelik böyle oldu diye, bence aranızda soğuk rüzgarlar estirmeye gerek yoktu. Yazık etmeyin geçip giden günlere. Onun doğumgününde çifte kutlama yapın,bi kendinize birde ona mum dikin. Bakın nasıl da güzel oluyor :)

3 liralık gül, 2 liralık kolye de alsa beğenmezdin muhtemelen.

Kendinizi özel hissetme kriteriniz pasta ve hediye mi? Bunları yaparsa iyi yapmazsa kötü mü? Çok sığ bir bakış açısı bence sizinki.
Başbaşa dahi kalmamışlar
Doğumgününü özel kılan hiçbişey yapmamış ki bu adam
Tabi ki hediye özel kılar gönlünden kopan sevindirici bi hediye hangimizi mutlu etmez ya da özel hissettirmez ki
Ha belki diyeceksin maddiyattan da önemli şeyler de var ama onu yapmamış.

bence haklısın
insanın yılda birkaç gün özel hissetmesi lazım
anneannem doğumgünüm yaklaşırken beraber pazara çarşıya gittiğimizde bi ihtiyacımı alır (okul çorabı falan) yaş günü hediyen say derdi :)
bu da ona benzemiş
yemekleri yarı yarıya ödeyip bi hediye getirmesini tercih ederdim ben de

gerçi ben aileme de yıllarca söyledim eşime de söyledim
şu doğumgünlerimde eve geleyim yatağımın üstünde büyük kurdelalı kutu bulayım heyecanla açayım falan diye de yok arkadaşım ne ailem hayallerimi gerçekleştiriyor ne eşim. azıcık sürpriz yapın ya. azıcık hayata renk katın, odunlar.

İki tane hediye al biri ona, biri sana.. İkisini de görsün bu benim , bu da senin de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…