Merak ettigim bir konu

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Nisanlim bu yil dogum gunumde hediye almadi, pasta dahi almadi ... kuzenlerimiz ve arkadaslarimizla yemege ciktik hesabi nisanlim odedi herneyse... bu aksam neden tek odedin yarisini ben vereyim dedigimde dogum gunu hediyesi yerine kabul ediver bunu dedi ... bilmem neden ben kirildim cunku maddi durumla alakali sorunu olmadigini biliyorum ki 3 liraya bir gul 2 liraya bir kolyede alabilirdi....

Simdi onunda dogum gunu var ama benimde ne hediye alasim nede onceden yaptirdigim gibi ozel pasta yaptirmayi birak kucuk normal bir pasta alasim dahi yok .. bir yanimda diyor ki bak o yapmadi sen kirildin, bosver sen onun yaptigini yapma yine al hediyeni diyor

Siz olsaniz ne yapardiniz?

Bence sen yaap da ınsanlık grsun utansın dıye dusunuyrum ve syle bı laf sok bu senın dgum gunun bugun butun jestler senın ıcın olmalı elalem ıcın degıl benım ıcın ozelsın bunu hıssettrmek ıstedım falan de gıcık ya elaleme yemek ısmarlaynca senın dgum gunun kutlanmıs mı olyo ebem eşşege bındı bacakları yerde surundu

Kuzenlerinizle ve Arkadaslarinizla yemek plani nasil cikti ortaya?? Eger baskalari dahil olmasaydi belki özel birseyler yapardi size mesela basbasa bir yemege giderdiniz siz yinede yapin birseyler ani olarak kalsin ilerde..

Kuzenlerinizle ve Arkadaslarinizla yemek plani nasil cikti ortaya?? Eger baskalari dahil olmasaydi belki özel birseyler yapardi size mesela basbasa bir yemege giderdiniz siz yinede yapin birseyler ani olarak kalsin ilerde..

aslinda bas basa yemege cikacaktik ama ayni gun yurtdisindan kuzenim geldi annemde ayip olur sen gidip kiz evde benimle mi kalsin dedi, bende onuda aldim yanimiza e 3 kisi olmaktanda digger kuzenleride cagiralim dedik oyle oldu

ama farketmez demek ki zaten niyetine girip almamis ki bi tel toka bile

Normalde her zaman surprizler yapardi

bu nisanlandiktan sonra oldu demek ki nisanlaninca ne oluyorsa dahada yapacagi yerde degersizlestik mi ne oldu anlamadim ki

Kendinizi özel hissetme kriteriniz pasta ve hediye mi? Bunları yaparsa iyi yapmazsa kötü mü? Çok sığ bir bakış açısı bence sizinki.

neden bilmiyorum ama evet sizin oyle degil mi? genelde mi hediyelesmeyi sevmessiniz, ozel gunlerin bir onemi yokmudur sizin icin yoksa ?

doğum günü hediyesi yerine kabul ediver derken bence kuzenlerin ve arkadaşların katılmasına bozulmuş sanki,önceden hediye almamış olabilir ama başka bir süpriz yapacaktı belkide başbaşa kalacağınızı düşünerek .

aslinda bas basa yemege cikacaktik ama ayni gun yurtdisindan kuzenim geldi annemde ayip olur sen gidip kiz evde benimle mi kalsin dedi, bende onuda aldim yanimiza e 3 kisi olmaktanda digger kuzenleride cagiralim dedik oyle oldu

ama farketmez demek ki zaten niyetine girip almamis ki bi tel toka bile
Canim basbasa yemege gitmeniz bile düsündügünü gösterir düsünsene sen onunla basbasa yemege gideceksin onun kuzeni gelicek yanina 3 kisi daha katicak ne hissedersin biz kadinlar hemen trip atardik eminim niye onlarda geldi biz basbasa gidecektik diye adam yine kabul etmis digerlerinin yediginide ödemis seninle basbasa olmak varken,, Sen buseferlik yap seneye bakarsin ne yapicak..

neden bilmiyorum ama evet sizin oyle degil mi? genelde mi hediyelesmeyi sevmessiniz, ozel gunlerin bir onemi yokmudur sizin icin yoksa ?
Değil elbette. Hediye almak onun beni sevdiğini göstermediği gibi sevmediğini de göstermez ki. Ben bana özel günlerde falan değil her zaman özel olduğumu hissettirecek adam isterim. Özel günlerin önemi yoktur diyemem, doğum günü vs her insan için özeldir çünkü her insan özeldir aslında ama bu bir kriter değil. "Pasta ve hediye almadı kesin beni sevmiyor, ben de ona almayayım bari" biraz bizim çocukken yaptığımız "küstüm, oynamıyorum!"a benziyor kusura bakmayın.

Nisanlim bu yil dogum gunumde hediye almadi, pasta dahi almadi ... kuzenlerimiz ve arkadaslarimizla yemege ciktik hesabi nisanlim odedi herneyse... bu aksam neden tek odedin yarisini ben vereyim dedigimde dogum gunu hediyesi yerine kabul ediver bunu dedi ... bilmem neden ben kirildim cunku maddi durumla alakali sorunu olmadigini biliyorum ki 3 liraya bir gul 2 liraya bir kolyede alabilirdi....

Simdi onunda dogum gunu var ama benimde ne hediye alasim nede onceden yaptirdigim gibi ozel pasta yaptirmayi birak kucuk normal bir pasta alasim dahi yok .. bir yanimda diyor ki bak o yapmadi sen kirildin, bosver sen onun yaptigini yapma yine al hediyeni diyor

Siz olsaniz ne yapardiniz?

Ya yaptığının aynini yaparim ya da hic bir sey yapmam.

Nasil bir duygu oldugunu gormesi lazim ki tekrarlamasin.

Senede toplasan 2 bilemedin 3 ozel gun olur... Onlara da hediye almasin mi?

Dogum gunu, evlenme yıldönümü haydi bir de tanisma falan olsun.. 50 liradan 150 lira etmez mi bu gun?

Ya yaptığının aynini yaparim ya da hic bir sey yapmam.

Nasil bir duygu oldugunu gormesi lazim ki tekrarlamasin.

Senede toplasan 2 bilemedin 3 ozel gun olur... Onlara da hediye almasin mi?

Dogum gunu, evlenme yıldönümü haydi bir de tanisma falan olsun.. 50 liradan 150 lira etmez mi bu gun?

aynen :(

Back
X