Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam full yemeği ödemiş dağa ne yapsın, üzerine hediyete bekleme. Ayıp olur...Nisanlim bu yil dogum gunumde hediye almadi, pasta dahi almadi ... kuzenlerimiz ve arkadaslarimizla yemege ciktik hesabi nisanlim odedi herneyse... bu aksam neden tek odedin yarisini ben vereyim dedigimde dogum gunu hediyesi yerine kabul ediver bunu dedi ... bilmem neden ben kirildim cunku maddi durumla alakali sorunu olmadigini biliyorum ki 3 liraya bir gul 2 liraya bir kolyede alabilirdi....
Simdi onunda dogum gunu var ama benimde ne hediye alasim nede onceden yaptirdigim gibi ozel pasta yaptirmayi birak kucuk normal bir pasta alasim dahi yok .. bir yanimda diyor ki bak o yapmadi sen kirildin, bosver sen onun yaptigini yapma yine al hediyeni diyor
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Şu sözü ilk defa duydum. Ne demek. Google'a yazdım çıkmadı.Bence sen yaap da ınsanlık grsun utansın dıye dusunuyrum ve syle bı laf sok bu senın dgum gunun bugun butun jestler senın ıcın olmalı elalem ıcın degıl benım ıcın ozelsın bunu hıssettrmek ıstedım falan de gıcık ya elaleme yemek ısmarlaynca senın dgum gunun kutlanmıs mı olyo ebem eşşege bındı bacakları yerde surundu
Doğum gününu unutmuş gibi yaparım net.
Şu sözü ilk defa duydum. Ne demek. Google'a yazdım çıkmadı.
Belki bir sorunu vs vardir kafasi karisiktir hemen kotuye ilgisizlige yormayin kasitli dahi olsa olsun yani icten bir sekilde kutladiysa o bile yeter yaninizda olmasi,sevginiz bir hediye degil mi?Nisanlim bu yil dogum gunumde hediye almadi, pasta dahi almadi ... kuzenlerimiz ve arkadaslarimizla yemege ciktik hesabi nisanlim odedi herneyse... bu aksam neden tek odedin yarisini ben vereyim dedigimde dogum gunu hediyesi yerine kabul ediver bunu dedi ... bilmem neden ben kirildim cunku maddi durumla alakali sorunu olmadigini biliyorum ki 3 liraya bir gul 2 liraya bir kolyede alabilirdi....
Simdi onunda dogum gunu var ama benimde ne hediye alasim nede onceden yaptirdigim gibi ozel pasta yaptirmayi birak kucuk normal bir pasta alasim dahi yok .. bir yanimda diyor ki bak o yapmadi sen kirildin, bosver sen onun yaptigini yapma yine al hediyeni diyor
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Anladım. Teşekkürler.Yanı yapılan ıslem bı ıse yaramadı , snucsuz caba anlamında kullanılır nısanlısı dgum gunu dıye yegenlerıne yemek ısmarlamısda bunun dgumgunu ccuguna ne faydası olmus? knu sahıbı dgdu dıye elalem yemek yemıs sevgıkısıde bunu bır lutufmus gıbı lanse etmıs! duymamanınız nrmal annem aslen knyalı onun ananesının bu tur szlerı ckmus annem hep ondn ogrnmıs bende annemden :) pek kımse bılmıyr
Orda bi dur arkadaşım Ada'mla önceden iki kişilik bir plan yapmışsınız ve kuzenlerinizde bu plana dahil eden siz ve anneniz olmuşsunuz ayrıca kuzenleriniz size evde özel bir kutlama yapabilirlerdi ama yinede o yemeğe gelmeleri hata ve bence terbiyesizlikte Ada'mda seni kırmak istememiştir ve kabul etmiştir bu bile incelik kavga edebilirdi sizinle huzursuzluk da çıkarta bilirdi özel gününüzü burnunuzdan da getirebilirdi şükredin ki herşey için alttan almış çe hesabı ödeme zahmetinde bulunmuş bütün şevkini kırdınız belki de biraz da bu açıdan bakarsanız daha adil davranmış olursunuz nişanlınıza karşıaslinda bas basa yemege cikacaktik ama ayni gun yurtdisindan kuzenim geldi annemde ayip olur sen gidip kiz evde benimle mi kalsin dedi, bende onuda aldim yanimiza e 3 kisi olmaktanda digger kuzenleride cagiralim dedik oyle oldu
ama farketmez demek ki zaten niyetine girip almamis ki bi tel toka bile
belkide süpriz hazırlamıştı ama siz yanınızda birini getirdiğiniz için sinirlenmiş ve vazgeçmiş olabiliraslinda bas basa yemege cikacaktik ama ayni gun yurtdisindan kuzenim geldi annemde ayip olur sen gidip kiz evde benimle mi kalsin dedi, bende onuda aldim yanimiza e 3 kisi olmaktanda digger kuzenleride cagiralim dedik oyle oldu
ama farketmez demek ki zaten niyetine girip almamis ki bi tel toka bile