Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$saç.webp

benim saçım şuan buzlu kahveye boyalı ama bu rengi istiyorum sizce nasıl ulaşabilirim? :)

$Begum-Topcu-1.webpEki Görüntüle 405678 $banu2.webp

$1350_buyuk.webp

Loreal Excellence Creme 7.31 Koyu Kumral Dore Küllü Saç Boyası

kızlar bu banunun saç rengi bu alttaki renkle aynımı ,onu alsam benim saçım koyu renk ,açmam gerekirmi önce,elbet açılması gerekte ne biliyim laf olsun torba dolsun dedim:ssz::51:gidermi bu renk bana,banunun teni gibiyim hemen hemen,ya kaşlarım siyahya benim kaş rengi açtırma nasıl oluyo:44:çok soru sordum ama:26:

bunlarda benim resmim,bu saç rengi gidermi banaa:31:resimdeki rengim açık kumral yapmıştım kendim,ama açıcısız:37:ne biliyim çok açık renk olmasın azcık açılsın istediydim,baktım kahve tonları oldu çıktı:19::37:ya bide ben köpük boya kullanmıştım,ama doğru dürüst hiç beyazlarımı kapatmadı:50::31:açık ton şaçta beyazlarım pek belli olmuyodu,siyah olunca pörtledi gene:30::52::1:

Eklentiler

• $son1.webp
    $son1.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 139
  • $son2.webp
    $son2.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 164
  • $son.webp
    $son.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 170
Saclarimi bu renk nasil yapabilirim . Dogal rengindeydi yanj kumral, gecen hafta koleston açik küllü kumrala boyadim resimdeki gibi oldu. Bu hafta tekrar boyucam ayni renge ama asli enverin suan ki saci gibi olmasini istiyorum küllü kumral ve açik küllü kumrali karıştırsam nasıl olur acaba

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 166
  • $image.webp
    $image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 205
Birkac resim daha, istediğim bu ve buna yakinn

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 157
  • $image.webp
    $image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 140
evet bende merak ettim, cevap verildiyse de göremedim ben:68::68:

Bu saç rengine bakır kızıl diyorlar ama bence bakır kızıl değil,bakır kızıl daha canlı kızıllığı fazla olan bir renk
Ben bakır kahve ya da kızıl kahve olduğunu düşünüyorum

Bence bakır kızıl budur

Bakır kahve

$BAKR-K~1.webp

Arkadaşlar Ashlee'nin rengi orta kumral bakır dore(7.43)
Ben 7.43 ile 7.73ü karıştırıp bu reni elde ettim. Eğer 7.43ü tek başına kullansaydım Ashlee'nin rengini elde edebilirdim.

sam03472.jpg

Bu konuda fikirlerinizi almak için üye oldum bile diyebilirim, bilen birileri yardım etse ne kadar sevinirim.

Ben saçımı bir kere kuaförde boyattım, gayet güvenilir ve çok tercih edilen bir kuafördü ve bitkisel boya kullandığını söyledi. Ancak saçlarım sanırım çok hassas olduğu için boyadan yaklaşık 2 hafta sonra dökülmeye başladılar aşırı şekilde,nereeyse kel kalıyordum ! 2 senede zar zor topladım saçlarımı, şimdi eskiye döndüler ve sağlıklılar çok şükür.

Ancak yeniden boyatmak istiyorum, ve hassas davranmaya çalışıyorum en az yıpranmayla atlatmak için bu işi.

Saçlarım şu renk:

Ve ben bu renk olmasını istiyorum:

Evde boyatacağım. Açıcı kullanmam gerekir mi ? Hani markanın hangi rengini almalıyım acaba ? Biraz da korkuyorum açıkçası ama.

merabalar :) kızlar ben daha önce saçlarımı hiç boyatmadım, saç rengim kestane diyebilirim yani pek bilmiyorum boya konusunda bişiler. saçlarımı fındık kabuguna boyamak istiyorum. açıcı falan kullanmam lazım mı beni biraz bilgilendirebılırsenız cok mutlu olurum :)

Bu konuda fikirlerinizi almak için üye oldum bile diyebilirim, bilen birileri yardım etse ne kadar sevinirim.

Ben saçımı bir kere kuaförde boyattım, gayet güvenilir ve çok tercih edilen bir kuafördü ve bitkisel boya kullandığını söyledi. Ancak saçlarım sanırım çok hassas olduğu için boyadan yaklaşık 2 hafta sonra dökülmeye başladılar aşırı şekilde,nereeyse kel kalıyordum ! 2 senede zar zor topladım saçlarımı, şimdi eskiye döndüler ve sağlıklılar çok şükür.

Ancak yeniden boyatmak istiyorum, ve hassas davranmaya çalışıyorum en az yıpranmayla atlatmak için bu işi.

Saçlarım şu renk:

Ve ben bu renk olmasını istiyorum:

Evde boyatacağım. Açıcı kullanmam gerekir mi ? Hani markanın hangi rengini almalıyım acaba ? Biraz da korkuyorum açıkçası ama.

Saç renginiz müsait açıcı kullanmanıza gerek yok
Saç rengi kırmızı,vereceğim linkte kırmızı saç boyalarını görebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...nal-renkler-deneyenlerdenemek-isteyenler.html
Ama konuya eklediğim bazı boyalar su bazlı
Yani açma özelliği olmadığı için saç platine kadar açık ve oryalli olması gerekiyor ki tutabilsin
Açıcı kullanmak istemediğiniz için su bazlı boyaları tercih etmeyin
Benim tavsiyem Akos saç boyasının kataloğunu inceleyin,kızılın farklı tonlarının olduğu bir marka
Size uygun olanını seçtikten sonra oksidanı 30vol olarak seçip boyayın
İlk seferde birebir renk olmayabilir boyadıkça oturur renk
Daha sonra renk oturunca su bazlı boyalara geçin
Çünkü kızıl-kırmızı saç boyaları çok çabuk akar sık sık boyamak da yıpratır saçı
Su bazlı boyaların yıpratıcı özelliği yok

seren serengilin yeni saç rengine bayıldım. röfleleri de alttan hafif çıkmış ışıltı veriyor. sizce nedir rengi

Back
X