Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlarrrrrr yılbasına yepyenı bı sac reng ıle gırcem bakalım begencekmısınız resım yuklıcem pzrtsi :9:

Bu arada acik küllü kumral gibi ama boyayinca o renk olmuyo.bugun boyadim olmadi.onunkisi cok dogal duruyo kendi saci gibi.ben de istiyorum ya.lutfen yardimmm

küllülerden uzak durursan daha iyi olur ve kumral koyu bi renktir yani canlı olması için mutlaka bakırlıklar kullanılmalı sen nasıl bişi istiyosun acep

Ya ben bakirlik olsun istemiyorum.benim istedigim renk beni affet dizisinde fedride var.onun saci gibi.onunkisi de kumral tonlari gibi.icinde ne yesillik var ne de bakirlik.

$Adsız.webp$Adsız.webp merhaba kızlar şu bayanın saç rengi süper sizce nedir bu renk ? (sanırım doğal ama boya ile de ulaşabliriz?)

Son düzenleme:
$images[5].webp
$8690572751459.webp
arkadaşlar benim saçımda da palette altın akaramel var.bende koyulaştırmak istiyorum palette 6.65 ile.nasıl durur acaba.resim eklemeye çalıştım ama olmuyo.

Son düzenleme:
4365864-a-beautiful-young-woman-with-auburn-hair-on-white-background.jpg

Bana bu rengi hangi boya ile elde edebileceğimi söyler misiniz :/ Benim saç rengim kahverengi ama açmadan boyamak istiyorum. Birkaç kere de boyayabilirm aynı boyaya ama açma işlemi yapmak istemiyorum..

Eki Görüntüle 604159
Eki Görüntüle 604150
arkadaşlar benim saçımda da palette altın akaramel var.bende koyulaştırmak istiyorum palette 6.65 ile.nasıl durur acaba.resim eklemeye çalıştım ama olmuyo.

karamelin üzerine istediğini boyayabilirsin çokta güzel olur. 2.boyada renginde tam oturur ama 6.65 dore kahveden bahsediyorsan bence o kadar koyulastırmadan önce altın parıltılı toffeeyi de denemelisin :)

karamelin üzerine istediğini boyayabilirsin çokta güzel olur. 2.boyada renginde tam oturur ama 6.65 dore kahveden bahsediyorsan bence o kadar koyulastırmadan önce altın parıltılı toffeeyi de denemelisin :)

teşekkür ederim.evet 6.65 baya koyu olucak gibi görünüyo.dore falan diyince sarı yansımalar olur birazda yıkayınca akar diye düşünmüştüm.

$734925_464424223605312_667127407_n.webpbu saç rengini çok beyenıyorum ama ne renk olarak geçiyor bilmiyorum pembe beyaz tenliyim ama kaşlarım ve saçlarım sıyah sayılacak kadar koyu sizce yakışırmı boyasam ve ne renk olduğunu bilen varmı?

$olivia-palermo-hair-8-886501_H125537_L.webp
Merhaba, bu rengi hangi marka ve no.lu boya ile elde edebilirim?

Son düzenleme:
bu rengi ben de çok seviyorum.küllü kumralın bir tonu ama hangi tonu bilemedim.orta küllü kumral falan mı acaba??

Ben de küllü kumralın bir tonu olduğunu düşünüyorum ama sıcaklık da var gibi, yani yeşile dönük değil de sarıya dönük bir küllü kumral gibi geliyor bana. Bu nedenle tam no.sunu bilen varsa gerçekten çok yardımcı olur. :)

Umarım bir bilen vardır.Evet soğuk,yeşilimsi bir kumral değil de daha naturel,daha sıcak bir kumral.Acaba içinde dorelik mi var.Veya koyu küllü sarı falan mı diyeceğim ama sarının koyusu bile bundan daha açık durur galiba..

bu arada şu linke bi baksana,sanki senin istediğin ton gibi.ama yok ya şimdi tekrar baktım da dorelik daha yogun sanki bunda..

http://www.saciniboya.com/LOREAL-MAJIREL-SAC-BOYASI-631-KOYU-KUMRAL-DORE-KULLU,PR-456.html

Son düzenleme:
Back
X