Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

bu konularda uzman değilim ama o saç rengi sanki kumral tonu gibi.bakır kumral veya dore kumral gibi sıcak bir kumral tonuna benziyor. Bu arada bu penelope yaşı ilerledikçe nasıl bir kadın oldu ya.duruşu,bakışları,göğüsleri tam bir kadın ya,diğer oyuncak bebek gibi olanlara benzemiyor.kadın gibi kadın işte.Keşke benim de öyle göğüslerim olsaydı :26: benimki tahta

Son düzenleme:

bence de kumral kahve tonu ama işte tam olarak ne acaba kumral simsiyah oluo, açık kumral resmen sarı gibi amaaannn bilemedim işte penelope de süper zaten

kızlar çok belli değil ama şu saç rengi hakkında ne diyorsunuz? saçlarım kahverengi nasıl elde edebilirim boya numarası vs. paylaşabilir misiniz?

[sıze=2]kızlar çokkk önemli, kardeşimin saçı şuan altın karamel (7.5 falandı sanırım, küsüratını hatırlayamadık) 8.1 küllü kumrala dönmek istiyor. Direk 8.1 uygulasak ne elde ederiz? Renk tutar mı? Yoksa çok anormal bir renge mi dönüşür? Yarın boya alıp boyamayı planlıyoruz. Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok seviniriz =)[/sıze]

septembr nbr cnm saçların aynı mı merak ettim
bu arada kardeşinin altın karamel rengini önce kırması gerekiyor cnm..
sana yaptırdığım cila işlemi var ya..onu yapcak oda..ondan sonra boyarsa daha iyi sonuç elde edebilir

valla cidden ben niye konu altına yazdım ki sana direk sorsam olurdu =)))) tamam ona da aynı işlemi uygulayalm.. valla canım benim saç bi ara güzeldide yıkandıkça doreler yine çıktı yaa =(( fazla küllüye üst üste boyama yeşerir dediler korktum bekliyorummm biraz daha.. dip falan da geldi de kardeşimi halledeyim bende bi çözüm arıycam artık =)

olsun cnm..hmm anladım ..sen bana özelden resim at ben bilebileceğim bişeyse yardımcı olurum yine biliyorsun

bende aynı şekilde yapmak istiyorum benimde karamel şuan ama kızıllığın gitmesini istiyorum ben daha çok küllü kumral seviyorum ne yapmak gerek

Parami aldim cadalozdan:) Bilinmeyen bir marka var, kendim boyadim, cokta memnun kaldim artik kuafore gitmem.:)

Bende merak edip küllü sarıya boyamıştım yaklaşık 1 sene kullandım esmer olduğum için yazın çok yakışıyor şimdi birazcık sarı-turuncu tonlarındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…