kızlar kafayı yemek üzereyim aylardır saçımı doğru dürüst bi renge oturtamadım. doğal olsun açık kahve tonları olsun istiyorum. bi de burdan foto yüklemeyi bilmiyorumlinkteki penelope cruzun 2. saç rengini istiyorum ne ki bu :2:
Hangi Tene Hangi Saç Rengi Yakışır? | Saç Boyama ve Balyaj Teknikleri 2013
bu konularda uzman değilim ama o saç rengi sanki kumral tonu gibi.bakır kumral veya dore kumral gibi sıcak bir kumral tonuna benziyor. Bu arada bu penelope yaşı ilerledikçe nasıl bir kadın oldu ya.duruşu,bakışları,göğüsleri tam bir kadın ya,diğer oyuncak bebek gibi olanlara benzemiyor.kadın gibi kadın işte.Keşke benim de öyle göğüslerim olsaydı :26: benimki tahta
Eki Görüntüle 679053 kızlar küllü kumral dore rengini merak edenler varsa ben boyadım loreal 7.31 ile :)
[sıze=2]kızlar çokkk önemli, kardeşimin saçı şuan altın karamel (7.5 falandı sanırım, küsüratını hatırlayamadık) 8.1 küllü kumrala dönmek istiyor. Direk 8.1 uygulasak ne elde ederiz? Renk tutar mı? Yoksa çok anormal bir renge mi dönüşür? Yarın boya alıp boyamayı planlıyoruz. Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok seviniriz =)[/sıze]
valla cidden ben niye konu altına yazdım ki sana direk sorsam olurdu =))))tamam ona da aynı işlemi uygulayalm.. valla canım benim saç bi ara güzeldide yıkandıkça doreler yine çıktı yaa =(( fazla küllüye üst üste boyama yeşerir dediler korktum bekliyorummm biraz daha.. dip falan da geldi de kardeşimi halledeyim bende bi çözüm arıycam artık =)
[sıze=2]kızlar çokkk önemli, kardeşimin saçı şuan altın karamel (7.5 falandı sanırım, küsüratını hatırlayamadık) 8.1 küllü kumrala dönmek istiyor. Direk 8.1 uygulasak ne elde ederiz? Renk tutar mı? Yoksa çok anormal bir renge mi dönüşür? Yarın boya alıp boyamayı planlıyoruz. Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok seviniriz =)[/sıze]
bende aynı şekilde yapmak istiyorum benimde karamel şuan ama kızıllığın gitmesini istiyorum ben daha çok küllü kumral seviyorum ne yapmak gerek
Bu sac renkleri niye hep degisik cikiyor. Kuaforler ne diye tutturamiyor istedigin rengi. Daha gecen hafta gittim, de begenmedim ve sikayet ettim. Isim yok, bir de sikayetle ugrasiyorum . Elimde model resmi goturmusum. Bana diyor ki alt kisim kahverengi boya, ustu yarim golge. Simdi ustu sari alti kahverengi oldu. Sacmasapan birsey. Kuaforsen ne yaptigi bil , hangi renk tutacak her zaman sansla mi. Burdan o kuaforcuge selamlarimi gonderiyorum. Parami alana kadar pesini birakmiycagim. Haberi olsun. Turkte degil ki okusun:)
şaçlarımı boyatacamda hangi renk olduğuna karar veremedim bide siz bakın..
Eki Görüntüle 753268 Eki Görüntüle 753269
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?