Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

http://www.gnckadin.com/wp-content/...ğu-balyaj-krepe-sarı-hangi-renk-balyaj-09.jpg

Bu renge bayıldım. Kıza çok yakışmış belkide o yüzden bilemiyorum :9: ama bu renk ne sizce fikri olan var mı?

majirel 6.34 koyu kumral dore bakır'a yakın gibi canım:) $mjj.webp

ya kizlar aslinda sacimi boyatmak hic istemezdim.
ben beyaz tenimle simsiyah saclarimin uyumunu begeniyordum takiiii
su rengi gorup asik olana kadaar:16:
bu rengi istiyorumm acaba nasil elde edebilirim??
siyah sacin uzerine nasil bir boya yaparsam sonuc bu sekilde olur??
tam kizil degil koyu turuncu gibi birsey. yardimci olursaniz sevinirim :))
$3328_6318_06032013_11.webp
$elc3a7insangufotoc49fra.webpEki Görüntüle 822276

kızlar bu ne renk hangi boyalar böyle canlı duruyo ???:26:

Eklentiler

• $161095.webp
    $161095.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 116
Eki Görüntüle 822265
Eki Görüntüle 822266 Eki Görüntüle 822276

canım bu renk tarçın bakır :) siyah saçını açtırmadan elde edemezsin diye düşünüyorum. ben 2 yıldır bu tonları kullanıyorum bence bulaşma derim bu renge boyadığın 2 hafta boyunca cok güzel bi renk sonra iğrenç bi sarıya dönüyo sürekli akıyo 2-3 kez boyarım renk oturur diye düşünme hiç öyle bi renk değil sürekli saçı boyadığın için saç cok yıpranıyo :20: bende bu renkten kurtulmaya çalışıyorum

Eki Görüntüle 822265
Eki Görüntüle 822266 Eki Görüntüle 822276

Ayyy inanmıyorum bir an kendi saç rengimi çöpe atıyorum bu harika bir renk (numara olarak sorarsan kesinlikle 7.44 ve majirel böyle tutar ) bende bakır sarı istiyorum ama şuan kızıl çikolata kahvedeyim 2 ay sonra belki zatem daha saçlarımı boyamayacağım. Bu arada canım siyah saçı 2 den fazla boyamadıysan kurtulabilirsin :) ama boyasiliciyle tabi eğer çok boyamışsan açtırmadan olmaz (acıcılarda tavsiyem evde yapıcaksan palette yoğun açıcı dır turuncu açar istediğin gibi olur , kuaförde açıcaksan loreal platfiz kullanmasını iste ve özellikle (kolestona alerjin varsa) loreal majirel boyamalarını iste :))

kızlar bu ne renk hangi boyalar böyle canlı duruyo ???:26:

Renk olarak tahminim 7.77 yada emin olmamakla 7.3 diyeceğim hiç değilse 7.0 dır . Boya konusunda market boyalarının kalıcılığı 15 gün , kuaför boyalarının 30 gündür. (Genelde dışarıya 40 tl lik inoa boyası reklamı asarlar ama içerde alix avienin 3 tl lik boyalarını boyarlar da kastım bu değil ) ;)))

Şimdi boya devleri (hollywood ünlülerinin tercihleri) genelde
Majirel; saça tam tutmasıyla ve rengi muhteşem açmasıyla üstüne üstlük bakım yapmasıyla ünlüdür 15 tl yi geçmez (oksidansız satılır)
Koleston Perfect; market kolestonuyla alakası bile yoktur , renkleriyle (çeşit çeşit ) ünlüdür. 15 tl yi geçmez yine
İnoa ; hamileler ve saç derisinden muzdarip olan cancağızlarım için amonyaksız boyadır . Cila da kullanıldığında muhteşem sonuç verir biraz fazladır ama yine makul dür
(Önermesemde) İgora var ; schvarskof un boyasıdır genelde hafif kızıl tutarlar ve renk sistemi tamamen farklıdır. Pek önermem.

Önemli olan talimata uymak ve boyayla aynı marka oksidan almak (iyi boyalar oksidanı 1 litrelik şişelerde satılır) ama majirel dışında hepsine 1/1 kuralına göre koyulur neyse umarım yardımcı olmuşumdur , ha bu arada kuaföre majirel istiyorum dersen. Senden 100 tl koparabilir dikkat et eminönünde tahtakale de 15 liralar hemde orjinalleri

Back
X