Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$çikolata-kahve-tonlarý-.webp kızlar bu saç rengi ne?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401018239.544146.webp kızlar bunun dip rengi ne sizce. Bunun gibi ombre yaptırcam ama dip rengini bulamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bu benim sac rengim iki gun once boyattim balyajli diplerde bakira donuk bi boya halbuki ben kumral istemistim sizce diplere ne renk attirmaliyim cila olarak ya da boyle kalsin mi oturur mu gun gectikce yoksa daha mi cirtlaklasir renk

Eklentiler

• $1401046581960.webp
    $1401046581960.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 727
arkadaslar burada birden cokmu renk var yoksa gunes yuzundenmi anlayamadim ama bu renk nedir? yardimci olursaniz sevinirim.
Eki Görüntüle 1138407

İki Fazlı Saç Rengi.

Diplerde ve alt fazda açık küllü sarı, uç ve tepelerde ise altın sarısı kullanılmış. Aslında kullanılmış demeyelim de hatunun kendi saç rengi küllü sarı. Altın sarısına boyatıyormuş ve dipleri gelmiş.

Bu rengi birebir kendiniz elde edebilmeniz için platin sarısı vb açık sarı tonlarında olmanız gerekir. Kuaför gibi profesyonel destekde ise yine açılma işlemi yapılacaktır.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1117221 hanimlar bu renk hangi boyadan olur. Saclarim acik kumral. Bide aralarda sanki sari var gibi onlari ben yapabilir miyim ki nasil yaparim

Bu benim birebir rengim (iki sene kadar önceki) tarifini veriyorum:

1 kutu Palette 8.77 1 kutu Palette 10.0 İkisini porselen bir kasede homojen(pürüzsüz) bir karıiım elde edene dek güzelce karıştır. Daha sonra ortadan ikiye ayırdığın saçını eşit bir şekilde uç bucak boya. 20 dakika değil 35 - 40 dakika kadar bekle.

İlk şampuansız yıkamanda tuhaf kınamsı bir bakır rengi elde edebilirsin. Sabırlı ol ikinci üçüncü yıkamasında renk ışıl ışıl oturucak.

Ve o bahsettiğin sarılar aslında sarı deil, güneş altı gibi sarımsı bir ışıkta bakırın içindeki parıldamalar yansımış, onlara da kavuşacaksın.

Sevgilerimle.

$images (1).webp$images.webp

Arkadaşlar bu saç rengi nedir? Bi site bu saç için bal kumral demiş başka bir yazısında bal köpüğü demiş. Bal kumral turunculu bir renk burda öyle bir durum yok. Çok doğal duruyor diye gittim güzelim siyah saçlarımı boyamaya karar verdim. Kuaför de açıcaz saçın çok koyu dedi. Tamam dedim. Ah ah bakır kızıl yansımalı bir renk çıkardı ortaya. Kafasına göre doreler koymuş bişeyler atmış bi ton da para verdim. Üzerine başka bi kuaföre gittim 7.1 8.1 boyadı o turunculuklar gitti. Kuaför il dışındaydı bi daha gidemedim güvenip bi yere. Kendim boyadım. 8.1 8.0 karıştırıp. Şuan böyle saçım;
$10417622_325593817594899_4624478799722854404_n.webp Turunculuk geri geldi akar akmaz. Aşırı sarımsı duruyor uçları. İlk boyandıgında kuaför uçları ayrı açtı sonra tekrar bütün saçı açtı. Ortayı tekrar açtı naptı anlamadım. Saçımın orta kısmı kulak hizasında o oryalden dolayı renk açıklığı var gölge gibi bi yer açık resmen.

Saç rengin çok güzel :-) tam olarak ne renk oluyo bu canım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402157176.955049.webp

Merhaba , benim saçlarım koyu renk 2 3 ay önce saçlarımı oryalle açtırıp sarımstrak bi renk elde etmiştim sonra beğenmeyip saçlarımı koyu renge boyadım ama yıkandıkça saçlarımda zebra gibi koyulu açıklı oldu şimdi ise saçlarımı bunun gibi küllü kumral yapmak istiyorum evde , ama tutar mı tutmaz mı bilmiyorum yaparsam hangi markanın kaç numarasını yapiyim yardım edin lütfen:((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlaar tenim açık kumral saçlarım koyu kahve doğal ve pırasa. hiç boya değmedi. biraz oynamak istiyorum. ombre düz saçta güzel durmazsa diye korkuyorum. başka renkte olur ay napıyım ki ben :26:

Benim saç rengim bu. Ama kizlar bana bu rengi anca kuaförde açıcıyla tutturabilecegimi söylemişti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402652521009.webp
    $1402652521009.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 178
Back
X