Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

koyu kahverengi canım... açtırma işlemi olmadan 2 boyamayla bu sonuca ulaşabileceğini tahmin ediyorum

sağol canım ya valla sevindirdin beni...a.s.a.s.

kızıldan kurtulamadım gitti...o yüzden kendime koyu bi renk seçtim...şu akıtma işlemim bitsin bu renge alıp boyamak istiyorum da....a.s.a.s.

Canim,ben daha önce de yazmistim,saclarim mahagoni rengiydi..
Hatta sonra üstüne sariya dönük röfle falan attim..
Begenmedim, üstüne yine mahagoni derkeeen boya zamanla akti..
Sonra gittim koyu kahverengiye boyadim,sorun olmadi,boya hemen tuttu...
Tabii bir kac hafta sonra biraz akti, üstüne tekraR boyadim kapattim jeyyar

Tabii sen yine de bi kuaföre dani$...

benim sac rengim koyu kumral naniknanik bu renge gecmek icin önce kuaforde kızıl boyayi akıtmalari lazim

bu cok aynı benm sac rengım altları gordgunuz gıbı dahada acık :utangac: bu sac rengı altındakı bır oncekı boya acıkmıs boya acılmıs uclar dhaa cabuq acılıo arkadaslar ucları sarıya yada acık kumrala yakınmıs daha once sanrm ustlerınıde kahveye boyatms ole bşi olmus bnde saclarım kahveydı ucları papatya oksıjenle actım bole oldu yerimseniben

kızlar daha önce başka bi başlığa daha da koydum burdan da sorayım dedim .saçlarım şuanda kızılın en akmış hali ve sarı-turuncu gibi bişey.sizce bu renk açmadan tutar mı?bir de dışarda bu rengi elde edebileceğim bildiğiniz boya var mı?ilkinde kuaföre boyatacam ama daha sonra kendim boyamak için soruyorum...

aylinum5.jpg

yaa kızlar bunun rengi nedir?? ben sarı saçtan nefret ederim ama buna bayıldımm, bi eşi daha yok heralde bunun yaa?? keşke biraz daha açık buğday falan gibi bişey olsaydım da boyatabilseydim, bunu söyledim ya inanamıyorumm nedir bu renk kızlarrrr??
alessandra20ambrosioan5st7.jpg

hepimiz renk uzmanı olduk arkadaşlar tebrikler hepimize:) dmple sana katılıorm,bu tarz kumrallar sanırım recital preference loreal de var çok soft renkler ama sanki sarılar altın sarısı değil de daha açık ama soğuk bir sarı tonu evet sarılar açık ve soğuk bir sarı ama zamanla kullana kullana renkler karışmış altınr engi daha sore sarı gibi oluor daha canlı dikkatle inceleyin sarılar biraz daha farklı ama belki de beyaz ışık vurmuştur zaten bu tür fotolara güvenmeyin yanılması oluor bu fotoyu çeken makinenin ayarı bile deişikse renk daha açık koyu daha canlı ya da mat bile olabilior

kızlar o zaman şu rengin ne renk olduğu konusunda banada yardım edersiniz değilmi çok hoşuma gidiyo fakat hangi renk deyip istiycem bilmiyorum..sırnaşık şey

coversv8dx6.jpg

coversv8dx6.644950964b.jpg

julyet bu kumral açıkk umral arası kum rengi mi diorlardı sandre die mi geçior tam hatırlamıorm igora royal ın böyle kumral sandre kum sarısı gibi renklerine bir bak bir de recital preference kopenhag küllü koyu sarıya bir bak uçlardaki renk ona benzior gibi ama tam üstler kumral

cok gusel acık bı kumral benımde cok hosuma gıttı umarım ıstedgın renk olur bu rengı dusunuyorsan...

Back
X