Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

hmm bu şarap kızılı yada yakut kızılı olabilir ikisine de benzettim..paletteye bir göz at canım bu renklere..ama daha önce kızıl kahve kullanan biri olarak kızıl rengin korkunç bir şekilde aktığını söyleyebilirim..dışarda yağmur yağarken bile saçlarım kırmızı kırmızı akıcak diye korkardım..

arkadaşlar benim sacımın rengi acık karamel ben suan cukalata kahveye boyatmak istiyorum ama rengi tam olarak nasıl bilmiyorum,her yerde farklı renk cıkıyo yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşlar benim sacımın rengi acık karamel ben suan cukalata kahveye boyatmak istiyorum ama rengi tam olarak nasıl bilmiyorum,her yerde farklı renk cıkıyo yardımcı olursanız sevinirim..
canım falla sakın kutu üzerindeki renklere aldanıp alma , hep kutulardaki resimlerden farklı çıkıyor boya..mutlaka katalogtaki saçlara (yapay tabii gerçek saç old.nu sanmıyorum :) ) göre seç..katalogdakiler beyaz saça uygulanmış asıl renkleri boyaların..

arkadaşlarrr yardıımmmm...
lütfenn...
benim saclarımın rengi koyu kahveydi saclarımda sarı röçflerle vardı çok hoş duruyordu iki defa röfle attırdım her attığım röfle farklı sarı oldu hostu ama diplerden kendi rengim çıkınca bende tek renk boyatayım biraz dinlesin dedim bu sefer röfle yerine sadece boya attım kuaför bildiğin karamel boyadı ama ne karamel dun boyattım bugun bildiğin kızıl oldu ama boya aktıkca turuncu oluyorrr yarın boyatıcam ne acil ne renge boyatayımm lutfen yardımcı olunnn

canım kızıldan kurtulmak istiyorsan küllü koyu kumrala boya..

Arkadaşlar bu rengin adı ne acaba? photoshop da kendime uyguladım çok yakıştı :) saçlarımı hiç boyamadım kendi orjinal rengi siyaha çok yakın..bu rengi tutturabilirmiyim ?
benim orjinal rengim buydu gittim salak gibi sarı yabtırdım
şimdi de orjinalime dönmek için can atıormakannehir

arkadaşlar bu saç rengi nedir acaba bakır kızılımı ben tam karar veremedim ben bu renge boyatmak istiyorumda sacımı

kızlar resimdeki soldaki düz saçlı bayanın saç rengini istiyorum,ama hangi renge boyarsam bu elde edilir acabaa????
kendi saç rengim şuan rezalet bir renge sahip,loreal recital 6.1 e boyamam sonucu turunculasan bir renk.

Eklentiler

• $unlu_siyah_sac_4.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 60
kızlar bu renk koyu kestane hatta benim kendi saç rengimde bu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…