Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar resimdeki soldaki düz saçlı bayanın saç rengini istiyorum,ama hangi renge boyarsam bu elde edilir acabaa????
kendi saç rengim şuan rezalet bir renge sahip,loreal recital 6.1 e boyamam sonucu turunculasan bir renk.
canım koyu küllü kumral değil mi bu, aşkı memnudaki bihterin saç rengi yani..

evet ona cok benziyor,aşkı memnu dizisini zilemiyorum hic fark etmedim =) yarın boya alıpboyayacagım umarım güzel olur istedigm gibi.teşekkürler a.s

kızlar bu sarı tonunu bilen varmı benim saçım açık kumral boyalı bunu koleston yada lorealde kaç numarayla elde ederim diplerim 1 cm koyu kumral çıktı

arkadaşlar çağla şikelin karamel saç rengi vardıya hani netten bakabilirsiniz resim koyamadım çnkü,,o rengi hangi boyaları karıştırıp elde edebilirm ki???

merhaba arkadaslar. bu kadının saç rengi cok hosuma gidiyo sizce tam olarak hangi renk CADIARZU

Canlar bu saç rengi nedir acaba? çok beğendim..umarım bilen biri çıkar:1rolleyes:

bi renk soracaktım link veremedim fotoraf da gözükmedi

holey düzelttim. kızlar bu rengin adı nedir. kendim boyamıcam kuaföre anlatıcam da ne diye tarif etmeliyim

Son düzenleme:
kızlar saçmı alix 7.44 7.8le boyuyorum kaç aydr yani bakır karamel oluo.. ama çok akıo ve ben daha böle kahveli naturel renk istym. hangi marka ve kaçla boyasambilmiyorumkismile

yyaa bide nasl resm ekliyebilirm

Eklentiler

• $ashlee_simpson032908_nc[1].webp
    26 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…