canım koyu küllü kumral değil mi bu, aşkı memnudaki bihterin saç rengi yani..kızlar resimdeki soldaki düz saçlı bayanın saç rengini istiyorum,ama hangi renge boyarsam bu elde edilir acabaa????
kendi saç rengim şuan rezalet bir renge sahip,loreal recital 6.1 e boyamam sonucu turunculasan bir renk.
rica ederim inşallah istediğin gibi güzel olur saçların yerimsenibenevet ona cok benziyor,aşkı memnu dizisini zilemiyorum hic fark etmedim =) yarın boya alıpboyayacagım umarım güzel olur istedigm gibi.teşekkürler a.s
bende öyle düşündüm ama emin olmak istedim :) sacım kızıl simdi o renk yapmak için cok ugrascam sanırım :bbo:
arkadaşlar bu saç rengi nedir acaba bakır kızılımı ben tam karar veremedim ben bu renge boyatmak istiyorumda sacımı
ya evet bu kızın saç rengini uzun zamandır ben de beğeniyorum..bakır kızılın daha da bir turuncusu sanki, tarçın bakır olabilir mi acaba ?Eki Görüntüle 33159
merhaba arkadaslar. bu kadının saç rengi cok hosuma gidiyo sizce tam olarak hangi renk CADIARZU
Bakır kahve
Canlar bu saç rengi nedir acaba? çok beğendim..umarım bilen biri çıkar:1rolleyes:
bu ne renk arkaşlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?