Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aah küllümango nerdesin :)))))))
arkadaşlar bnm saçlarım kına daha önce hiç boyatmadım kına saçları beslio die 15 yaşımdan beri kına yaktırıyorum anneme babanneme fln en son kasımda yaktırmıştım şuan birazcık aşağılarda var ama artık usandım kınadan açık renge boyatmak istiyorum saçımı ama korkuyorum boyanın zararları neler boyatırsam dip boyam n zmn glir ne zamana kadar boya akar bni aydınlatırmsnz??
kınalı yerlerini kestirmen gerek yoksa boya tutmuyo kınalı yerler.boya saçı birazcık cansızlaştırıyo ve daha kuru oluyo saçlar.daha kolay kırılıyo o yüzden de.ama şöyle de bişey var ben saçımı boyamaya başladığımdan beri çok daha az dökülüyo saçlarım.saç boyaları zaten bakım kremleriyle birlikte veriliyo kutularda.o yüzden genelde parlak çıkıyo her boyamada renkler.ben dip boyası yapmıyorum.her ay bütün saçımı komple boyuyorum tek başıma boyadığım için.böyle daha kolay geliyo bana.yine de öyle renk karmaşası olmuyo saçımda.genelde ayda veya bir buçuk ayda bir dip boyası yapılır.kızıl renklere boyarsan çabuk akar 3 haftada bir boyanı yenilemen gerekir.siyah da bikaç haftada soluyormuş.aynı şekilde bakır renkleri de çabuk akıyor.bunların dışındaki renklerde akma gibi bir sorun olmuyor.dip boyan gelene kadar renkler canlı oluyor zaten.amonyaksız boyalar renk değişikliği için tercih edilmiyor ayrıca . saça ışıltı veriyor.normal amonyaklı boyalar kullanmalısın rengini değiştirmek istiyorsan.bitkisel boyalar var.onlar da amonyaklı boyalara nazaran daha çabuk akıyor.ve her ne kadar bitkisel yazsa da üzerlerinde içerisinde mutlaka kimyasallar var demişti kuaförüm.
kınadan açık renge boyamak istiyorum yazmışsın ama tam olarak nasıl bi renk istediğini ve şuanda kınalı yerler dışındaki saç rengin hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
bu renkle boyarsan sanıyorum kumrala kadar açar saçını rengini.bu kadar açılması sana yeterliyse başka boyamazsın.daha da açmak istersen rengini bir defa daha boyarsın bir ay sonra ya da dayanamazsan beklemeye 15 gün sonra .son boyamayla daha da açılır renk.açık kumral elde edersin gibi geliyo.ama uçlarındaki kınalı kısmı kestirmelisin.onlar kesinlikle boya tutmaz.açık kumral istiyorum saçımın kınası şuanda uçlarda onun dışındaki asıl saç rengimde açık kestane
teşekkür ederim yardımın için:)peki hangi marka kullanmalıyım boyada?