Ezel'deki Bahar'ın saç rengi nedir acaba? bakırlı bişey ama... işte onun biraz daha açığını istiyorum![]()
ewttt aynı şekilde bende çok merak ediyorum baharın saç rengini bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezel'deki Bahar'ın saç rengi nedir acaba? bakırlı bişey ama... işte onun biraz daha açığını istiyorum![]()
tarcınlı kurabıyeee = Bnde snn gbı o tur renkler ıstıorm :Ssss arastırıom loreal ın sac renklerıne bakdm ınternetten hıc bu ton yoqq... boyatacagın zamnn kuafore bu remnı cıkartıp gsterr... onlr anlarlar o zmn.. bn ole yapcam cunku :Sss yoqsa orda secmeye kalkrsmm hanqısıydı dıeee kafaı yermmhazıranın 2. haftası fln da boyatmaıı dusunuorm
![]()
ewttt aynı şekilde bende çok merak ediyorum baharın saç rengini bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim yerimseniben
liv o saç rengi koleston kakao kahve ben boyadım süper bi renk parlak ve içinde kızıllıkta yok zemuszemus şiddetle tavsiye ederim sarışın olcaktım ama buna karar verdim aldım boyadım sonuç mükemmel[/Q
CANIM YA NASIL ÇOK KOYU Bİ KAHVEMİ SİYAHA YAKINMI ;BENDE KAHVE İSTİYOM AMA HANİ BİLDİĞİN KAHVERENGİLER OLURYA SULU BOYALARDA TAM KAHVE :)) ONUN GİBİ
liv o saç rengi koleston kakao kahve ben boyadım süper bi renk parlak ve içinde kızıllıkta yok zemuszemus şiddetle tavsiye ederim sarışın olcaktım ama buna karar verdim aldım boyadım sonuç mükemmel
rengi bulursan banada sölevereliniortakkızlar bu renk nedir acaba nasıl bulabilirim çok hoşuma gittidelikafadulden
rengi bulursan banada sölevereliniortak