Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

arkadaşlar süper bir saç rengi söylücem size vital colors 7.6 karamel renk ile 10.5 açık sarı boyasından alın karamel boyanın içine çeyreğin biraz fazlası kadar açık sarı koyun ve saçınıza sürün süper bir renk oluyo gerçekten ben kendime yaptım harika duruo saçımda renk yolda gören rengi beğenen insnalar durudurp saç rengmi soruyoo o derece yaniii bide vital colors saç boyasını tavsiye ederim süper bi biya kalıcı 1 ay hiç akmıo ki ben hergün saçımı yıkıorum çok memnunum :D

cnm saçının fotoğrafını çekip koysan bizde görsek olmas mı?a.s.

kızlar bu renk gizemli kahvenin ya güneşten yada 5 yıkama sonrası akmış halii. benim saçlarımda böyleydi. saçının ne renk olursa olsun akarrr bu tonlarra.sa.ssüprizzzzz

Kızlar bnm saç rengim avonun renk açıcı kremini sürdüm öle oldu

ewt canım ya bende çok begenıyorum hem çok rahat kullanıo ne guzel dipleri uzun zaman kendı rengınde bırakıo ama hiç ıkı uç renk olarak durmuo hemde sarı duruo :) çok guzel ...resım eklemeye calıstım ama olmamış..
bilen biri varmı arkadaşlar (rengi:) )???
jd400048ek6.jpg

46cf4e5e2891acd90cd6500yi3.jpg

Bundan bahsediyorsun sanırım. Bana olmaz ama bu... Benim saçım siyah :/

Son düzenleme:
meraba kızlar benim saçlarım sarıydı palette koyu kumralla boyadım arada sarılar kaldı ama yıkanınca akar diye düşünüyorum beyaz tenliyim gözlerim ela yeşil sizce çikolata kahvesi yapsam nası olur bide nehir erdoğanın yeni saç renginide çok beğeniyorum ama adını bilmiyorum burdan bakıp yardımcı olurmusunuz?

Ay ışığı dizisi nehir erdoğan avatarlar - Yayın Akışı Forumları

oldumu bilmiyorum ama işte hayalmdeki renk ve nasıl yapıcm bilmiyorum şuan saçlarım siyah kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $14[1].webp
    $14[1].webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 336
ya boya olduguna eminmisin benim uçları degilde eskiden hepsi bunun gibi bişidi..
Kendi saçımdı

bencede benimde sacım bikaç ton içeriyo onun sebebide yazın denize yada havuza girip cıktıktan sonra sacım öylece kuruyou kendiliğinden acıldı rengi daha sonra resmini koyarım...kaydirigubbakcemile2

kızlar aranıza yeni katıldım aslı enverin saç kesimini ve rengini çok beğeniyorum bu kesimi kuaförre nasıl tarif edebilirim

kızlar aranıza yeni katıldım aslı enverin saç kesimini ve rengini çok beğeniyorum bu kesimi kuaförre nasıl tarif edebilirim

Canım sandığım kadarıyla cok az kat ve uzun kahkul war aslı enverde..ama bence güzel olsun istiosan aslının saç kesiminin en belirgin bi fotoğrafını al yanına ve kuaföre öyle git emin ol dha ii anlıolar :)

kızlar suanda saclarım acık kumralla kumral arası bi renk,su resimdeki gibi kahve tonlarında bişey yapmak istiyorum
491261122971lo1cc4.jpg

hangi boyayla boyamalıyım acaba?

kızlar suanda saclarım acık kumralla kumral arası bi renk,su resimdeki gibi kahve tonlarında bişey yapmak istiyorum
491261122971lo1cc4.jpg

hangi boyayla boyamalıyım acaba?

canım şuanda benimde saçımda koyu kumral var ve aynı renge boyamak istiyoruz
bende yazmıştım ama cevap veren olmadı öğrenirsen bana da yazarmısın?

şu an saçlarım çikolata kahvesi ama aktıbenneyaptımki bu saç rengini bilen varmı arkadaşlar bu rengi nasıl elde edebilirima.s.

Eklentiler

• $13749.webp
    $13749.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 92
Back
X