Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayılıyorum bu kızın saç rengine ya2 sene sonra boyatıcam bu tür bir renk şuan erken okula almazlar böyle ve cesaretim yok, tabi 2 sene sonra fikrimde değişebilir bilemem ama şuanki hayalim bu
![]()
![]()
![]()
![]()
[/URL]</noscript>[/IMG]![]()
kızlar bu renkten istiyorum hatta ton alarak daha da açık olabilir benim saç rengim ise;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/444664-kizlar-sari-sac-istiyorum-yardim.html
burada hangi ton saçımda tutar yardımlarınızı bekliyorummm
Eki Görüntüle 197816
ne zamandır hiç birrengi bu kadar beğenmedimbilen var mı bu rengi saçım boyasız koyu kumral
bu saç rengi nedir?Eki Görüntüle 197303 Eki Görüntüle 197301
bu saç rengi nedir?Eki Görüntüle 197303 Eki Görüntüle 197301
bende bu rengi merak ediyorum ,adı ne bi bilen var mı
Merhabalar acaba bu 4 lu resımde yesıl elbıselı ve onun altındakı beyaz elbıselı bayanın sac renklerı nedır.Bu renkler balyajı kapatır mı.
Teşekkurler....
Koyu Kumral - Yoğun Bakır şeklinde.
Eki Görüntüle 195116
bu resim çok hoş ne renk acaba
benimşimdiki saç rengim şunun biraz daha açılmışı sinameki kürü yapıyorum ondan açıldı biraz dahaEki Görüntüle 187302
ama ben şunu istiyorumEki Görüntüle 187303 çok muhteşem bi renk ya bu işten anlayan arkadaşlarım yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz,10 güne kdr sevgilim gelcek bu renkle karşılamak istiyorum onu![]()