Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$391350117_fe438249b6.webp

bu rengi istiorum ama şu akma sorunu olmasa.......

bnm saçımda aynı be şekilde özellikle güneşli havalarda boya gibi görünüyor ve herkes çok beğeniyor bnde doğal olsun diye hiç boyamıyorum ama inş. haftaya boytacağım uzun bir adan sonra ilk kez en yakın ark evleniyor nasipse ona değer yani büyüyü bozmak

Bayılıyorum bu kızın saç rengine ya :16: 2 sene sonra boyatıcam bu tür bir renk şuan erken okula almazlar böyle ve cesaretim yok, tabi 2 sene sonra fikrimde değişebilir bilemem ama şuanki hayalim bu :10::10:

78549625ne6.jpg
ashleesimpsonjpgc.jpg

nickgalashleesimpson.jpg
ashleesimpson5.jpg

loreal 8 numara kullanan varmı arkadaşlar..saçlarım röfleydiüzerine palettenin açık karameli ve vanilya sarısını karıştırıp boyadım..röfleyle saçlarımı yaktılardı::((( kapatayım diye o renge boyadım.acaba vanilya sarısı ve balköpüğünü karıştırsam dahamı iyi olur.bal köpüğü ve vanilya sarısı karıştıran varmı aranızda...dün bi bayanda gördüm lorealin 8 nosuunu kullanmış boymış ama bayıldım::)

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]
kızlar bu renkten istiyorum hatta ton alarak daha da açık olabilir benim saç rengim ise;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/444664-kizlar-sari-sac-istiyorum-yardim.html
burada hangi ton saçımda tutar yardımlarınızı bekliyorummm

Dipler, koyu kumral. Uçlar, açık karamel ama rengi akmış açık karamel gibi =D

Eki Görüntüle 197816
ne zamandır hiç birrengi bu kadar beğenmedim:69::69: bilen var mı bu rengi saçım boyasız koyu kumral

Açık Kumral - Yoğun Bakır.

Altın Bakır. Ama kumral saç rengin üstüne boyanırsa o saç gibi tutar..

Normal sarı saça sanki platin rengi boya boyanmış sonrada bir kaç yıkamadan sonra bu hal almış gibi :1:

Son düzenleme:

Koyu Kumral - Bej

bende bu rengi merak ediyorum ,adı ne bi bilen var mı

Sarı - Altın Bakır

Merhabalar acaba bu 4 lu resımde yesıl elbıselı ve onun altındakı beyaz elbıselı bayanın sac renklerı nedır.Bu renkler balyajı kapatır mı.
Teşekkurler....

Koyu Kumral - Yoğun Bakır şeklinde.

Eki Görüntüle 195116

Eki Görüntüle 195255

bu rengi istiorum ama şu akma sorunu olmasa.......

2-3 haftada yıkamayla çok çabuk akıyor o renk canım ve koyu sarı bir hal alıyor kötü yani :31:

Son düzenleme:
bu resim çok hoş ne renk acaba

kızıllık olmasını istemiyorsan açık küllü kumral diyebilirim...uzun zamandır bu saç rengini araştırıyorum bende...ama eğer saçında en ufak bir kızıl,bakırlık varsa üzerine boyarsan yeşerir.O sebeple de kuaföre açtırıp üzerine boyanması gerek...ama yıpratıcı olabilir....

benimşimdiki saç rengim şunun biraz daha açılmışı sinameki kürü yapıyorum ondan açıldı biraz dahaEki Görüntüle 187302
ama ben şunu istiyorumEki Görüntüle 187303 çok muhteşem bi renk ya bu işten anlayan arkadaşlarım yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz,10 güne kdr sevgilim gelcek bu renkle karşılamak istiyorum onu;)

küllü orta kumral üzeri röfle...ama röflesi eski belli...

Back
X