Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar bu saç rengi tam olarak nedir kozmetik boyalarla bu rengi elde edebilir miyim yoksa illa kuaföre mi gitmem gerekir?

slm arkadaşlar tekrar konu açmak istemedim.goldwell boyasını nerden bulabilirim.yada kullanan kuaför biliyormusunuz ist avrupa yakasında

arkadaslar hadısenın beyaz show'a katıldıgı saç rengi nedir ?

Eklentiler

• $1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $2hadıse.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 73
arkadaslar hadısenın beyaz show'a katıldıgı saç rengi nedir ?

birisi artık su rengı bana soylese ne guzel olucak ,sac rengıyle ılgılı buldugum her topıge paylastım ama hala sonuc alamadım ,beklemedeyım ümıtlerım tukenıyor artık aglamaktayım

birisi artık su rengı bana soylese ne guzel olucak ,sac rengıyle ılgılı buldugum her topıge paylastım ama hala sonuc alamadım ,beklemedeyım ümıtlerım tukenıyor artık aglamaktayım

canım renk bal köpüğü ancak tek renk deil içine birazcık küllü sarı karıştırılmış

evde yapıcaksan bal köpüğü bir boyayı %70 oranda ve içine %30 oranda küllü sarı %9 luk oksidan kullanmalısın, ancak bu dediğim sacının suanki zemini açıksa olur sacının suanki resmini koy daha net fikir üretebiliriz.

cnm cok tesekkur ederım .sacım suan ztn oldukca sarı .eskıden bal rengındeydı saclarım .dıplerım 4-5 cm geldı dıye sevgılı kuaforum bant olmasın dıe sacıma orıel attı sonra bakıra boyadı .ılk boyadıgında cok guzeldı .ama ıkı denıze gırı cıkmakla sacım suanda cok kotu aktı .bakır desem bakır degıl sarı desem sarı degıl ,bıldıgın turuncu oldum ustelık daha boyatalı 3 hafta olmsdu tesekkur ederım tatlım

Benden tavsiye çok pişmanım boya yaptığıma en iiisi kendi saçlarındır bence ben öle yapıyorum artık boya cık hayatımdan

arkadaşlar lindsay lohanın bu saç rengi ne renk lütfen söyleyin.çok hoş rengi bu rengi yapmak istiyorum çok tatlı yaaa

Eklentiler

• $lindsay-lohan[1].webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 100
saçlarım kumral, açtırmak istiyorum, çok çok açık bir ten rengim var o sebeple sarımsı bir saç yüzümü çok soluk yapar diye hafif kızıl saç istiyorum. Aşağıda bi kaç opsiyonum var.
bu saçlar nedir şimdi? saçımı çok yıpratmadan elde edebilir miyim?

Eki Görüntüle 233831

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…