bende öyle düşündüm yani tek renk değildir diye saol cnm bide aklımda beğendiğim bikaç renk var ama yüzüme ten rengime göre hangisi daha uygun olur karar veremiyorm ten rengim her rengi kaldırabilecek tonda deil baya soluk ve açık bunuda belirleyebilcek bi yer varmı kuaförler boyayıp geçerler ama sanırım saç tasarımcılarına fln gitmeliyim
arkadaşlar ben saçımı kızıla boyamıştım aktı şimdide kumrala boyamak istiyorum mama kızılın üzerine tutarmı farklı bi renkmi çıkar açıcı kullanmalımıyım yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 246465
yüzün çok soluksa sakın ha sakın açık renkleri deneme. kumralmış,küllü kumralmış sarıymış.. seni hem daha yaşlı hemde daha solgun gösterir.. kahve tonlarını dene bence. çikolata kahve,normal kahve.. her türlü olur yani
Eki Görüntüle 247117
istiyorum istiyorum bu rengi istiyorum sizce market boyaları yada profesyonel hangisiyle olur? saçım 7.31 ile boyanmış dipler 3-4 cm çıkmış ve arada bakır balyajlar var.[/QUOTE nası elde edilir bilemicem ama renk çok güzelmiş
Eki Görüntüle 247117
istiyorum istiyorum bu rengi istiyorum sizce market boyaları yada profesyonel hangisiyle olur? saçım 7.31 ile boyanmış dipler 3-4 cm çıkmış ve arada bakır balyajlar var.
Eki Görüntüle 247117
istiyorum istiyorum bu rengi istiyorum sizce market boyaları yada profesyonel hangisiyle olur? Saçım 7.31 ile boyanmış dipler 3-4 cm çıkmış ve arada bakır balyajlar var.
kızlar bu ne renk tam olarak bilgi verirmisiniz bi türlü bulamıyorum
selam arkadasla acaba bu resımlerdekı sac rengını evde kendım boyayarak nasıl elde edebılırım.saclarım koyu hahve sızce hangı boyayı kullanmaıyım lutfen yardımmmmmEki Görüntüle 248916 Eki Görüntüle 248917 Eki Görüntüle 248918 Eki Görüntüle 248919
Şu renk nasıl elde edebilirm kızlarr?
Eki Görüntüle 248901
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?