Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

yüzün çok soluksa sakın ha sakın açık renkleri deneme. kumralmış,küllü kumralmış sarıymış.. seni hem daha yaşlı hemde daha solgun gösterir.. kahve tonlarını dene bence. çikolata kahve,normal kahve.. her türlü olur yani

kızılın akması çok zor oluyo cidden :26: ben saçımı kızıl kahve boyadımda o rengi akıtana kadar neler neler çekmiştim yani.. saçlarını yıpratmadan açmayı dene önce istersen.. papatya suyuyla yada beyaz sabunla falan.. bak ben beyaz sabunla açtım saçlarımın rengini. kimse inanmıyo ama 1-2 deneyip bırakıyolar bende çok etkisi oldu sende dene biraz sabırla.. sonra baktın olmuyosa açtır madem kuaförlerde canım :26:

evet yüzüm baya soluk beyaz ama koyu renkleri bi daha kafama sürmeyi düşünmüyorm iki senede akmıyo kafamdan burda yukarda bi renk sormuştum nu düşünüyorm aslında

istiyorum istiyorum bu rengi istiyorum sizce market boyaları yada profesyonel hangisiyle olur? saçım 7.31 ile boyanmış dipler 3-4 cm çıkmış ve arada bakır balyajlar var.

sibel canın yeni saç rengi nasıl elde edilir acaba.netten sorguladığımda egzotik kahve diyor.hangi markada var bilen varsa ayrıntılı anlatırmısınız.kendim elde edebilirmiyim yoksa illede kuaförmü olmalı

Eki Görüntüle 247117
istiyorum istiyorum bu rengi istiyorum sizce market boyaları yada profesyonel hangisiyle olur? Saçım 7.31 ile boyanmış dipler 3-4 cm çıkmış ve arada bakır balyajlar var.

bu gördüğüm kaçıncı kişi bende dahil olmak üzere herkes bunu istiyor ama nasıl tuttururuz bilen yok Küllü mango nerdesin bu kaçıncı yazşımız duy sesimizi özel mesajda yazamıorum 100 tane dolmamış biri küllü mangoya yazabilirmi o bilir neyle elde edebileceğimizi ve mümkünse cevabınıda buraya yazın :)

selam arkadasla acaba bu resımlerdekı sac rengını evde kendım boyayarak nasıl elde edebılırım.saclarım koyu hahve sızce hangı boyayı kullanmaıyım lutfen yardımmmmm

Şu renk nasıl elde edebilirm kızlarr?
Eki Görüntüle 248901

owww renk çok güzel ya..
şimdi bi önerim var(şu anki saç rengin ne bilmiyorum ama.) akaju kızılla çikolata kahveyi karıştırsan elde edebilirmisin ki bu rengi? :26: bak o reklamlarda çıkan arzum onan çikolata kahvesi kızılımsı bi kahve ya. bide akaju kızıllığı eklersen böyle koyu bi kızıllık çıkabilir

evet ton olarak aralarında farklılık var benım ıstedıgım bunlar gıbı bısey ortalama sonuc yanı tam tutturmak zor oldugu ıcın bırden cok foto koydum..sacım koyu kahve hangı markanın boyasını almalıyım..bakır demıssın ama markadan markaya degsıor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…