kızlar bu rengin adı ne? saçlarımda bakırlık var ama aktı..bu rengi nasıl elde edebilirim? :44:
Eki Görüntüle 254359
evet arkadaşlar bu renk nedir?
Eki Görüntüle 255737
kızlar şu renk çoook hosuma gitti flaştan dolayı mı öyle bilmiyorum.ne renk oldugunu söyleyebilecek var mı?
one yaaa perişan naciye gibi.
ewet kızlar yaaa bu tam istediğm renk nasıl elde edebiliriz bu rengi yardımcı olur musunuz ben ilk kez boyucam saçımı saçım koyu kahve rengi bu rengi nasıl elde ederim yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar şu eren hatunun saç rengini bilen var mııı :26:
Eki Görüntüle 259863
7.31 ya da 8.31
İkisine bi bak bakalım ben arada kaldım :97:
hangi markanın canım?
ben biraz cahilim bu konuda :26:
one yaaa perişan naciye gibi.
ewet kızlar yaaa bu tam istediğm renk nasıl elde edebiliriz bu rengi yardımcı olur musunuz ben ilk kez boyucam saçımı saçım koyu kahve rengi bu rengi nasıl elde ederim yardımcı olursanız çok sevinirim.
3 hafta önce saçlarım bu renkti bana hiçççççç olmadı. saçım çok yıprandı bi kına yapayım bakım olsun dedim. siyah olsun istedim ama içinde biraz kızıllık olsundedim. baharatçı bana zerdeçal verdi. saçım aynı oldu bi tarçın bakır. ama neyazık ki o eskisinden daha kötü durdu.boyadığım bütün renkler çok güzeldi fakat ben güzel olmadığım için
aynı recep ivediğin sarı saçlı hali gibi oldum.:26:
SARIŞIN İVEDİK / Cadde / Milliyet İnternet
kızlar konu actım ama pek yorum yapan olmadı..bu hangı renk acaba........Eki Görüntüle 260156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?