Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

sarengirw8.jpg

Arkadaşlar bu ne renk bilen varmıı?
Nası elde edebilirim bu rengi??
Yardım lütfeeeennsenağlama

Şu an benim saçlarımın rengi aynen böylekaydirigubbakcemile2 ben daha cumartesi kuaföre boyattım ama tam adını bilmiyorum canım

Şu an benim saçlarımın rengi aynen böylekaydirigubbakcemile2 ben daha cumartesi kuaföre boyattım ama tam adını bilmiyorum canım

canım güle güle kullan:emir_bebek::emir_bebek:
Gerçekten çok hoş bi renk sanki kızıl gibi :çok üzgünüm:kahve de gibi de:çok üzgünüm: sanki karamel gibide ama :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

alamv1.jpg
kıslaaarrrr bu renk ne? sacım su an kızıl kahve gıbı ama ben çağlanın burdaki saç renginden ıstıom sacımı kendım boyuyom loreal castingle boyamayı dusunuom hangı tonunu alcam bılen varsa yardımcı olabılır mıııı???????kaydirigubbakcemile5

hadisenin saç rengi nedir acaba.
benim şuanda saçım kahve açmak istiyorum kumrala doğru.
kendim hangi renk ve numarayla yapabilirim.loreal olmasın tavsiyeler boykottayım çünkü.

canım güle güle kullan:emir_bebek::emir_bebek:
Gerçekten çok hoş bi renk sanki kızıl gibi :çok üzgünüm:kahve de gibi de:çok üzgünüm: sanki karamel gibide ama :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Evet canım aynen öyle bende bakıyorum aynaya ne karamel ne kahve ama güzel duruyor gamyoncuiremsu

alamv1.jpg
kıslaaarrrr bu renk ne? sacım su an kızıl kahve gıbı ama ben çağlanın burdaki saç renginden ıstıom sacımı kendım boyuyom loreal castingle boyamayı dusunuom hangı tonunu alcam bılen varsa yardımcı olabılır mıııı???????kaydirigubbakcemile5

kimse bilmio mu bu rengi senağlama

çaaala nın saç rengimi :dilcikar: ay hiç işim olmaz gıcık çaaala :mymeka: Emreeem canım emrem yaa gitti emremmsenağlamasenağlama
Saç rengide hoşmuş heee:dilcikar::dilcikar:

çaaala nın saç rengimi :dilcikar: ay hiç işim olmaz gıcık çaaala :mymeka: Emreeem canım emrem yaa gitti emremmsenağlamasenağlama
Saç rengide hoşmuş heee:dilcikar::dilcikar:

kaydirigubbakcemile3ay çok hoşsun canım kısmet diilmiş demek aynı renge boyaylım senin saçıda belki olmaz olmaz demememk lazım kaydirigubbakcemile3

fotoğrafı görebilseydim söylerdim ama malesef göremiyorum. Şirket bilgisayarı olunca bazen engelli

Çağla'nın saç rengi sanırım soğan kabuğu..

kızlar ben saç boyasının kanserojen olduğunu duydum o yüzden boyamıyorum ama çokta istiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

alamv1.jpg
sac karamel&bakır rengi. ama istedigin boyada varmıdır bilmiyorum...

inş vardır varsada sacım koyu tam bu renk olmas glb tşk ederim bu arada

hero4sl1jk7.jpg

hero5fb0zk9.jpg

kızlar ben bu renge bittim resmen bittim..bu renge nasıl ulasabilecegim konusunda bir fikriniz var mı?Saçlarım su an kızıl ama bakır rengine döndü önceden siyaha boyatmıstım hala dalga dalga siyahlıklar var hem boyanın iyice akmasını hem de sacımını uzamasını bekliyorum doğal sac rengim de koyu kumral önerileri olan arkadasları bekliyorum..:uhm:

Back
X