![]()
Arkadaşlar bu ne renk bilen varmıı?
Nası elde edebilirim bu rengi??
Yardım lütfeeeennsenağlama
Şu an benim saçlarımın rengi aynen böylekaydirigubbakcemile2 ben daha cumartesi kuaföre boyattım ama tam adını bilmiyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Arkadaşlar bu ne renk bilen varmıı?
Nası elde edebilirim bu rengi??
Yardım lütfeeeennsenağlama
Şu an benim saçlarımın rengi aynen böylekaydirigubbakcemile2 ben daha cumartesi kuaföre boyattım ama tam adını bilmiyorum canım
canım güle güle kullan
Gerçekten çok hoş bi renk sanki kızıl gibi :çok üzgünüm:kahve de gibi de:çok üzgünüm: sanki karamel gibide ama :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıslaaarrrr bu renk ne? sacım su an kızıl kahve gıbı ama ben çağlanın burdaki saç renginden ıstıom sacımı kendım boyuyom loreal castingle boyamayı dusunuom hangı tonunu alcam bılen varsa yardımcı olabılır mıııı???????kaydirigubbakcemile5![]()
çaaala nın saç rengimi :dilcikar: ay hiç işim olmaz gıcık çaaala :mymeka: Emreeem canım emrem yaa gitti emremmsenağlamasenağlama
Saç rengide hoşmuş heee:dilcikar::dilcikar:
koyu kumral bence![]()
Arkadaşlar tam olarak bu rengı ıstıyorum ama cıkaramadım ne renk bu :çok üzgünüm:
arkadaslar bana da yardım bu rengin adı tam olarak ne bilen vardır umarım
![]()
sac karamel&bakır rengi. ama istedigin boyada varmıdır bilmiyorum...kıslaaarrrr bu renk ne? sacım su an kızıl kahve gıbı ama ben çağlanın burdaki saç renginden ıstıom sacımı kendım boyuyom loreal castingle boyamayı dusunuom hangı tonunu alcam bılen varsa yardımcı olabılır mıııı???????kaydirigubbakcemile5![]()