kızlar şu eren hatunun saç rengini bilen var mııı :26:
Eki Görüntüle 259863![]()
Bu çok çok acık karamel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şu eren hatunun saç rengini bilen var mııı :26:
Eki Görüntüle 259863![]()
Nasıl elde ettiniz rengi?
bu harika yorumun için teşekkürler keşke renkleri paylaşsak da böle luzumsuz mesajlarla mesgul etmesem diyorum.hayır kendim için diyorum yani.
evet arkadaşlar bu renk nedir?
Sadece numara olarak verdim canım marka olarak araştırmadım
Loreal excellence 7.31 olabilir
![]()
8.31 daha açık kalır gibi
![]()
Bu çok çok acık karamel.
Eki Görüntüle 261290 slm arkadaşlar bu rengin ne olduğunu bilen varmı?
erenin saçı için çok açık karamel denmiş, onda bakırlık yokmu, şu loreal in 8.34 ile sarı karıştırılsa nasıl olur acaba?
Kızlar ben saçlarımı içinde kızıl yansımalar olan canlı bi kahveye boyamak istiyorum. Saçlarım çikolata gibi görünsün. Önerebileceğiniz bi renk varmı acaba
{çikolata kahve saç renkleri ve boyaları} » Salıncakta iki Kişi
istediklerin bu sitedekiler gibi mi? palette çok öneriyorlar![]()
ozaman palette nin önerdiğim rengiyle istediğine çok rahat ulaşırsın. çünki kutunun üzerindeki renge en yakın olan palette markası bence.3. resimdekinin biraz daha koyusunu arıyorum
kızlar bu renkleri nasıl elde edebilirim bi fikri olan varmı koyu kumral boyalı şuan....Eki Görüntüle 227868 Eki Görüntüle 227868 Eki Görüntüle 227869
arkadaşlar ben de son resimdeki rengi istiyorum.saçlarım koyu kumraldı palette 6.40 kahve bakır ile boyadım güzel oldu fakat daha açık olsun istiyorum.güneşte bazen bakırımsı bazen de kızılımsı gibi oluyor.açma işlemi yapmadan hangi renk ile bu rengi yakalayabilirim veya biraz açmış olurum?