Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar şu eren hatunun saç rengini bilen var mııı :26:
Eki Görüntüle 259863

Bu çok çok acık karamel.

bu harika yorumun için teşekkürler keşke renkleri paylaşsak da böle luzumsuz mesajlarla mesgul etmesem diyorum.hayır kendim için diyorum yani.

senin baktığın renkte önünde balyaj var. gerisi tam anlaşılmıyor kahve veya açık kestane onun üzerine balyaj yaptırmış.
RENK GÜZEL EVET AMA HATUN YATAKTAN KALKIP GELMİŞ SENİN SOÇUN YOK YANİ:10::9:

Kızlar ben saçlarımı içinde kızıl yansımalar olan canlı bi kahveye boyamak istiyorum. Saçlarım çikolata gibi görünsün. Önerebileceğiniz bi renk varmı acaba

Son düzenleme:
kızlar bu renkleri nasıl elde edebilirim bi fikri olan varmı koyu kumral boyalı şuan....Eki Görüntüle 227868 Eki Görüntüle 227868 Eki Görüntüle 227869

arkadaşlar ben de son resimdeki rengi istiyorum.saçlarım koyu kumraldı palette 6.40 kahve bakır ile boyadım güzel oldu fakat daha açık olsun istiyorum.güneşte bazen bakırımsı bazen de kızılımsı gibi oluyor.açma işlemi yapmadan hangi renk ile bu rengi yakalayabilirim veya biraz açmış olurum?

arkadaşlar ben de son resimdeki rengi istiyorum.saçlarım koyu kumraldı palette 6.40 kahve bakır ile boyadım güzel oldu fakat daha açık olsun istiyorum.güneşte bazen bakırımsı bazen de kızılımsı gibi oluyor.açma işlemi yapmadan hangi renk ile bu rengi yakalayabilirim veya biraz açmış olurum?

aslında ilk resimdeki renk daha hoş duruyor,hangi renk acaba?

Back
X