- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar , yarım saçımı bu renge boyatmam lazım , ilk defa kuaförde saç boyatıcam . saçım şu an kahve , aşırı koyu değil . bu saç renginin adı ne * ve sizce kuaför aynı rengi tutturabilir mi ? bi de mümkünse kaça patlar acaba fiyat üç aşağı beş yukarı . acil yardımınıza ihtiyacım var çünkü yarın son gün sonra seyahatim var. teşekkürler renk aynı da sanrm ışıktan değişik görünüyo Eki Görüntüle 265015 Eki Görüntüle 265018 Eki Görüntüle 265019 Eki Görüntüle 265020
Eki Görüntüle 265072 Eki Görüntüle 265073 Eki Görüntüle 265074
kızlar yeliz kuvancının saç rengi çok hoşuma gidiyor tam olarak tonları nedir acaba karamel bakır mı acaba kuafore yaptırcagım ne demem gerekır
çok tatlıı bende bilmiyorum rengini ya
benımde göz rengim ve ten rengım aynı yakışacağını biliyorum ama tam tonu ne işte kuafore resımı gösterecegım ınsallah tutturur. bir yerde okudum kuaför yazmıs Loreal 8.34 koyu sarı dore bakır Majirouje 30 luk oksidan krem ile yapılmaktadır demiş. ama sanırım ondan önce saç rengımın açılması gerek. kendım yapamam rıske de atamam kuafore soyleyecegım artık.
çok tatlıı bende bilmiyorum rengini ya
bence de kuaföre git cnm ama kuafrden kuaföre fark var sürekli gittiğin ordan mutlu çktığın bi kuaförün varsa ne mutlu sana ama iyice araştır benim ablam kızıl diye gidip turuncu iğrenç bi renk cümbüşüyle çıkmıştı evden çıkamamıştı boyatana kadar![]()
içinde bolca ışıltılar olan kumral gb geldi bana ama ne açık ne de koyu kumral,
kuaförün aynı rengi tutturabilir mi birşey diyemem canım saçın zaten çok koyu kahve değilse tutar diye düşünüyorum
bu arada renk çok hoşmuş dilerim tutar ve gönül rahatlığıyla kullanırsın canım![]()
evet çok güzel ! aslında yarın saçımı doğal rengi olan küllü koyu kumraa boyayacaktım , bu rengi görünce aşık oldum ! evde boyasam kendi rengine 15-20 lira tutacak , kuaför bi sürü para isteyecek, hani aynı renk olacağını bilsem , hiç düşünmem, ama olmazsa diye korkuyorum. :44:
söz konusu kuaför olunca herzaman risk var canım ya(
bu zamana kadar kuaföre gidipte tek seferde istediğim renge ya da modele sahip olmak mümkün olmadı...
şu artist yada şarkıcıların kuaförlerine falan gitmek gerek aslında :)
çok kısa zaman içerisinde nasılda değiştiriyorlar insanları hem de çok yakışıyor yaptıkları uygulamalar...
ah bi bulsam ben o kuaförleri :)