Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$iyigün 015.webpEki Görüntüle 309327 bu saç rengi bana yakışır mı?

kızlar sızce bana platın sarısı kr5epe balyaj gıdermı kı avatardakı resme gore yorum yaparmısınız ya resmımı eklemeye calıstım ama hata dıyo :(

ya kızlar sızce bana paltin sarı krepe balyaj gıder mı kı avatardakı resmıme gore yorum yapaarmısınız baska resım eklıcektım avatardakı resmım pek gozukmuyo farkındayım ama ekleme yapamadım hata dedı:(

ya kızlar sızce bana paltin sarı krepe balyaj gıder mı kı avatardakı resmıme gore yorum yapaarmısınız baska resım eklıcektım avatardakı resmım pek gozukmuyo farkındayım ama ekleme yapamadım hata dedı:(

avatardaki resmine göre bence sarı sana çok yakışır platinde olabilir ama daha sıcak sarı tonları daha hoş olur bence.

bence benim saçımdaki sarı tonu sana önlerde ve uçlarında krepe şeklinde yakışır saçının rengi güzel, onun üzerinde birkaç ışıltı güzel durur. en güzel saç yıpranmamış saç...

bugün kuaföre gittim boyatmadan yine geri geldim kahkül hiç denemedim cvp için tşk... saçımı ömrüm boyunca hiç uzatamadım yıpranacak diye çok korkuyorum. :25:

bence bı dene koku sende nasılsa .) benım alnım kısa ama ben bıle denedım yakıstırdım da hatta ama yok bana gore egıl kullanması zor oluyo kısa kakulu uzatıyorum bıraz duzlestırme saclarını sac bakımlarını uygula ben zeytınyagı yumurta sarısı uyguluyorum mesela hemen uzar cnm ya artı evde or saclarını eskı usul uzatır artı yıpranmaz da .)

arkadaslar aranızda palettenin kadife kızıl rengini deneyen oldu mu çok hosuma gitti suan saçım altın sarısı bi arkadasta kıpkırmızı olursun sarının üzerine bi de akacak turuncu gibi olur onu düşün dedi acaba ışıltılı kahveyle kadife kızılı karıştırsam nasıl olur ozamanda cok kırmızı olurmu :( bi de koleston yeni bi boya cıkarmış terracota diye o da hosuma gitti ama boyayınca nasıl durur bilemıyorum 1 ay sonra askerim gelecek çok güzel olmam lazım o kırmızı olursa beğenmez genelde kahve ve koyu tonda renkleri seviyo. önereceğiniz renkler varsa bizzat denenmiş onlarıda düşünürüm :) buarada tenim buğday :)

bence bı dene koku sende nasılsa .) benım alnım kısa ama ben bıle denedım yakıstırdım da hatta ama yok bana gore egıl kullanması zor oluyo kısa kakulu uzatıyorum bıraz duzlestırme saclarını sac bakımlarını uygula ben zeytınyagı yumurta sarısı uyguluyorum mesela hemen uzar cnm ya artı evde or saclarını eskı usul uzatır artı yıpranmaz da .)

ahh kuzum neler yaptım neler bana mısın demiyor :19: küstü saçlarım... örme usulünü deniyem bakam tşk...

tahminimce,saçını platine kadar açıp,üstüne kumral boyayıp,sarı ışıltı arttırman lazım,kızın saçı küllü kumral,aralarda da ışıltılar var çünkü,evde kendin yapma olasılığın yok bence,ama açma ve kumrala boyama işini kendin halledebilirsin.

tahminimce,saçını platine kadar açıp,üstüne kumral boyayıp,sarı ışıltı arttırman lazım,kızın saçı küllü kumral,aralarda da ışıltılar var çünkü,evde kendin yapma olasılığın yok bence,ama açma ve kumrala boyama işini kendin halledebilirsin.

ayyy açmadan yapma ihtimalim yok mu ya ... saçlarım çok işlem gördü çok yıprandı açmadan koyu sarıya boyasam tutmazmı acaba? yada karışım yapsam fln.:18:

bu saça açmadan mümkün değil canım o istediğin renk:19:
saçım yıprandi diyosan,bi süre bekle,bakım yap saçına,bi kaç ayda kendine gelir,sonra da bildiğin güvendiğin iyi bi kuaför varsa ona yaptır,istediğin renk evde kolay kolay halledilebilecek bişey değil:34:

teşekkür ederim canım .fikirlerin için :2:

bencede beklemelisin :20: Yıpratma saçını...

beklemek çok zor yahu.insan aynaya baktıkça bişeyler yapası geliyor ama.... Sağolun sabretmeye çalışacağım... Bu arada maya zeytinyağı bakımı da yapıyım bari.tamir olsunlar :26:

Back
X