Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar sızce bana paltin sarı krepe balyaj gıder mı kı avatardakı resmıme gore yorum yapaarmısınız baska resım eklıcektım avatardakı resmım pek gozukmuyo farkındayım ama ekleme yapamadım hata dedı![]()
avatardaki resmine göre bence sarı sana çok yakışır platinde olabilir ama daha sıcak sarı tonları daha hoş olur bence.
Eki Görüntüle 309326 Eki Görüntüle 309327 bu saç rengi bana yakışır mı?
bence yakısır cn m ama sanırım alnını genıs senını kakullerını kısa kestırsen daha guzel olur bı de boya tamamdır .)
bugün kuaföre gittim boyatmadan yine geri geldim kahkül hiç denemedim cvp için tşk... saçımı ömrüm boyunca hiç uzatamadım yıpranacak diye çok korkuyorum.![]()
bence bı dene koku sende nasılsa .) benım alnım kısa ama ben bıle denedım yakıstırdım da hatta ama yok bana gore egıl kullanması zor oluyo kısa kakulu uzatıyorum bıraz duzlestırme saclarını sac bakımlarını uygula ben zeytınyagı yumurta sarısı uyguluyorum mesela hemen uzar cnm ya artı evde or saclarını eskı usul uzatır artı yıpranmaz da .)
Eki Görüntüle 309347 hemen boyatmak istiyorum ama yakışır mı acaba? şimdiden teşekkür ederim.
tahminimce,saçını platine kadar açıp,üstüne kumral boyayıp,sarı ışıltı arttırman lazım,kızın saçı küllü kumral,aralarda da ışıltılar var çünkü,evde kendin yapma olasılığın yok bence,ama açma ve kumrala boyama işini kendin halledebilirsin.
ayyy açmadan yapma ihtimalim yok mu ya ... saçlarım çok işlem gördü çok yıprandı açmadan koyu sarıya boyasam tutmazmı acaba? yada karışım yapsam fln.:18:
bencede beklemelisinYıpratma saçını...