Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar röflesinin üstüne boya yapan var mı nasıl bir renk çıktı ortaya yıpranma oldu mu merak ediyorum..

kızlar röflesinin üstüne boya yapan var mı nasıl bir renk çıktı ortaya yıpranma oldu mu merak ediyorum..
canım röflenin rengi açık olduğu için boyamak istediğin renk tutar büyük olasılıkla benim tutmuştu..koyu renkler zaten banko tutuyor..yıpranma olacağını sanmıyorum tabii oreal falan kullanmıcaksan ..

bu nedir

Eklentiler

• $nilperi.webp
    $nilperi.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 61
evet ama daha yeniyim eskişehirde.. dogru düzgün bi kuaför arıyorum ben de.. KKdan eskişehirde olanlardan yardım istiyorum.. beraber gidelim falan diyorum kimse yardımcı olmuyo.. pff:( ama eger yaptırabilirsem söylerim ben sana.. bir de benim biraz uzun.. düz boya için bile kuaför 150 lira istedi:S eger tutupda bu röfle için 250 lira isterse veremem yani şu öğrenci halimle..:(senağlama

merhaba cnm benim Eskişehirde çok iyi bi kuaförüm var. Burda adını versem doğru olur mu bilmiyorum ama röflesi mükemmel yolda herkes sorar benim saçımı.Çalışanlar caddesinde kuaförüm istersen daha detaylı bilgi veririm.Benim ismimle gidersen daha da yardımcı olur. Üstelik paragöz de değilsositososito

uzun bi süre sarı kullandım ama yaklasık 2 seneye yakın bir zamandır kendi rengime döndüm şimdi yine sarı istiyorum kızlar su gülşenin yeni saç rengi ne acaba?platin mi yoksa altın sarısı mı?platin beyaz beyaz durur ama bunda öle değil?biyardımcı olurmusunuz?

kızlar meraba saçlarım orta kestane ben saçımda tam olarak şu rengi istyrm resimde göstericem:)onun için hangi boyayı almalıyım tam bu renk olsun die.:(

tüh ya eklenmio bu link kızlar ben yeniyim bide jessica albanın o küllü kumral rengi bilen varsa yardm etsn acaip bi renk yaa:uhm:

canım o renk küllü açık kumral.tabi buun içinde açıcılarda kullanıolar.zemin saç çok önemli kumralsa saçların daha rahat tutturabilirsin ama kuaför işi bence aklinialirimsmile

kızlar avatarımdaki rengi tam olarak çıkaran yokmu hadi bi cevap bekliorummm bu renk çok moda şimdifisfisfis

canım o renk küllü açık kumral.tabi buun içinde açıcılarda kullanıolar.zemin saç çok önemli kumralsa saçların daha rahat tutturabilirsin ama kuaför işi bence aklinialirimsmile

hımm anladım koyu kumrala kendim boyuyorum bir daha ki sefere kesinlikle küllü kumrala veya küllü açık kumrala boyayacağım kaydirigubbakcemile4

kızlar avatarımdaki rengi tam olarak çıkaran yokmu hadi bi cevap bekliorummm bu renk çok moda şimdifisfisfis
canım valla riskli bir renk bence, hem yaşlı göstermiş bu renk..pek hoşuma gitmedi doğrusu..ama sen bilin her küllü kumral aynı tonda değil yani o kadar çok farklılıklar var ki..markadan markaya değişir tonu..

evet haklısın kuaförler tutmuo ben bal rengi istedm karamel yaptılar:umursamaz:ama evde aynı rengi 3 kere boya tutuo ozaman altlardaki farklı renkler yok oluyo.kızlar ya nedir bizim bu saç merkaımız offf erkeklerde böle sorun muvar.bu da ayrı bi forum konusu ama nese.bu arada yarın kahve köpüğüne boyatyrm bi kızda gördm çevrdm sordm yoldalaelaelaelaelae resmi paylaşrm sizlerle

Back
X