Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım röflenin rengi açık olduğu için boyamak istediğin renk tutar büyük olasılıkla benim tutmuştu..koyu renkler zaten banko tutuyor..yıpranma olacağını sanmıyorum tabii oreal falan kullanmıcaksan ..kızlar röflesinin üstüne boya yapan var mı nasıl bir renk çıktı ortaya yıpranma oldu mu merak ediyorum..
evet ama daha yeniyim eskişehirde.. dogru düzgün bi kuaför arıyorum ben de.. KKdan eskişehirde olanlardan yardım istiyorum.. beraber gidelim falan diyorum kimse yardımcı olmuyo.. pffama eger yaptırabilirsem söylerim ben sana.. bir de benim biraz uzun.. düz boya için bile kuaför 150 lira istedi:S eger tutupda bu röfle için 250 lira isterse veremem yani şu öğrenci halimle..
senağlama
küllü bir renk ama tam çıkaramadım doğrusu..bilmiyorumkismilebu renk güzelmiş
ne acaba?
![]()
canım o renk küllü açık kumral.tabi buun içinde açıcılarda kullanıolar.zemin saç çok önemli kumralsa saçların daha rahat tutturabilirsin ama kuaför işi bence aklinialirimsmile
canım valla riskli bir renk bence, hem yaşlı göstermiş bu renk..pek hoşuma gitmedi doğrusu..ama sen bilin her küllü kumral aynı tonda değil yani o kadar çok farklılıklar var ki..markadan markaya değişir tonu..kızlar avatarımdaki rengi tam olarak çıkaran yokmu hadi bi cevap bekliorummm bu renk çok moda şimdifisfisfis