Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

arkadaşlar yardım edin lütfen saçlarımı patlıcan moruna boyatmıştım boya aktı ve aşağıdaki resimde görülen renk oldu(uçlarındaki) fakat bu renk nedir veya en yakın olduğu renk hangisidir sizce?? bu rengi bulmak istiyorum Biraz kızıllık vardı ve kahverengilik sanki ama emin olamıyorum:26:

Eklentiler

• $ev 082.webp
    $ev 082.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 72
Saç renklerinden pek anlamam ama Çağla Şikel'in o saç renginin Karamel diye biliyorum başka bir forumda okumuştum...

merhaba kızlar bu hc nin saç uzatma reklamları var sayfada ordaki düz uzun saçlı kızın saç rengini bilen varmı acaba..

bende bu hatunun saç rengini çokmerak ettim özellikle kök kısmını.sanki uçlarda sarılar var ama kök rengi neki acep?

arkadaslar kıvancın bu fotodaki saç rengi nedir? saçlarım koyu kumral bu tonu elde etmek istiyorum.fikirlerinizi paylasır mısınız. hangi tonları karıstırayım sizce?

Eklentiler

• $kıvanç-tatlıtuğ-mavi-jeans-kataloğu-sonbahar-kış-koleksiyonu-.webp
    $kıvanç-tatlıtuğ-mavi-jeans-kataloğu-sonbahar-kış-koleksiyonu-.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 80
Netten baktım simdi akaju kızıl yazıyor. Benim sacım koyu kahve su an of nasıl elde ederim :(

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=38987&rid=2368" zeynep başerler saç rengi nedir acaba çikolata kahveden daha açık gibi

Back
X