mükemmel...:130:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Slm arkadaşlar Fox tv spikeri Nazlı tolga'nın saç rengini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca evde bu rengi elde edebilir miyim :26:
Olabilir aslında ama ben bir kere bal rengi yaptırdım daha koyu durdu bu renkten. Bu renkte bir sıcaklık var ama hiç kızıllık yok çözemedim acaba sadece açtırsam ve üstüne cila yaptırsam olur mu diyorum?
canım profilinde gördüğüm kadarıyla senin dogal sac rengin de acık bır renk. diple ugrasacagına krepe balyaj yaptır bence gerekırse ustune de cila atar daha dogal bir görünüm elde etmiş olursun.
Teşekkür ederim ama profil resmindeki ben değilim gerçi kendi saçmda açık ama ben gölgeli gibi durmasını istemiorum bütün saçm bu renk olsun istiyorum :S
öyle mi? zaten kuaförden bi renk istiyorsun aynısını yapabilene aşkolsun ya... hiç istedğim gibi olmuyorevet burda kızıllık yok hiç. tamamen sarımsı bişey. cila nasıl olur bilemiyorum ki hiç yaptırmadım ben.
ben bu cumartesi yaptırıcam saçlarımı, hem bu nazlı tolga nın saçı gibi, ya da aslı enver in saçı gibi, fotolarını götürüce. geçen hafta sordum kuaförüme . önce açarız sonra bu rengi uygularız, uzun sürer dedi, bu haftaya erteledim. kötü olursa okulda son haftamı kötü geçirmiyim diye :90:
slm arkadaşlar ya ben esmer bir tene sahibim ve rengim çok soluk göz altlarım falan mor acaba ne renge boyatabilirim saçımı
Canım gecen gün sacını koleston irlanda kizilina boyadık arkadasımin aynen anlattığın gibi bir yüzü var. Yüzüne renk geldi güzelliği ortaya çıktı bir de allik surunce baya canlandı. Ama kızıllıktan hoşlanmıyorsan ya da tenin daha esmerse (arkadasım koyü buğday esmer gibi ama koyü esmer değil) kızıl gitmeyebilir. Kendin boyayacaksan 7 tonlarını seç bence dore yansımalı renkleri tercih et, küllü renklerden uzak dur. Kuaföre gideceksen yine dip rengin 7lerde olsun uçlara ışıltı atsın, alessandra ambrosio veya adriana lima'nin sacları gibi, Brezilya ışıltısı diyorlar o saclara. Ama tabi ki en canlı gösteren kızıl sac.
Rica ederim canımçok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun
Canım kuaföre sordum benim ekledigim resimdeki renk loreal majirel 9.32 ymis. Acik renk saclarda evde yapılabilir dedi ama yine de kuaföre gitmen en iyisi. Nazlı Tolga ve aslı enver'in de sacları çok doğal görünüyor, umarım istediğin rengi elde edersin.
![]()
resmen bayıldım renge eğer hangi renk oldugunu bulursam buna boyatıcam bi fikriniz var mı canlarım??
![]()
resmen bayıldım renge eğer hangi renk oldugunu bulursam buna boyatıcam bi fikriniz var mı canlarım??
teşekkürler canım ortadaki renk için diyosun di mi?sarı saçın üstüne her renk tutar fakat çabuk akar bir kaç boyamaya tutturursun rengi 5.0 numaralı kahve yada küllü kahve tonlarına boya