Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

76768_467205418257_133014683257_5473724_2989341_n.jpg

resmen bayıldım renge eğer hangi renk oldugunu bulursam buna boyatıcam bi fikriniz var mı canlarım??

harikaa yaa herkes bundan istiyor sanirim ama bi fikrimiz de olsa iyi olurduu :)))

kızlar saçlarımı çikolata kahveye boyatmak istiyorum sacımın uclarında röfle var ama yakısırmı emin deilm çikolata kahveden memnun olan varmı

balyaj yok, 2 kez açıldı saçlarım dün , ki 2. açmayı boşuna yaptı saçlarım bildiğin sapsarı oldu. üstüne de açık kumral boya yapıldı tüm saça... ben o açılmış halini görünce saçın dedim ki sarı istemiyorum artık çünkü o saçtan sonra sarı hayatta istedğim gibi olmıycaktı. kumralın en açığı olsund edim. şu an açık kumral tüm boya var saçta yani. neyse yrın bi danışayım başka kuaföre... :34:

bende kendim açtım simdide açık kumral aldım nasıl bişey oldu yani senin şuanki saç rengin teşekkürler....

dip rengi çok hoşuma gidiyor kendi saçımda bu renk ama yllardır unuttum ne oldugunu :1:

Saçımda kızıllık var ama açık renk turunculukta diyebiliriz koyu kumral kapatırmı acaba .

Küllü renkler tenime hiç gitmeyecek gibi geliyor

Teşekkür ederim efecann :)

Önerebilecegin bi marka ve no varsa iyi olur. Çünkü ben buna çok yakın bi ton istiyorum çok çok koyu da istemiyorum kolestonunkiler gibi

tatlım o renk çok hoş ve farklı duruyo yine kolestonun kahvelerine bak bence ona yakın birenk bilmem bende senin tam tersin açık renk istiorum bugün açık kumral aldım onu yapıcam

Back
X